×
بین الملل
شناسه خبر : 247026
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 21:33
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم

ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم

ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل 2 دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور فرانسه ضمن انتقاد از اظهارات همتای آمریکایی خود در رابطه با به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، تاکید کرد که فرانسه آماده مواجهه تحریم‌های احتمالی از سوی اسرائیل است.

 «امانوئل ماکرون» شامگاه سه‌شنبه طی مصاحبه‌ای با رسانه فرانسوی «بی‌اف‌ام‌تی‌وی» بیان کرد: «ما تمام گزینه‌های ممکن را برنامه‌ریزی کرده‌ایم. ما از قبل برنامه‌ریزی می‌کنیم و همیشه از منافع فرانسه در هر کجا که نمایندگی داشته باشد، دفاع خواهیم کرد.»

ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل ۲ دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»

او در ادامه مدعی شد: «این اقدام تنها راه منزوی کردن حماس است. تنها راه ریشه‌کن کردن حماس، ایجاد یک مرجعیت مشروع است. این دقیقا همان کاری است که ما انجام می‌دهیم. هیچ ابتکار دیگری وجود ندارد که حماس را به اندازه راه‌حل ۲ دولتی منزوی کند. اسرائیل همچنین تمام تصمیم‌گیرندگان نظامی- فلسطینی را خنثی کرده و ما در حال منزوی کردن حماس هستیم.»

این اظهارات ماکرون در حالی بیان شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش طی سخنرانی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل ادعا کرد: «به‌رسمیت شناختن فلسطین پاداشی برای حماس است.»

رئیس‌جمهور ماکرون در ادامه این مصاحبه با اشاره به رویای همتای آمریکایی خود درخصوص کسب جایزه صلح نوبل گفت: ««من رئیس‌جمهور آمریکا را می‌بینم که تلاش می‌کند و خواستار جایزه صلح نوبل است اما جایزه صلح نوبل فقط در صورتی امکان‌پذیر است که این درگیری را متوقف کنید.»

درحالی‌که رژیم صهیونیستی همچنان به جنایات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد، ماکرون گفت: «راه دیگری برای صلح وجود دارد که موثرتر از مسیر جنگ است.»

امانوئل ماکرون با اشاره به تهدید «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه‌اش مبنی بر اعمال تحریم علیه فرانسه به‌دنبال به‌رسمیت شناختن فلسطین تصریح کرد: «اما اگر چنین سناریویی رخ دهد، ما پاسخ خواهیم داد و ما آماده خواهیم بود. ما برای هر چیزی آماده خواهیم بود.»


اخبار مرتبط
جنگ اسرائیل در غزه به نابودی حماس کمکی نخواهد کرد
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 09:52
رئیس جمهور فرانسه:
جنگ اسرائیل در غزه به نابودی حماس کمکی نخواهد کرد
رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با رادیو RFI و تلویزیون فرانس 24 گفت: یک جنگ تمام عیار در غزه منجر به مرگ غیرنظامیان می‌شود، اما پایان دادن به حماس را ممکن نمی‌سازد.
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:07
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است گفت: ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او همچنین گفت: امروز با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 03:00
ماکرون دوشنبه آتی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه لوفیگارو خبر داد که رئیس جمهور فرانسه دوشنبه آتی طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا از شرط خلع سلاح حماس و حزب‌الله صرف نظر کرد
گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست
نفت و گاز در بورس عرضه می شود؟
قیمت نفت به زیر 60 دلار سقوط کرد
اولتیماتوم حریدی‌ها به نتانیاهو
دوناروما دروازه‌بان شماره‌ یک جهان در سال 2025 شد
چین رکورد ساخت سریع‌ترین قطار جهان را شکست
کرملین: تماس مستقیم جدیدی میان پوتین و ترامپ برقرار نشده است
اعتبارات رفاهی دولت امسال به 66 همت رسید
پادکست | خرید اینترنتی خوبه با بد ؟
پزشکیان: با منابع فعلی می‌توان خدمات درمانی بسیار باکیفیت‌تری ارائه کرد
تاثیرات مخرب اعتیاد و مواد مخدر از جنگ‌ها هم بیشتر است
تهران–مسکو؛ تثبیت همگرایی در نظم در حال گذار
اژه ای: ماندن زندانیان ناتوان از ردمال، یک معضل پیچیده قضایی است
گروه‌های همکار آمریکا و اسرائیل در جنگ 12 روزه تحت تعقیب قرار می‌گیرند
احضار خسرو حیدری به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
رشد 108 درصدی قیمت آجیل و خشکبار
اتهام‌زنی پارلمان انگلیس علیه ایران در گزارش سالانه امنیتی
آغاز فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + جدول خودرو و زمان قرعه کشی
مدت زمان خرید سهام بانک آینده با نماد «وآیند» تمدید شد
نامه سرگشاده انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی به رئیس‌جمهور
درخواست مصر برای ادامه همکاری میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
6 هزار حساب مشکوک به پولشویی در بازار ارز مسدود شد
بیانیه وزارت خارجه روسیه در بدو ورود عراقچی به مسکو
انتقاد ترامپ از کارگردان مقتول هالیوود
موزه «لوور» تعطیل شد
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + فیلم حادثه + علت حادثه
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر افزایش یافت
رأی پرونده دوومیدانی‌کاران ایرانی متهم به تجاوز اعلام شد
تمامی اراضی واقع در مسیر کریدور شمال ـ جنوب به تملک دولت درخواهد آمد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 25 آذر1404+ جدول
عموزاد و اسماعیلی در جمع برترین‌های اتحادیه جهانی کشتی
دیدار علی لاریجانی با ولایتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
داستان ترانه «ملاممدجان»
درگیری خانوادگی بر سر طبخ کباب به قتل انجامید
دستور فرمانده کل ارتش برای کمک به ستاد بحران
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌ها
ترامپ: 59 کشور برای حضور در ترکیب نیروی بین المللی غزه اعلام آمادگی کرده‌اند
کاهش 21 درصدی آلاینده‌ها با اجرای کامل معاینه فنی خودروها
تعطیلی بنادر مسافری حقانی و ذاکری به‌دلیل ناپایداری جوی
شاخص بورس کانال 3.8 میلیون واحد را فتح کرد
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین با موضوع لبنان
سازمان لیگ: قرارداد اندونگ با استقلال فسخ نشده است
برگزاری بازی تراکتور - پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام
دستگیری اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال 1405
کانادا 4 مقام ایرانی را تحریم کرد
دولت به صراحت با اصلاح قانون مهریه مخالف است+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی