×
ورزشی
شناسه خبر : 247039
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 22:30
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود

برگزاری جشن ملی کشتی با حضور قهرمانان، مسئولان و علاقمندان

دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود

جشن ملی کشتی امشب (سه‌شنبه) با حضور قهرمانان این رشته، مسئولان و علاقمندان در سال 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.

نورنیوز-گروه ورزشی:  مراسم جشن ملی کشتی با همکاری فدراسیون کشتی و شهرداری تهران در حال برگزاری‌ است.

علاقمندان به رشته کشتی بعد از قهرمانی تیم ملی آزاد و فرنگی در رقابت‌های جهانی زاگرب حالا برای تشویق قهرمانان در این جشن حضور پیدا کرده‌ند.

 اعضای تیم ملی کشتی فرنگی و کشتی آزاد به صورت همزمان وارد سالن محل برگزاری مراسم شدند. این حضور با استقبال جالب توجه علاقمندان به کشتی در سالن ۱۲ هزار نفری همراه شد.

اعضای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی که در رقابت‌های جهانی یک اتفاق بزرگ را رقم زدند حالا در کنار یکدیگر منتظر شروع مراسم جشن ملی کشتی هستند

دبیر: کسب ۱۵ مدال در ۲۰ وزن بی‌سابقه بود/ دنبال بهانه می‌گردند ما را بزنند

 رئیس فدراسیون کشتی معتقد است که کسب ۱۵ مدال در ۲۰ وزن در مسابقات جهانی بی‌سابقه بود.

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی سه‌شنبه شب در مراسم جشن ملی کشتی و تجلیل از مدال‌آوران کشتی در مسابقات جهانی زاگرب، گفت: تازه کار ما شروع شده و بچه‌ها از چند روز دیگر در اردوها حاضر می‌شوند. سال بعد جهانی بزرگسالان در بحرین و برای دو سال بعد از آن نیز در آمریکا برگزار می‌شود. بچه‌های موشکی و هوا فضا نشان دادند می‌شود کار کرد و کشتی نیز این را نشان داد.

وی با اشاره به اینکه نگاه به نتایج دیدارهای مقدماتی تیم ملی فوتبال نکنید، ادامه داد: مطمئن باشید فوتبال ما در جام جهانی می‌درخشد و نتایج خوبی می‌گیرند. بچه‌ها در مسابقات مهم نتایج خوب می‌گیرند.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به درخشش ملی‌پوشان کشتی، اظهار داشت: کسب ۱۵ مدال جهانی در ۲۰ وزن بی‌سابقه است، اینکه برای اولین بار در تاریخ تیم‌های آزاد و فرنگی ما به صورت همزمان قهرمان جهان شدند. امیدوارم مردم دعا کنند نتایج باز هم بهتر شود.

وی با انتقاد از برخی حاشیه‌سازی‌ها، گفت: یکسری افراد در فضای مجاری زیادند و همانطور که ما را ۶ سال زدند دنبال بهانه هستند تا باز هم علیه ما مطلب بزنند.

اسبقیان: قهرمانی و اقدامات فرهنگی کشتی‌گیران پاک‌شدنی نیست  

معاون ورزش توسعه قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: قهرمانی و اقدامات کشتی‌گیران ایران در مسابقات جهانی قابل ستایش است و پاک‌شدنی نیست.

سیدمحمدشروین اسبقیان در حاشیه جشن ملی کشتی که در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی در حال برگزاری است در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار کرد: ابراز خوشحالی خودم را به ملت قهرمان ایران اعلام می‌کنم. اینکه قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی ایران باعث عزت، افتخار و سربلندی ایران در آن سوی مرزها شدند، دو بُعد داشت.

وی افزود: اول اینکه این اتفاق بزرگ و خوشایند با اقتدار صورت گرفت. کشتی آزاد ایران بعد از ۱۲ سال بر بام دنیا ایستاد و کشتی فرنگی نیز پس از ۱۲ سال به مقام قهرمانی جهان رسید. بُعد دیگر این بود کشتی فرنگی و آزاد به صورت همزمان اول شدند و این افتخار برای اولین بار صورت گرفت. قهرمانان سرافراز ایران از بعد ارزشی نیز نمونه بودند و اقداماتی انجام دادند که تحسین رهبر معظم انقلاب اسلامی را در پی داشت.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب نیز پیروزی‌های اعجاب‌برانگیز این قهرمانان را با تعبیر کلمه اعجاب‌برانگیز ستودند و هم بعد از این موفقیت‌ها رفتارهای ارزشمند و فرهنگی‌شان را مورد ستایش قرار دادند.

اسبقیان تصریح کرد: زانو زدن قهرمان سنگین‌وزن ایران (امیرحسین زارع) مقابل پرچم مقدس جمهوری اسلامی و احترام نظامی، بالاتر از هر مدالی بود.

وی ادامه داد: من ورزش قهرمانی انجام داده‌ام و به خوبی می‌دانم که چقدر سخت است در این آوردگاه جهانی با حضور همه تیم‌های قدرتمند همچون آمریکا و روسیه، مدال کسب کنید. اما رفتارهای فرهنگی و اخلاقی این‌ها به طور حتم در کلکسیون افتخارات ورزشی، فرهنگی و آموزه‌های دینی ما که یاد گرفتیم خواهد ماند و پاک شدنی نیست.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش اعلام کرد: درود به شرف این قهرمانان، درود بر مربیان این قهرمانان و کادر فنی و تشکر ویژه از علیرضا دبیر رئیس محترم فدراسیون پرکار کشتی که با مدیریت خود توانست هدایت این تیم‌ها را بر عهده گرفته و نتایج خوب را برای ملت ایران به ارمغان آوردند.

اسبقیان در پایان گفت: این موفقیت را به مجموعه هیات دولت که ورزش را حمایت می‌کند، شخص رئیس‌جمهور محترم که علاقه خاصی به ورزش داشته و حامی ورزش هستند و سایر مسئولان تبریک می‌گویم و برای همه قهرمانان آرزوی موفقیت می‌کنم.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد دشمن آمریکایی به نقاطی از جنوب کشور
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران
مسکو: اروپا کشتن روس‌ها را جرم نمی‌داند
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد