×
ورزشی
شناسه خبر : 247039
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 22:30
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود

برگزاری جشن ملی کشتی با حضور قهرمانان، مسئولان و علاقمندان

دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود

جشن ملی کشتی امشب (سه‌شنبه) با حضور قهرمانان این رشته، مسئولان و علاقمندان در سال 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.

نورنیوز-گروه ورزشی:  مراسم جشن ملی کشتی با همکاری فدراسیون کشتی و شهرداری تهران در حال برگزاری‌ است.

علاقمندان به رشته کشتی بعد از قهرمانی تیم ملی آزاد و فرنگی در رقابت‌های جهانی زاگرب حالا برای تشویق قهرمانان در این جشن حضور پیدا کرده‌ند.

 اعضای تیم ملی کشتی فرنگی و کشتی آزاد به صورت همزمان وارد سالن محل برگزاری مراسم شدند. این حضور با استقبال جالب توجه علاقمندان به کشتی در سالن ۱۲ هزار نفری همراه شد.

اعضای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی که در رقابت‌های جهانی یک اتفاق بزرگ را رقم زدند حالا در کنار یکدیگر منتظر شروع مراسم جشن ملی کشتی هستند

دبیر: کسب ۱۵ مدال در ۲۰ وزن بی‌سابقه بود/ دنبال بهانه می‌گردند ما را بزنند

 رئیس فدراسیون کشتی معتقد است که کسب ۱۵ مدال در ۲۰ وزن در مسابقات جهانی بی‌سابقه بود.

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی سه‌شنبه شب در مراسم جشن ملی کشتی و تجلیل از مدال‌آوران کشتی در مسابقات جهانی زاگرب، گفت: تازه کار ما شروع شده و بچه‌ها از چند روز دیگر در اردوها حاضر می‌شوند. سال بعد جهانی بزرگسالان در بحرین و برای دو سال بعد از آن نیز در آمریکا برگزار می‌شود. بچه‌های موشکی و هوا فضا نشان دادند می‌شود کار کرد و کشتی نیز این را نشان داد.

وی با اشاره به اینکه نگاه به نتایج دیدارهای مقدماتی تیم ملی فوتبال نکنید، ادامه داد: مطمئن باشید فوتبال ما در جام جهانی می‌درخشد و نتایج خوبی می‌گیرند. بچه‌ها در مسابقات مهم نتایج خوب می‌گیرند.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به درخشش ملی‌پوشان کشتی، اظهار داشت: کسب ۱۵ مدال جهانی در ۲۰ وزن بی‌سابقه است، اینکه برای اولین بار در تاریخ تیم‌های آزاد و فرنگی ما به صورت همزمان قهرمان جهان شدند. امیدوارم مردم دعا کنند نتایج باز هم بهتر شود.

وی با انتقاد از برخی حاشیه‌سازی‌ها، گفت: یکسری افراد در فضای مجاری زیادند و همانطور که ما را ۶ سال زدند دنبال بهانه هستند تا باز هم علیه ما مطلب بزنند.

اسبقیان: قهرمانی و اقدامات فرهنگی کشتی‌گیران پاک‌شدنی نیست  

معاون ورزش توسعه قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: قهرمانی و اقدامات کشتی‌گیران ایران در مسابقات جهانی قابل ستایش است و پاک‌شدنی نیست.

سیدمحمدشروین اسبقیان در حاشیه جشن ملی کشتی که در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی در حال برگزاری است در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار کرد: ابراز خوشحالی خودم را به ملت قهرمان ایران اعلام می‌کنم. اینکه قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی ایران باعث عزت، افتخار و سربلندی ایران در آن سوی مرزها شدند، دو بُعد داشت.

وی افزود: اول اینکه این اتفاق بزرگ و خوشایند با اقتدار صورت گرفت. کشتی آزاد ایران بعد از ۱۲ سال بر بام دنیا ایستاد و کشتی فرنگی نیز پس از ۱۲ سال به مقام قهرمانی جهان رسید. بُعد دیگر این بود کشتی فرنگی و آزاد به صورت همزمان اول شدند و این افتخار برای اولین بار صورت گرفت. قهرمانان سرافراز ایران از بعد ارزشی نیز نمونه بودند و اقداماتی انجام دادند که تحسین رهبر معظم انقلاب اسلامی را در پی داشت.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب نیز پیروزی‌های اعجاب‌برانگیز این قهرمانان را با تعبیر کلمه اعجاب‌برانگیز ستودند و هم بعد از این موفقیت‌ها رفتارهای ارزشمند و فرهنگی‌شان را مورد ستایش قرار دادند.

اسبقیان تصریح کرد: زانو زدن قهرمان سنگین‌وزن ایران (امیرحسین زارع) مقابل پرچم مقدس جمهوری اسلامی و احترام نظامی، بالاتر از هر مدالی بود.

وی ادامه داد: من ورزش قهرمانی انجام داده‌ام و به خوبی می‌دانم که چقدر سخت است در این آوردگاه جهانی با حضور همه تیم‌های قدرتمند همچون آمریکا و روسیه، مدال کسب کنید. اما رفتارهای فرهنگی و اخلاقی این‌ها به طور حتم در کلکسیون افتخارات ورزشی، فرهنگی و آموزه‌های دینی ما که یاد گرفتیم خواهد ماند و پاک شدنی نیست.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش اعلام کرد: درود به شرف این قهرمانان، درود بر مربیان این قهرمانان و کادر فنی و تشکر ویژه از علیرضا دبیر رئیس محترم فدراسیون پرکار کشتی که با مدیریت خود توانست هدایت این تیم‌ها را بر عهده گرفته و نتایج خوب را برای ملت ایران به ارمغان آوردند.

اسبقیان در پایان گفت: این موفقیت را به مجموعه هیات دولت که ورزش را حمایت می‌کند، شخص رئیس‌جمهور محترم که علاقه خاصی به ورزش داشته و حامی ورزش هستند و سایر مسئولان تبریک می‌گویم و برای همه قهرمانان آرزوی موفقیت می‌کنم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
X
آگهی تبلیغاتی