×
بین الملل
شناسه خبر : 247079
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:07
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است

ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است گفت: ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او همچنین گفت: امروز با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بامداد چهارشنبه و طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ادعا کرد که کشورش پیشنهادهای عملی برای مسائل اوکراین، خاورمیانه و برنامه هسته‌ای ایران ارائه کرده است.

وی افزود که روز چهارشنبه با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.

طبق گزارش العربی، ماکرون در اظهاراتی قلدرمآبانه مدعی شد که ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او با ادعای نقض تعهدات هسته‌ای ایران اظهار داشت: «ایران تمامی تعهدات هسته‌ای خود را زیر پا گذاشته و ساعات آینده در زمینه نقش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران تعیین‌کننده خواهد بود.»

وی در این سخنرانی بر حمایت قاطع خود از اصلاح شورای امنیت سازمان ملل متحد به نفع کشورهای آفریقایی تأکید کرد و خواستار گسترش و اصلاح این شورا شد.  ماکرون همچنین اظهار داشت که جهان نباید تسلیم «قانون جنگل» شود و برخی کشورها نباید به تنهایی سرنوشت جهان را تعیین کنند و جامعه بین‌المللی را نادیده بگیرند.

رییس‌جمهور فرانسه بر لزوم پایبندی به قوانین بین‌المللی بشردوستانه و احترام به احکام دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) تأکید کرد و گفت که این تنها راه مقابله با استانداردهای دوگانه است.

او اعلام کرد که پاریس به همراه شرکای اروپایی خود به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد.

ماکرون در ادامه از طرحی معتبر برای پایان دادن به جنگ در غزه و پیشبرد راه‌حل دو کشوری حمایت کرد. 

وی تأکید کرد: به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین به ثبات کل منطقه کمک می‌کند.

 ساکن الیزه همچنین به نقش عربستان سعودی در جلب حمایت برای «اعلامیه نیویورک» اشاره کرد که بر «به‌رسمیت شناختن متقابل اسرائیل و فلسطین» تأکید دارد. 

ماکرون همچنین هشدار داد که رژیم صهیونیستی تا زمانی که درگیر جنگ دائمی با همسایگان خود باشد، به ثبات نخواهد رسید.

ماکرون در ادامه اظهار داشت که مبارزه با تروریسم در لبنان نباید به قیمت نقض حاکمیت این کشور باشد و «سلاح باید منحصراً در دست دولت لبنان باشد».

وی بر لزوم بازگرداندن حاکمیت و آزادی به سوریه و احترام به تمام اقشار جامعه این کشور تأکید کرد.

ماکرون خواستار بازگرداندن قدرت به غیرنظامیان در سودان شد و فاجعه انسانی در این کشور را «جدی و وخیم» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه از نقش قطر و اتحادیه آفریقا در تحقق صلح بین روآندا و جمهوری دموکراتیک کنگو ابراز خرسندی کرد.

 ساکن کاخ الیزه بر نیاز به گفت‌وگوی بین‌المللی منظم برای مقابله با چالش‌های جهانی تأکید کرد و خواستار کمک به کشورها برای دستیابی به رشد اقتصادی و خروج برخی کشورها از «خودخواهی» شد تا دیگر کشورها به تنهایی با چالش‌ها مواجه نشوند.

ماکرون در ادامه به نقض حریم هوایی لهستان، رومانی و استونی اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از «تهدیدات روسیه» دانست.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: حمله روسیه به اوکراین، تنها مشکل اروپا نیست بلکه یک مشکل جهانی است.  وی هشدار داد که بودجه جهانی برای برنامه‌های تغذیه، سلامت و آموزش کاهش یافته است و این موضوع نیازمند توجه فوری است.

ماکرون با انتقاد از کسانی که مانع فعالیت سازمان‌های بین‌المللی می‌شوند، تأکید کرد که تسلیم شدن در برابر این موانع خطر واقعی تفرقه را به دنبال دارد.


اخبار مرتبط
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 23:57
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
در حالی که فرانسه با بحران استعفای نخست‌وزیر و وزیر دفاع روبه‌روست، طرح استیضاح امانوئل ماکرون در مجلس ملی ناکام ماند؛ این در حالی است که طبق تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه به پایین‌ترین سطح تاریخی خود یعنی 14 درصد سقوط کرده است.
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 11:44
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه اسکای نیوز تأکید کرد تأسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده ایران بازسازی خواهند شد و غنی‌سازی بالا در ایران اهداف علمی و صنعتی دارد.
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 21:33
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل 2 دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»
انتقاد بقائی از واکنش ماکرون به رد پیشنهاد معقول ایران
جمعه 1404/06/28 ساعت 13:25
انتقاد بقائی از واکنش ماکرون به رد پیشنهاد معقول ایران
«اسماعیل بقائی» در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: چرا رئیس‌جمهور ماکرون باید برای رد پیشنهادی که خودش اعتراف می‌کند پیشنهاد معقولی از جانب ایران بوده است، با عجله یک کانال تلوزیونی اسرائیلی را انتخاب کند و در عوض به مخاطبان "منتخب" خود اطمینان بدهد که ‎اسنپ‌بک قطعی است؟!
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 6 آذر 1404
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
X
آگهی تبلیغاتی