×
سیاسی
شناسه خبر : 246893
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 10:50
دفاع مقدس، پیروزی ملت ایران پس از 300 سال شکست های پی در پی بود

محسن رضایی:

دفاع مقدس، پیروزی ملت ایران پس از 300 سال شکست های پی در پی بود

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ضمن گرامیداشت یاد شهدا و فرارسیدن هفته دفاع مقدس، به مردم ایران برای ایفای نقش مؤثر و سازنده در جنگ تحمیلی 12 روزه تبریک گفت و افزود: دفاع مقدس پیروزی ملت ایران پس از 300 سال شکست‌های پی در پی و از دست دادن نیمی از سرزمین‌های کشور بود.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌سردار سرلشکر محسن رضایی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس در گفت و گویی با سایت khamenei.ir به بررسی ابعاد جنگ تحمیلی هشت ساله، دفاع مقدس ۱۲ روزه و نقش مردم، رهبری و نیروهای مسلح در این جنگ پرداخت.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس با بیان اینکه ایران سرزمین گنج و شمشیر و در چهارراه ژئوپلیتیک جهان واقع شده است و به این دلیل مورد طمع قدرت‌هاست و تقریبا هر ۴۰ سال به این سرزمین حمله می‌شود، یادآور شد: طی ۳۰۰ سال اخیر هر بار که جنگی به ایران تحمیل شد تمام داشته های کشور به یغما رفت، منابع کشور غارت شد و ویرانه‌ای باقی ماند و ناامنی تا سالها بر کشور حاکم شد اما پس از انقلاب این روند متوقف شد و اینبار مردم ایران پیروز شدند، داده‌هایشان را حفظ کرده و حتی بر آن افزودند.

سرلشکر رضایی با اشاره به توطئه‌های دشمنان ضد مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی، در سال‌های پس از انقلاب؛ تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تا امروز ۹ اقدام بزرگ برای براندازی نظام صورت گرفته است؛ همانند آنچه ضد نهضت‌های مردمی همچون مشروطه و ملی شدن صنعت نفت انجام شد و منجر به شکست آن نهضت‌ها شد؛ اما پس از انقلاب تمام این توطئه‌ها شکست خورد.

وی در ادامه درخصوص نحوه فرماندهی و تصمیم‌گیری در ارکان نیروهای مسلح گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی، با توجه به تجارب کسب شده از دفاع مقدس چند اقدام کلیدی در مدیریت نیروهای مسلح انجام داد.

رضایی ادامه داد: نخستین اقدام کلیدی، ساختارمندی نیروهای مسلح و تعریف وظایف مشخص و دقیق برای هر نیرو بود و علاوه بر آن ستاد کل نیروهای مسلح بالای دست تمام نیروهای مسلح و همچنین قرارگاه عملیاتی خاتم‌الانبیا، بعنوان قرارگاه فرماندهی جنگ تشکیل یافت.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درخصوص فرماندهی رهبر معظم انقلاب تشریح کرد: فرماندهی ایشان کاملا فعال است و جلسات با فرماندهان همواره برقرار است و کنترل، نظارت و تشویق همواره در جریان بوده و سلسله‌مراتب فعالی برقرار است و در جنگ ۱۲ روزه همین ساختارمندی نجات‌بخش و تاثیرگذار بود و باعث عکس‌العمل سریع نیروهای مسلح شد و البته شوک شکنی ایشان پس از حملات رژیم صهیونیستی نیز دیگر اقدام میدانی موثر بود.

سرلشکر رضایی ادامه داد: دیگر اقدام کلیدی رهبر معظم انقلاب در حوزه نظامی، توسعه گسترده تسلیحات و مهمات بومی کشور بود و در جنگ ۱۲ روزه ما با تکیه بر همین تسلیحات با دشمنان مقابله کردیم.

وی تصریح کرد: اقدام مهم دیگر فرمانده کل قوا توسعه جبهه مقاومت بعنوان بازوی کنترل کننده ارتش رژیم صهیونیستی نه فقط در جهت بازدارندگی برای ایران بلکه بازدارندگی برای کل کشورهای منطقه بود.

رضایی گفت: در جنگ ۱۲ روزه به وضوح شاهد اثرات این اقدامات کلیدی بودیم و ایشان با حضور شجاعانه در صحنه حضور یافتند و بدرستی فرماندهی کردند، مقام معظم رهبری از گذشته معروف به اقدام به تصمیم‌گیری‌های به موقع هستند و در دفاع مقدس ۱۲ روزه نیز شاهد این ویژگی بارز ایشان بودیم‌.


نظرات

آخرین اخبار
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند