×
بین الملل
شناسه خبر : 246658
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/31 ساعت 08:49
کیم: زرادخانه هسته‌ای را هرگز معامله نمی‌کنیم

کیم: زرادخانه هسته‌ای را هرگز معامله نمی‌کنیم

کیم جونگ اون اعلام کرد گفت‌وگو با آمریکا تنها در صورت کنار گذاشتن شرط خلع سلاح ممکن است. او تأکید کرد زرادخانه هسته‌ای حفظ خواهد شد و تحریم‌ها موجب تقویت کره‌شمالی شده‌اند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی گفت هیچ دلیلی برای پرهیز از گفت‌وگو با آمریکا وجود ندارد اگر واشنگتن دست از اصرار برای کنار گذاشتن سلاح‌های هسته‌ای بردارد، اما او هرگز زرادخانه هسته‌ای را در ازای لغو تحریم‌ها معامله نخواهد کرد.

براساس گزارش امروز (دوشنبه) رسانه دولتی کره‌شمالی موسوم به «کی‌سی‌ان‌ای»، کیم در یک سخنرانی در مجلس عالی خلق در روز یکشنبه گفت: «به‌طور شخصی، هنوز خاطرات خوبی از رئیس‌جمهور آمریکا (دونالد) ترامپ دارم.»

این دو رهبر در دوران نخست ریاست‌جمهوری ترامپ، سه بار دیدار کردند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دولت لیبرال جدید در سئول از ترامپ می‌خواهد در بازگشایی گفت‌وگو با کیم پیشگام شود؛ شش سال پس از آنکه تمام مذاکرات صلح با پیونگ‌یانگ بر سر اختلاف بر سر تحریم‌ها و خلع سلاح هسته‌ای فروپاشید.

رهبر کره‌شمالی گفت: «اگر ایالات متحده این وسواس بی‌معنا برای خلع سلاح ما را کنار بگذارد و واقعیت را بپذیرد و خواهان هم‌زیستی واقعی و مسالمت‌آمیز باشد، هیچ دلیلی وجود ندارد که ما با آمریکا پشت میز ننشینیم.»

کیم گفت ساخت سلاح‌های هسته‌ای برای کشورش مسئله‌ای حیاتی بوده تا امنیت خود را در برابر تهدیدات جدی آمریکا و کره‌جنوبی حفظ کند؛ او مجموعه‌ای از رزمایش‌های منظم متحدان را برشمرد که به گفته او به تمرین‌های جنگ هسته‌ای تبدیل شده‌اند.

رهبر کره‌شمالی گفت تلاش‌های اخیر واشنگتن و سئول برای گفت‌وگو صادقانه نیست، زیرا نیت اصلی آن‌ها برای تضعیف کره‌شمالی و نابودی حکومت او تغییری نکرده است؛ او افزود پیشنهاد مرحله‌ای کره‌جنوبی برای پایان دادن به برنامه‌های هسته‌ای پیونگ‌یانگ، اثبات همین موضوع است.

کیم جونگ اون گفت: «دنیا به‌خوبی می‌داند آمریکا بعد از اینکه کشوری را مجبور به کنار گذاشتن سلاح هسته‌ای و خلع سلاح کرد، چه می‌کند. ما هرگز سلاح‌های هسته‌ای خود را کنار نخواهیم گذاشت.»

هیچ مذاکره‌ای تا ابد

رهبر کره‌شمالی همچنین در سخنان خود تاکید کرد که «هرگز، و تا ابد هرگز، هیچ مذاکره‌ای با دشمنان بر سر تبادل چیزی به خاطر وسواس آن‌ها نسبت به لغو تحریم‌ها وجود نخواهد داشت.»

او گفت تحریم‌ها «یک تجربه آموزنده» بوده و کشورش را قوی‌تر و مقاوم‌تر کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کره‌شمالی تحت مجموعه‌ای از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل قرار داشته که تحریم‌های اقتصادی و تحریم تسلیحاتی اعمال کرده و منابع مالی توسعه نظامی را محدود کرده‌اند، اما این کشور همچنان به پیشرفت در ساخت سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک قدرتمند ادامه داده است.

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، لی جائه میونگ، در مصاحبه‌ای با رویترز گفت آن تحریم‌ها در نهایت نتوانسته‌اند کره‌شمالی را بازدارند، که امروز هر سال بین ۱۵ تا ۲۰ سلاح هسته‌ای به زرادخانه خود اضافه می‌کند.

لی گفت: «واقعیت این است که رویکرد پیشین مبتنی بر تحریم و فشار نه تنها مشکل را حل نکرده بلکه آن را بدتر کرده است.»

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی از زمان آغاز به کار در ماه ژوئن تلاش‌هایی برای صلح انجام داده و گفته گفت‌وگو با پیونگ‌یانگ ضروری است و گام‌هایی برای ایجاد اعتماد و در نهایت پایان دادن به برنامه هسته‌ای شمال پیشنهاد کرده است.

لی به رویترز گفت موانع بزرگی برای بازگشایی گفت‌وگو با کره‌شمالی وجود دارد اما او همچنان معتقد است رویکرد مرحله‌ای در خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ گزینه‌ای واقع‌بینانه است. لی گفت لازم است شرایط مناسب برای بازگرداندن پیونگ‌یانگ به میز مذاکره ایجاد شود و ترامپ نقش کلیدی در این تلاش‌ها دارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
X
آگهی تبلیغاتی