×
سیاسی
شناسه خبر : 247121
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 11:21
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد

وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد

حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در نشست شورای تامین استان که با حضور استاندار و مقام‌های ارشد استان یزد برگزار شد گفت: به‌گفته غربی‌ها و مسئولین رژیم، ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد و دستگیری افرادی که عضو و هموطن آنها هستند، رسانه‌ای شده است و اعتراف به این نفوذ و قدرت ایران یکی از نعمت‌های بزرگی است که باید آن را بیان و تبیین کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی : حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در نشست شورای تامین استان که با حضور استاندار و مقام‌های ارشد استان یزد برگزار شد با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: مردم و کشور ما هیچ زمان و در هیچ دوره‌ای جنگ طلب نبوده، بلکه به خوبی با شجاعت، استقامت و پایداری و غیرت توانستند از تمامیت ارضی کشور در مقابل جبهه گسترده دشمن که با حمایت برخی از کشور‌ها صورت گرفته بود و قصد براندازی نظام را بر اساس محاسبه‌های غلط داشتند، با رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، رشادت نیرو‌های مسلح، سربازان گمنام امام زمان (عج)، همراهی جامعه اطلاعاتی و امنیتی کشور و همچنین تدابیر دولت چهاردهم و همراهی و همدلی مردم، بار دیگر پیروزی ایران قوی را حفظ کنند.

وی با اشاره به نقش مردم و اتحاد مقدس افزود: در طول هر دو جنگ تحمیلی دشمن قصد براندازی نظام را داشت ولی به لطف خدا، علی رغم همه تلاش گروهک‌ها و تجزیه طلب ها، در این جنگ شاهد امنیت در کشورمان بودیم و این را مدیون همراهی و همدلی مردم و مسئولین هستیم، چرا که امنیت کشور متکی بر محور مردم است و پایه‌های اساسی آن بر همراهی، وحدت، امیدبخشی و اعتماد مردم است.

وزیر اطلاعات ادامه داد: برخلاف تصور و محاسبات غلط همیشگی دشمن که به دنبال تفرقه و آشوب بود، شاهد یک نعمت بزرگ، لطف الهی و تالیف قلوب بزرگ خدایی در ملت بودیم و این همراهی ملت، بزرگترین قدرت کشور است که باید همه در جهت رشد، تقویت و محافظت از آن تلاش بکنیم.

وی اظهار داشت: یکی از نکات مهم این است که خیلی‌ها شاید در طول عمر سیاسی خود، خطا‌هایی را مرتکب شدند، اما این حضور و همراهی و همدلی‌شان با مردم در طول این جنگ 12 روزه، خود یک نقطه اثرگذار دیگری است که باید مورد تشویق و ترغیب مسئولین قرار بگیرد و بتوان با ادامه این راه و منش، مسیری را برای پیروزی‌های بعدی به شکل جدی‌تری فراهم کنیم و باید همه توجه، همراهی و دقت و برنامه ریزی‌ها در جهت حفظ این وحدت و اتحاد باشد.

حجت الاسلام و المسلمین خطیب تصریح کرد: همان طوری که رهبر عزیز و امام انقلاب در ملاقات اخیر با هیئت دولت فرمودند، باید نکاتی که در صحبت‌های رهبری مطرح شد برنامه اولویت‌دار و سیاست‌های اجرایی آن در سطح کلیه مسئولین باشد و تکیه بر وحدت و حفظ این اتحاد مقدس با افکار، سلایق، اقوام، مذاهب و ادیان مختلف هست و آن را پاسداری، حفاظت و صیانت کنیم و بر رشد و ارتقای آن بیفزاییم.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با هیئت دولت گفت: همان‌طور که در سخنان رهبر انقلاب وجود داشت، حمایت از رئیس جمهور محترم و حضور پررنگ و مؤثر مردمی و اجتماعی ایشان با خدمت مورد حمایت همه‌جانبه قرار دهیم؛ یعنی ما یک رئیس‌جمهوری داریم که قالب، رفتار و تعامل مردمی دارد چه در امور مختلفی که باید در سطح کلان کشور تصمیم گیری شود و چه آنچه را که به معیشت و امور روزمره مردم مرتبط هست با همه این شرایط و مشکلاتی که از نظر اقتصادی از آن مطلع هستید، شاهد موفقیت‌های خوبی در پروژه‌ها و قرارداد‌های مختلف عمرانی هستیم.

وزیر اطلاعات گفت: اگر تلاش‌های جدی و موثر رئیس جمهور و دولت چهاردهم به همین شکل بر اساس گفته رهبرمان در خدمتگزاری به مردم ادامه یابد که ادامه خواهد یافت، ما امیدواریم فضای امیدبخشی را در کشور شاهد باشیم و ناترازی‌های چالش برانگیز با کاهش فزاینده‌ای رو‌به‌رو شود و دولت تمام تلاش خود را برای رفاه مردم و امیدبخشی در جامعه انجام می‌دهد.

وی همچنین در ارتباط با تبیین نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان ساخت: بیان نقاط قوت و قدرت جمهوری اسلامی وظیفه همه آحاد جامعه است که در این رابطه باید تلاش بیشتری صورت گیرد و از اقداماتی که نشان دهنده اختلاف باشد، پرهیز شود.

حجت الاسلام و المسلمین خطیب افزود: آزادی زندانیانی که مورد عفو مقام معظم رهبری قرار گرفتند، یکی از نعمت‌ها و اقدامات و قوت‌های این نظام بود که قوه قضاییه پیشرو این اقدام بود، اینها نقاط قوتی است که باید توسط مردم و مسئولین تبیین و بیان شود. پیروزی‌های ارزشمند ورزشکاران کشتی که باعث نشاط در جامعه می‌شود را باید بیان کنیم؛ بنابراین خدمت به این ملت و حفظ این وحدت و مردمی کردن کارها، نکته اساسی‌ای که در موضوع محله محوری وجود دارد می‌تواند ثمربخش باشد و نتیجه دهد.

وزیر اطلاعات در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص رژیم صهیونیستی تصریح کرد: به گفته غربی‌ها و مسئولین رژیم، ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد و دستگیری افرادی که عضو و هموطن آنها هستند، رسانه‌ای شده و اعتراف به این نفوذ و قدرت ایران یکی از نعمت‌های بزرگی است که باید آن را بیان و تبیین کنیم و شکرگزار آن باشیم؛ اسنادی که از این رژیم ربوده شده و مختصات خوبی که به دست آمده است یکی دیگر از این نعمت‌ها است.

در پایان وزیر اطلاعات از همدلی و همراهی اعضای شورای تامین قدردانی و از مدیرکل سابق اطلاعات تقدیر و مدیرکل جدید معارفه شد.


اخبار مرتبط
نصرت الهی توطئه تجزیه کشور را ناکام گذاشت
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:47
وزیر اطلاعات:
نصرت الهی توطئه تجزیه کشور را ناکام گذاشت
وزیر اطلاعات در نشست شورای تامین استان همدان تاکید کرد که نصرت الهی و وحدت ملی توانست توطئه پیچیده دشمن برای تجزیه و براندازی ایران را خنثی کند. وی همچنین نقش نیروهای مسلح و رهبری حکیمانه را عامل اصلی موفقیت در برابر تهدیدات دانست.
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 20:02
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
وزیر اطلاعات با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه، دستاوردهای دفاع مقدس 12 روزه را تشریح و بر نقش بی‌نظیر رسانه‌های انقلابی در افشای چهره دشمن تأکید کرد. او گفت: شگفتی‌های دفاع مقدس 12 روزه که تاریخی بی‌نظیر رقم زد.
واکنش خطیب به نفوذ اطلاعاتی جمهوری اسلامی در عمق رژیم صهیونیستی
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 20:30
واکنش خطیب به نفوذ اطلاعاتی جمهوری اسلامی در عمق رژیم صهیونیستی
وزیر اطلاعات با اشاره به نفوذ اطلاعاتی جمهوری اسلامی در عمق رژیم صهیونیستی تأکید کرد که این رژیم برای مقابله با نفوذ ایران ناچار به اقدامات توجیهی شده است و در 12 روز گذشته، امنیت داخلی کشور در بالاترین سطح برقرار بوده است.
نظرات

آخرین اخبار
وزیر ورزش از بازگشت تیم فوتبال بانوان به ایران خبر داد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
آغاز سی و چهارمین موج عملیات وعده صادق4 با موشک‌های نقطه زن و سر جنگی‌های بالای یک تن
جنگ با ایران پایان امپراتوری آمریکا را به‌دنبال دارد
نورنما | مگه نگفته بودن که فقط...!
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
بحران انرژی به فیلیپین رسید
وقوع انفجار جدید در تل‌آویو با موشک های ایرانی
گفتگوی تلفنی عراقچی و لاوروف
هیئت پاکستانی به کابل سفر کرد
30 نفر از اساتید دانشگاه‌های مکزیک در حمایت از مردم ایران نامه نوشتند
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
تلاش تل آویو برای محرمانه نگه داشتن موعد و جلسات کابینه
محمدتقی رحمتی درگذشت
پیام لاریجانی درباره وضعیت تنگه هرمز
اسامی شهدایی که فردا تشییع می‌شوند، اعلام شد
راه‌اندازی سایت اسکان اضطراری در دهلران
دکتر سروش: باید عقلای قوم به میدان بیایند تا گره‌ها باز شود
بیعت مردم ایران با رهبر منتخب خبرگان ملت
درصد موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران
سخنگوی وزارت خارجه خطاب به اعضای تیم فوتبال بانوان ایران: به خانه برگردید
پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد