×
ورزشی
شناسه خبر : 247039
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 22:30
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود

برگزاری جشن ملی کشتی با حضور قهرمانان، مسئولان و علاقمندان

دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود

جشن ملی کشتی امشب (سه‌شنبه) با حضور قهرمانان این رشته، مسئولان و علاقمندان در سال 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.

نورنیوز-گروه ورزشی:  مراسم جشن ملی کشتی با همکاری فدراسیون کشتی و شهرداری تهران در حال برگزاری‌ است.

علاقمندان به رشته کشتی بعد از قهرمانی تیم ملی آزاد و فرنگی در رقابت‌های جهانی زاگرب حالا برای تشویق قهرمانان در این جشن حضور پیدا کرده‌ند.

 اعضای تیم ملی کشتی فرنگی و کشتی آزاد به صورت همزمان وارد سالن محل برگزاری مراسم شدند. این حضور با استقبال جالب توجه علاقمندان به کشتی در سالن ۱۲ هزار نفری همراه شد.

اعضای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی که در رقابت‌های جهانی یک اتفاق بزرگ را رقم زدند حالا در کنار یکدیگر منتظر شروع مراسم جشن ملی کشتی هستند

دبیر: کسب ۱۵ مدال در ۲۰ وزن بی‌سابقه بود/ دنبال بهانه می‌گردند ما را بزنند

 رئیس فدراسیون کشتی معتقد است که کسب ۱۵ مدال در ۲۰ وزن در مسابقات جهانی بی‌سابقه بود.

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی سه‌شنبه شب در مراسم جشن ملی کشتی و تجلیل از مدال‌آوران کشتی در مسابقات جهانی زاگرب، گفت: تازه کار ما شروع شده و بچه‌ها از چند روز دیگر در اردوها حاضر می‌شوند. سال بعد جهانی بزرگسالان در بحرین و برای دو سال بعد از آن نیز در آمریکا برگزار می‌شود. بچه‌های موشکی و هوا فضا نشان دادند می‌شود کار کرد و کشتی نیز این را نشان داد.

وی با اشاره به اینکه نگاه به نتایج دیدارهای مقدماتی تیم ملی فوتبال نکنید، ادامه داد: مطمئن باشید فوتبال ما در جام جهانی می‌درخشد و نتایج خوبی می‌گیرند. بچه‌ها در مسابقات مهم نتایج خوب می‌گیرند.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به درخشش ملی‌پوشان کشتی، اظهار داشت: کسب ۱۵ مدال جهانی در ۲۰ وزن بی‌سابقه است، اینکه برای اولین بار در تاریخ تیم‌های آزاد و فرنگی ما به صورت همزمان قهرمان جهان شدند. امیدوارم مردم دعا کنند نتایج باز هم بهتر شود.

وی با انتقاد از برخی حاشیه‌سازی‌ها، گفت: یکسری افراد در فضای مجاری زیادند و همانطور که ما را ۶ سال زدند دنبال بهانه هستند تا باز هم علیه ما مطلب بزنند.

اسبقیان: قهرمانی و اقدامات فرهنگی کشتی‌گیران پاک‌شدنی نیست  

معاون ورزش توسعه قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: قهرمانی و اقدامات کشتی‌گیران ایران در مسابقات جهانی قابل ستایش است و پاک‌شدنی نیست.

سیدمحمدشروین اسبقیان در حاشیه جشن ملی کشتی که در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی در حال برگزاری است در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار کرد: ابراز خوشحالی خودم را به ملت قهرمان ایران اعلام می‌کنم. اینکه قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی ایران باعث عزت، افتخار و سربلندی ایران در آن سوی مرزها شدند، دو بُعد داشت.

وی افزود: اول اینکه این اتفاق بزرگ و خوشایند با اقتدار صورت گرفت. کشتی آزاد ایران بعد از ۱۲ سال بر بام دنیا ایستاد و کشتی فرنگی نیز پس از ۱۲ سال به مقام قهرمانی جهان رسید. بُعد دیگر این بود کشتی فرنگی و آزاد به صورت همزمان اول شدند و این افتخار برای اولین بار صورت گرفت. قهرمانان سرافراز ایران از بعد ارزشی نیز نمونه بودند و اقداماتی انجام دادند که تحسین رهبر معظم انقلاب اسلامی را در پی داشت.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب نیز پیروزی‌های اعجاب‌برانگیز این قهرمانان را با تعبیر کلمه اعجاب‌برانگیز ستودند و هم بعد از این موفقیت‌ها رفتارهای ارزشمند و فرهنگی‌شان را مورد ستایش قرار دادند.

اسبقیان تصریح کرد: زانو زدن قهرمان سنگین‌وزن ایران (امیرحسین زارع) مقابل پرچم مقدس جمهوری اسلامی و احترام نظامی، بالاتر از هر مدالی بود.

وی ادامه داد: من ورزش قهرمانی انجام داده‌ام و به خوبی می‌دانم که چقدر سخت است در این آوردگاه جهانی با حضور همه تیم‌های قدرتمند همچون آمریکا و روسیه، مدال کسب کنید. اما رفتارهای فرهنگی و اخلاقی این‌ها به طور حتم در کلکسیون افتخارات ورزشی، فرهنگی و آموزه‌های دینی ما که یاد گرفتیم خواهد ماند و پاک شدنی نیست.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش اعلام کرد: درود به شرف این قهرمانان، درود بر مربیان این قهرمانان و کادر فنی و تشکر ویژه از علیرضا دبیر رئیس محترم فدراسیون پرکار کشتی که با مدیریت خود توانست هدایت این تیم‌ها را بر عهده گرفته و نتایج خوب را برای ملت ایران به ارمغان آوردند.

اسبقیان در پایان گفت: این موفقیت را به مجموعه هیات دولت که ورزش را حمایت می‌کند، شخص رئیس‌جمهور محترم که علاقه خاصی به ورزش داشته و حامی ورزش هستند و سایر مسئولان تبریک می‌گویم و برای همه قهرمانان آرزوی موفقیت می‌کنم.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات جدید از هویت و انگیزه عامل تیراندازی در مراسم کاخ سفید
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا