×
سیاسی
شناسه خبر : 246996
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 19:02
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک

مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا برگزار شد؛

رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک

نشست مشترک ایران، آلمان، فرانسه، انگلیس و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه 80امین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  نشست مشترک ایران، آلمان، فرانسه، انگلیس و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه ۸۰امین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.

دیدار و گفت‌وگوی «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «ایوِت کوپر»، «یوهان واده‌فول» و «ژان نوئل بارو» وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه و همچنین «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.

در این دیدار «مجید تخت‌روانچی» و «کاظم غریب‌آبادی» معاونان وزیر خارجه نیز حضور دارند.

تحولات پیرامون پرونده هسته‌ای ایران و اسنپ‌بک، محور این نشست است.

عراقچی روز دوشنبه و در بدو ورود به نیویورک گفته بود: «در جریان سفر به نیویورک با عمده وزرای خارجه اروپایی دیدار خواهم کرد. این مقطعی است که طرف‌های مقابل باید تصمیم بگیرند که آیا همکاری را انتخاب می‌کنند یا تقابل را.»

عراقچی با اشاره به تجربه‌های گذشته افزود: «در زمان‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را امتحان کرده‌اند و می‌دانند ما با زبان فشار و تهدید پاسخگو نیستیم، بلکه ما به زبان احترام و کرامت پاسخ می‌دهیم. یک راه‌حل اگر وجود داشته باشد، فقط راه‌حل دیپلماتیک است.»

وزیر خارجه ایران ابراز امیدواری کرد: «امیدوارم در رایزنی‌های این چند روز بشود به آن نقطه رسید؛ در غیر این صورت جمهوری اسلامی ایران اقداماتی که باید را اتخاذ می‌کند.»

وی اظهار داشت: «دیدار با طرف‌های اروپایی پیشنهاد شده است. فکر می‌کنم موقعیت مناسبی است برای آخرین رایزنی‌ها در خصوص تحولی که نسبت به اسنپ‌بک در حال انجام است.»

عراقچی با تأکید بر رویکرد دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران افزود: «همان‌طور که بارها گفته‌ایم، انتخاب جمهوری اسلامی ایران یک انتخاب دیپلماتیک و راه‌حل مسالمت‌آمیز است.»

وی ادامه داد: «شرایط کنونی نتیجه خروج آمریکا از برجام است؛ وگرنه جمهوری اسلامی ایران اثبات کرده که به دنبال دیپلماسی است. ما تأکید کرده‌ایم که همچنان آماده راه‌حل دیپلماتیک هستیم، اما راه‌حلی که منافع ملت ایران را تأمین کند، دغدغه‌های امنیتی ما را مورد توجه قرار دهد و با توجه به همه این‌ها، ما به راه‌حل دیپلماتیک برسیم.»

وزیر امور خارجه در پایان تصریح کرد: «من اینجا هستم که از این چند روز باقی‌مانده برای رایزنی‌های دیپلماتیک استفاده کنیم که شاید یک راه‌حل انتخاب شود. در غیر این صورت، راه مردم ایران مشخص است؛ ما مسیر خود را ادامه می‌دهیم. در عین حال فکر می‌کنیم صلاح منطقه و صلاح نظام عدم اشاعه و قوانین بین‌الملل این است که یک راه‌حل دیپلماتیک پیدا شود و ما برای این آمادگی داریم.»

نشست ایران و تروئیکای اروپایی امروز در نیویورک

فرانس پرس به نقل از یک منبع دیپلماتیک فرانسوی اعلام کرد که وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی، سه‌شنبه در نیویورک مذاکرات هسته‌ای برگزار می‌کنند.

فرانس پرس نوشت: یک منبع دیپلماتیک فرانسوی اعلام کرد که وزرای خارجه ایرانی و اروپایی روز سه‌شنبه در نیویورک مذاکرات هسته‌ای برگزار خواهند کرد.

وزیر امور خارجه ایران، عباس عراقچی، تا پایان روز شنبه فرصت دارد با همتایان بریتانیایی، فرانسوی، آلمانی و نماینده اتحادیه اروپا به توافق برسد تا از بازاعمال تحریم‌های سازمان ملل که ذیل توافق امضاشده در سال ۲۰۱۵ تعلیق شده بودند ــ جلوگیری کند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛حملات تلفاتی نداشته/شنیده شدن صدای انفجار در غرب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد
بازتاب گسترده‌ حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های آسیایی
نگرانی کانادا و انگلیس از بالا رفتن درگیری در منطقه
تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با ایران و عربستان برای مهار تنش در منطقه
دولت مجوز صادرات تخم‌مرغ را صادر کرد
اعتراف مقام سابق صهیونیستی: قدرت نظامی ایران همچنان در اوج است
عملیات نصر علیه پایگاههای نوآتیم و تلنوف؛ سپاه: تجاوز دشمن به صنایع پتروشیمی پاسخ داده شد
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 3 استان
وقوع حمله با سلاح سرد در قدس
اسرائیل از شناسایی یک شبکه جاسوسی ایرانی خبر داد
خوزستان به رنگ قرمز درآمد؛ هشدار جدی به ساکنان کارون و بهبهان
لیست رسمی تیم‌های مجاز ایران در آسیا اعلام شد؛ چه کسی جای سپاهان را گرفت؟
بازگشت نفت به اوج؛ برنت 96 دلاری شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
ممنوعیت دریانوردی رژیم اسرائیل در دریای سرخ/تل‌آویو:یمن تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد
هشدار؛ خلیج فارس در سواحل بوشهر طوفانی و مواج است
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
غافلگیری تهرانی‌ها با هوای خوب؛ پایتخت روی دورِ قابل قبول
اعلام شنیده شدن انفجارهای قوی در عربستان/منبع آگاه: کار ایران نبود
بدعت خطرناک در فوتبال؛ سیاسی‌سازی جام جهانی توسط کاخ سفید
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 18 خرداد 1405
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405
اتفاقی که واشنگتن را لرزاند؛ سفر مخفیانه یا اتحاد آشکار شی و کیم
حمله نتانیاهو به ایران، چالش بزرگ ترامپ
مدل‌ هاروارد در مذاکرات هسته‌ای
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 خرداد 1405+ زمان پخش
تنهایی ژئوپلیتیک سرنوشت یا انتخاب؟
تمرین ویژه بازیکنان فوتبال ایران برای سازگاری /برخورد صمیمانه مردم مکزیک با ملی پوشان
دورنمای آتش‌بس و جنگ 100 روزه
دوفوریتی | برای محیط زیست ایران امانت دار خوبی نبودیم
الجزیره: پاسخ سپاه به اسرائیل یک پیام نظامی هدفمند بود
گروه هکری حنظله اسرائیل را به حملات سایبری گسترده تهدید کرد
دگرگونی‌های شورای امنیت و روابط بین‌المللی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 18 خرداد+ وضعیت استان ها
جلالی: الان زمان ایراد گرفتن از تیم ملی نیست
وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ تردد روان در تمامی محورهای اصلی
ولایتی: توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مندشدن دو تنگه!
شلیک موشکی از یمن به سمت تل‌آویو+فیلم
آیا ویتامین D می‌تواند از بیماری‌های مزمن پیشگیری کند؟
شنیده شدن صدای انفجارها در بغداد و بیروت
پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان
شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از عراق