×
بین الملل
شناسه خبر : 247026
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 21:33
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم

ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم

ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل 2 دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور فرانسه ضمن انتقاد از اظهارات همتای آمریکایی خود در رابطه با به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، تاکید کرد که فرانسه آماده مواجهه تحریم‌های احتمالی از سوی اسرائیل است.

 «امانوئل ماکرون» شامگاه سه‌شنبه طی مصاحبه‌ای با رسانه فرانسوی «بی‌اف‌ام‌تی‌وی» بیان کرد: «ما تمام گزینه‌های ممکن را برنامه‌ریزی کرده‌ایم. ما از قبل برنامه‌ریزی می‌کنیم و همیشه از منافع فرانسه در هر کجا که نمایندگی داشته باشد، دفاع خواهیم کرد.»

ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل ۲ دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»

او در ادامه مدعی شد: «این اقدام تنها راه منزوی کردن حماس است. تنها راه ریشه‌کن کردن حماس، ایجاد یک مرجعیت مشروع است. این دقیقا همان کاری است که ما انجام می‌دهیم. هیچ ابتکار دیگری وجود ندارد که حماس را به اندازه راه‌حل ۲ دولتی منزوی کند. اسرائیل همچنین تمام تصمیم‌گیرندگان نظامی- فلسطینی را خنثی کرده و ما در حال منزوی کردن حماس هستیم.»

این اظهارات ماکرون در حالی بیان شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش طی سخنرانی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل ادعا کرد: «به‌رسمیت شناختن فلسطین پاداشی برای حماس است.»

رئیس‌جمهور ماکرون در ادامه این مصاحبه با اشاره به رویای همتای آمریکایی خود درخصوص کسب جایزه صلح نوبل گفت: ««من رئیس‌جمهور آمریکا را می‌بینم که تلاش می‌کند و خواستار جایزه صلح نوبل است اما جایزه صلح نوبل فقط در صورتی امکان‌پذیر است که این درگیری را متوقف کنید.»

درحالی‌که رژیم صهیونیستی همچنان به جنایات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد، ماکرون گفت: «راه دیگری برای صلح وجود دارد که موثرتر از مسیر جنگ است.»

امانوئل ماکرون با اشاره به تهدید «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه‌اش مبنی بر اعمال تحریم علیه فرانسه به‌دنبال به‌رسمیت شناختن فلسطین تصریح کرد: «اما اگر چنین سناریویی رخ دهد، ما پاسخ خواهیم داد و ما آماده خواهیم بود. ما برای هر چیزی آماده خواهیم بود.»


اخبار مرتبط
جنگ اسرائیل در غزه به نابودی حماس کمکی نخواهد کرد
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 09:52
رئیس جمهور فرانسه:
جنگ اسرائیل در غزه به نابودی حماس کمکی نخواهد کرد
رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با رادیو RFI و تلویزیون فرانس 24 گفت: یک جنگ تمام عیار در غزه منجر به مرگ غیرنظامیان می‌شود، اما پایان دادن به حماس را ممکن نمی‌سازد.
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:07
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است گفت: ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او همچنین گفت: امروز با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 03:00
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه لوفیگارو خبر داد که رئیس جمهور فرانسه دوشنبه آتی طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.
نظرات

آخرین اخبار
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟