×
بین الملل
شناسه خبر : 247079
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:07
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است

ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است گفت: ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او همچنین گفت: امروز با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بامداد چهارشنبه و طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ادعا کرد که کشورش پیشنهادهای عملی برای مسائل اوکراین، خاورمیانه و برنامه هسته‌ای ایران ارائه کرده است.

وی افزود که روز چهارشنبه با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.

طبق گزارش العربی، ماکرون در اظهاراتی قلدرمآبانه مدعی شد که ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او با ادعای نقض تعهدات هسته‌ای ایران اظهار داشت: «ایران تمامی تعهدات هسته‌ای خود را زیر پا گذاشته و ساعات آینده در زمینه نقش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران تعیین‌کننده خواهد بود.»

وی در این سخنرانی بر حمایت قاطع خود از اصلاح شورای امنیت سازمان ملل متحد به نفع کشورهای آفریقایی تأکید کرد و خواستار گسترش و اصلاح این شورا شد.  ماکرون همچنین اظهار داشت که جهان نباید تسلیم «قانون جنگل» شود و برخی کشورها نباید به تنهایی سرنوشت جهان را تعیین کنند و جامعه بین‌المللی را نادیده بگیرند.

رییس‌جمهور فرانسه بر لزوم پایبندی به قوانین بین‌المللی بشردوستانه و احترام به احکام دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) تأکید کرد و گفت که این تنها راه مقابله با استانداردهای دوگانه است.

او اعلام کرد که پاریس به همراه شرکای اروپایی خود به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد.

ماکرون در ادامه از طرحی معتبر برای پایان دادن به جنگ در غزه و پیشبرد راه‌حل دو کشوری حمایت کرد. 

وی تأکید کرد: به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین به ثبات کل منطقه کمک می‌کند.

 ساکن الیزه همچنین به نقش عربستان سعودی در جلب حمایت برای «اعلامیه نیویورک» اشاره کرد که بر «به‌رسمیت شناختن متقابل اسرائیل و فلسطین» تأکید دارد. 

ماکرون همچنین هشدار داد که رژیم صهیونیستی تا زمانی که درگیر جنگ دائمی با همسایگان خود باشد، به ثبات نخواهد رسید.

ماکرون در ادامه اظهار داشت که مبارزه با تروریسم در لبنان نباید به قیمت نقض حاکمیت این کشور باشد و «سلاح باید منحصراً در دست دولت لبنان باشد».

وی بر لزوم بازگرداندن حاکمیت و آزادی به سوریه و احترام به تمام اقشار جامعه این کشور تأکید کرد.

ماکرون خواستار بازگرداندن قدرت به غیرنظامیان در سودان شد و فاجعه انسانی در این کشور را «جدی و وخیم» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه از نقش قطر و اتحادیه آفریقا در تحقق صلح بین روآندا و جمهوری دموکراتیک کنگو ابراز خرسندی کرد.

 ساکن کاخ الیزه بر نیاز به گفت‌وگوی بین‌المللی منظم برای مقابله با چالش‌های جهانی تأکید کرد و خواستار کمک به کشورها برای دستیابی به رشد اقتصادی و خروج برخی کشورها از «خودخواهی» شد تا دیگر کشورها به تنهایی با چالش‌ها مواجه نشوند.

ماکرون در ادامه به نقض حریم هوایی لهستان، رومانی و استونی اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از «تهدیدات روسیه» دانست.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: حمله روسیه به اوکراین، تنها مشکل اروپا نیست بلکه یک مشکل جهانی است.  وی هشدار داد که بودجه جهانی برای برنامه‌های تغذیه، سلامت و آموزش کاهش یافته است و این موضوع نیازمند توجه فوری است.

ماکرون با انتقاد از کسانی که مانع فعالیت سازمان‌های بین‌المللی می‌شوند، تأکید کرد که تسلیم شدن در برابر این موانع خطر واقعی تفرقه را به دنبال دارد.


اخبار مرتبط
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 23:57
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
در حالی که فرانسه با بحران استعفای نخست‌وزیر و وزیر دفاع روبه‌روست، طرح استیضاح امانوئل ماکرون در مجلس ملی ناکام ماند؛ این در حالی است که طبق تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه به پایین‌ترین سطح تاریخی خود یعنی 14 درصد سقوط کرده است.
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 11:44
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه اسکای نیوز تأکید کرد تأسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده ایران بازسازی خواهند شد و غنی‌سازی بالا در ایران اهداف علمی و صنعتی دارد.
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 21:33
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل 2 دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»
انتقاد بقائی از واکنش ماکرون به رد پیشنهاد معقول ایران
جمعه 1404/06/28 ساعت 13:25
انتقاد بقائی از واکنش ماکرون به رد پیشنهاد معقول ایران
«اسماعیل بقائی» در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: چرا رئیس‌جمهور ماکرون باید برای رد پیشنهادی که خودش اعتراف می‌کند پیشنهاد معقولی از جانب ایران بوده است، با عجله یک کانال تلوزیونی اسرائیلی را انتخاب کند و در عوض به مخاطبان "منتخب" خود اطمینان بدهد که ‎اسنپ‌بک قطعی است؟!
نظرات

آخرین اخبار
فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر ترامپ؛ برنامه پایان جنگ چیست؟
انتقاد شدید روسیه از اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه
انتصاب جدید در کاخ سفید
کارگران عدم اجرای بخشنامه دستمزد را گزارش دهند
انتصاب سفیر برای آمریکا نخست وزیر بریتانیا را به دردسر انداخت
پاکستان موشک ضد کشتی دوربرد آزمایش کرد
آتش‌بس بین واشنگتن و تهران «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» آمریکا است
دیدار رئیس جمهور عراق با المالکی درباره معرفی نامزد نخست‌وزیری
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه