×
بین الملل
شناسه خبر : 246715
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/31 ساعت 15:20
برافراشته شدن پرچم فلسطین در شهرهای فرانسه/برگزاری جشن شناسایی کشور فلسطین در انگلیس

برافراشته شدن پرچم فلسطین در شهرهای فرانسه/برگزاری جشن شناسایی کشور فلسطین در انگلیس

برخی شهرداران فرانسوی با سرپیچی از دستور دولت این کشور، پرچم فلسطین را بر فراز شهرداری‌ها برافراشته‌اند. ده‌ها نفر از دیپلمات‌ها، نمایندگان پارلمان انگلیس، فعالان سیاسی و اعضای جامعه فلسطینی مقیم این کشور، در مراسمی مقابل سفارت فلسطین در لندن، شناسایی رسمی این کشور از سوی دولت انگلیس را جشن گرفتند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌پس از فراخوان الیویه فور رهبر سوسیالیست‌ها، برای برافراشتن پرچم‌ فلسطین به رغم هشدارهای وزارت کشور فرانسه علیه چنین نمایش‌هایی در کشوری که بزرگترین جمعیت یهودی و مسلمان اروپا را دارد، مشخص نیست که چند شهر امروز به این اقدام می‌پیوندند.

با این حال، این فراخوان با گذشت نزدیک به دو سال از جنگ در غزه و در حالی‌که پرچم‌های فلسطین در فرانسه بیشتر دیده می‌شود، بیش از پیش به جریان افتاده است.

این هفته در جریان اعتراضات سراسری در فرانسه که در آن از چندین سیاست‌ امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه و دولتش انتقاد شد، پارچه‌نوشته‌های فلسطینی در تظاهرات به نمایش گذاشته شدند.

پرچم فلسطین از روز جمعه بر فراز شهرداری مالاکوف، حومه‌ پاریس، برافراشته شده است. ژاکلین بلهوم شهردار این شهر، روز یکشنبه به خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفت که به او دستور داده شده بود پرچم را پایین بیاورد اما از اجرای این دستور خودداری کرد.

وی اظهار داشت: «ما در کنار مردم فلسطین ایستاده‌ایم؛ این امری نمادین مهم است، درست همان‌طور که مدتی پیش با پرچم اوکراین این کار را انجام دادیم، زمانی‌که در کنار مردم اوکراین که تحت حمله روسیه بودند، ایستادیم.»

بر اساس این گزارش، در جنوب ‌غربی فرانسه، شهردار کمونیست مولئون-لیشار، شهری با سه هزار نفر جمعیت، روز جمعه پرچم فلسطین را برافراشت اما روز بعد پس از ارجاع پرونده به یک دادگاه اداری، آن را پایین آورد.

شهردار لویی لابادو به یک رادیو محلی گفت: «پرچم اکنون در دفتر من است. این حمله‌ای به آزادی اندیشه من محسوب می‌شود.»

مکرون پیشتر در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) نوشت که فرانسه تصمیم خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین را به‌طور رسمی در مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر (مهر) اعلام می‌کند. این تصمیم در حالی‌که فرانسه میزبان بزرگترین جامعه یهودیان در اروپا است، واکنش‌های متفاوتی در میان متحدان غربی و منطقه‌ای این کشور برانگیخته است.

این اقدام که با استقبال برخی کشورها و انتقاد رژیم صهیونیستی و حامیان او همراه شده، منجر به افزایش فشار بر دیگر دولت‌های اروپایی جهت پیوستن به این اقدام شده است.

رئیس‌جمهور فرانسه روز گذشته (یکشنبه) با بیان اینکه پاریس فردا کشور مستقل فلسطینی را به رسمیت خواهد شناخت، اعلام کرد که به رسمیت شناختن کشور فلسطین برای توقف جنگ علیه غزه ضروری است.

انگلیس، استرالیا و کانادا یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ برابر با ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۵ در اقدامی تاریخی که بازتابی از افزایش شکاف میان غرب و اسرائیل است، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختند.

لندن شاهد جشن تاریخی شناسایی کشور فلسطین شد

 ده‌ها نفر از دیپلمات‌ها، نمایندگان پارلمان انگلیس، فعالان سیاسی و اعضای جامعه فلسطینی مقیم این کشور، امروز (دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در مراسمی مقابل سفارت فلسطین در لندن، شناسایی رسمی این کشور از سوی دولت انگلیس را جشن گرفتند.

 در این مراسم که با حضور شخصیت‌های سیاسی، نمایندگان دولت انگلیس، دیپلمات‌های عرب و جمعی از فعالان فلسطینی برگزار شد، پرچم فلسطین بر فراز ساختمان نمایندگی فلسطین در لندن به اهتزاز درآمد و تابلوی ورودی این مرکز با عنوان «سفارت کشور فلسطین» رونمایی شد.

حسام زملط، سفیر فلسطین در انگلیس، در این آیین گفت: «ما امروز در پایتختی گردهم آمده‌ایم که بیش از یک قرن پیش شاهد صدور اعلامیه بالفور بود؛ همان‌جا که اکنون دولت انگلیس تصمیم شجاعانه‌ای گرفت و کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.» وی افزود: «این لحظه تاریخی، نماد امید برای مردم فلسطین است، هرچند در شرایطی رخ می‌دهد که غزه همچنان زیر سایه جنگ و نسل‌کشی قرار دارد.»

زملط با نشان‌دادن پلاک جدید سفارت تصریح کرد: «این تغییر عنوان صرفاً یک اقدام نمادین نیست، بلکه پیام روشنی به جهان دارد که ملت فلسطین سزاوار آزادی، استقلال و کرامت هستند.» او همچنین تأکید کرد که جامعه جهانی باید از این فرصت برای فشار بر رژیم صهیونیستی جهت پایان دادن به اشغالگری و محاصره استفاده کند.

همیش فالکونر معاون وزیر امور خارجه انگلیس هم که در این مراسم حضور داشت، طی سخنانی بر لزوم توسعه همکاری‌های دوجانبه تاکید کرد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با اشک شوق و فریادهای شادی، لحظه برافراشته‌شدن پرچم فلسطین را «تاریخی» خواندند. برخی حاضران با در دست داشتن تصاویر قربانیان غزه، یادآور شدند که این تصمیم لندن در بحبوحه رنج و درد مردم فلسطین اتخاذ شده و باید به اقدام عملی برای پایان خشونت‌ها منجر شود.

دولت انگلیس دیروز (یکشنبه ۳۰ شهریور) در اقدامی تاریخی کشور فلسطین را به‌عنوان یک دولت مستقل و دارای حاکمیت به رسمیت شناخت. کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، در نامه‌ای خطاب به محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که این تصمیم «فصل تازه‌ای در روابط لندن و فلسطین» خواهد گشود.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که لندن پیشتر شرط کرده بود در صورت عدم پایان بحران انسانی در غزه و پذیرش آتش‌بس از سوی رژیم اسرائیل، به رسمیت شناختن فلسطین را اعلام خواهد کرد.

برای نخستین‌بار نام کشور فلسطین در نقشه‌های انگلیس ظاهر شد 

بعد از به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین توسط انگلیس، دولت این کشور دست به یک اقدام جدید برای نخستین بار زد.

 برای نخستین بار دولت انگلیس نام کشور فلسطین را به جای اراضی اشغالی فلسطین در نقشه‌های رسمی خود در فضای مجازی درج کرد.

روز گذشته نخست وزیر انگلیس به صورت رسمی کشور فلسطین را در کنار کانادا و استرالیا به رسمیت شناخت.

روزنامه تلگراف گزارش داد که در پی این اقدام، صفحات وزارت خارجه انگلیس نام فلسطین را در نقشه‌های موجود در فضای مجازی درج کردند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
X
آگهی تبلیغاتی