×
بین الملل
شناسه خبر : 246972
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 15:55
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!

مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!

«امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه هنگام ترک مقر سازمان ملل پس از به‌ رسمیت‌ شناختن فلسطین، با توقف غیرمنتظره کاروانش توسط پلیس نیویورک روبه‌رو شد و در تماس تلفنی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با لحنی طنزآمیز گفت: «راه را باز کن».

 نورنیوز - گروه بین الملل :‌ امانوئل مکرون دوشنبه شب به وقت محلی پس از ترک مقر سازمان ملل متحد واقع در «تارتل بی»، در منطقه «میدتاون منهتن» در شهر نیویورک، با وضعیت غیرمعمولی مواجه شد.

ماموران پلیس نیویورک (NYPD) کاروان مکرون که به سمت سفارت فرانسه در حرکت بود را مجبور به توقف کردند، چراکه مسیرهای این منطقه مسدود شده بود. فاصله بین مقر سازمان ملل و سفارت فرانسه حدود ۱.۶ کیلومتر است.

طبق این گزارش، مسدود شدن خیابان هیچ ارتباطی با تظاهرات در این منطقه نداشت، بلکه موضوع مربوط به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بود.

کاروان ترامپ از این منطقه عبور می‌کرد که باعث شد پلیس نیویورک کاروان مکرون را متوقف کند. رئیس‌جمهوری فرانسه، مقر سازمان ملل را پس از آن‌ که به‌طور رسمی اعلام کرد فرانسه کشور فلسطین را به‌رسمیت می شناسد، ترک می‌کرد.

پس از توقف خودروی مکرون، یک مامور پلیس نیویورک به سمت رئیس‌جمهور فرانسه که از خودرو پیاده شده بود، رفت. مامور به مکرون گفت: «متاسفم، آقای رئیس‌جمهور، متاسفم. در حال حاضر همه مسیرها مسدود است» و در عین حال اشاره کرد که کاروان ترامپ از آن مسیر عبور می‌کند.

براساس این گزارش، رئیس‌جمهوری فرانسه به سرعت تلفن خود را بیرون آورد و با همتای آمریکایی خود تماس گرفت و توقف غیرمعمول کاروانش را برای او توضیح داد.

مکرون به ترامپ گفت: «حالت چطور است؟ حدس بزن چه شده، من همین الان در خیابان منتظرم چون همه مسیرها به خاطر تو مسدود است» و در عین حال لبخند می‌زد. او همچنین با لحنی طنزآمیز به ترامپ گفت: «راه را باز کن».

مشخص نیست پاسخ ترامپ به مکرون چه بوده است، اما انسداد مسیر برای دقایقی ادامه یافت تا اینکه راه برای عبور عابران باز شد. مکرون و همراهانش پیاده به مسیر ادامه دادند. رئیس‌جمهوری فرانسه همچنین با افرادی که در این محدوده قدم می‌زدند، عکس گرفت.

این اتفاق به‌سرعت به یکی از سوژه‌های داغ شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد و کاربران با بازنشر ویدئوها و روایت‌ ماجرا، واکنش‌ نشان دادند.

فرانسه در نشستی که دوشنبه شب به رهبری پاریس و ریاض در مورد راه حل موسوم به «دو دولتی» در سازمان ملل متحد برگزار شد، کشور مستقل فلسطین را در اقدامی تاریخی به رسمیت شناخت.

«پولیتیکو» گزارش داد که رئیس‌جمهوری فرانسه با سخنرانی در سازمان ملل و اعلام به رسمیت شناختن فلسطین، ترامپ را به چالش کشید و بار دیگر روح دیدگاه‌های «دوگُلیستی» (طرفداران شارل دوگل) را زنده کرد.

سخنرانی در هشتادمین مجمع جهانی سازمان ملل متحد، فرصتی را برای مکرون فراهم کرد تا جا پای سیاستمداران دوگلیستی بگذارد که پیش از او آمده بودند و از سازمان ملل متحد به عنوان بستری برای اظهارات جسورانه استقلال از آمریکا و (در این مورد خاص، رژیم اسرائیل) به‌طور موثری استفاده می‌کردند.


نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد