×
بین الملل
شناسه خبر : 246658
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/31 ساعت 08:49
کیم: زرادخانه هسته‌ای را هرگز معامله نمی‌کنیم

کیم: زرادخانه هسته‌ای را هرگز معامله نمی‌کنیم

کیم جونگ اون اعلام کرد گفت‌وگو با آمریکا تنها در صورت کنار گذاشتن شرط خلع سلاح ممکن است. او تأکید کرد زرادخانه هسته‌ای حفظ خواهد شد و تحریم‌ها موجب تقویت کره‌شمالی شده‌اند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی گفت هیچ دلیلی برای پرهیز از گفت‌وگو با آمریکا وجود ندارد اگر واشنگتن دست از اصرار برای کنار گذاشتن سلاح‌های هسته‌ای بردارد، اما او هرگز زرادخانه هسته‌ای را در ازای لغو تحریم‌ها معامله نخواهد کرد.

براساس گزارش امروز (دوشنبه) رسانه دولتی کره‌شمالی موسوم به «کی‌سی‌ان‌ای»، کیم در یک سخنرانی در مجلس عالی خلق در روز یکشنبه گفت: «به‌طور شخصی، هنوز خاطرات خوبی از رئیس‌جمهور آمریکا (دونالد) ترامپ دارم.»

این دو رهبر در دوران نخست ریاست‌جمهوری ترامپ، سه بار دیدار کردند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دولت لیبرال جدید در سئول از ترامپ می‌خواهد در بازگشایی گفت‌وگو با کیم پیشگام شود؛ شش سال پس از آنکه تمام مذاکرات صلح با پیونگ‌یانگ بر سر اختلاف بر سر تحریم‌ها و خلع سلاح هسته‌ای فروپاشید.

رهبر کره‌شمالی گفت: «اگر ایالات متحده این وسواس بی‌معنا برای خلع سلاح ما را کنار بگذارد و واقعیت را بپذیرد و خواهان هم‌زیستی واقعی و مسالمت‌آمیز باشد، هیچ دلیلی وجود ندارد که ما با آمریکا پشت میز ننشینیم.»

کیم گفت ساخت سلاح‌های هسته‌ای برای کشورش مسئله‌ای حیاتی بوده تا امنیت خود را در برابر تهدیدات جدی آمریکا و کره‌جنوبی حفظ کند؛ او مجموعه‌ای از رزمایش‌های منظم متحدان را برشمرد که به گفته او به تمرین‌های جنگ هسته‌ای تبدیل شده‌اند.

رهبر کره‌شمالی گفت تلاش‌های اخیر واشنگتن و سئول برای گفت‌وگو صادقانه نیست، زیرا نیت اصلی آن‌ها برای تضعیف کره‌شمالی و نابودی حکومت او تغییری نکرده است؛ او افزود پیشنهاد مرحله‌ای کره‌جنوبی برای پایان دادن به برنامه‌های هسته‌ای پیونگ‌یانگ، اثبات همین موضوع است.

کیم جونگ اون گفت: «دنیا به‌خوبی می‌داند آمریکا بعد از اینکه کشوری را مجبور به کنار گذاشتن سلاح هسته‌ای و خلع سلاح کرد، چه می‌کند. ما هرگز سلاح‌های هسته‌ای خود را کنار نخواهیم گذاشت.»

هیچ مذاکره‌ای تا ابد

رهبر کره‌شمالی همچنین در سخنان خود تاکید کرد که «هرگز، و تا ابد هرگز، هیچ مذاکره‌ای با دشمنان بر سر تبادل چیزی به خاطر وسواس آن‌ها نسبت به لغو تحریم‌ها وجود نخواهد داشت.»

او گفت تحریم‌ها «یک تجربه آموزنده» بوده و کشورش را قوی‌تر و مقاوم‌تر کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کره‌شمالی تحت مجموعه‌ای از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل قرار داشته که تحریم‌های اقتصادی و تحریم تسلیحاتی اعمال کرده و منابع مالی توسعه نظامی را محدود کرده‌اند، اما این کشور همچنان به پیشرفت در ساخت سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک قدرتمند ادامه داده است.

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، لی جائه میونگ، در مصاحبه‌ای با رویترز گفت آن تحریم‌ها در نهایت نتوانسته‌اند کره‌شمالی را بازدارند، که امروز هر سال بین ۱۵ تا ۲۰ سلاح هسته‌ای به زرادخانه خود اضافه می‌کند.

لی گفت: «واقعیت این است که رویکرد پیشین مبتنی بر تحریم و فشار نه تنها مشکل را حل نکرده بلکه آن را بدتر کرده است.»

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی از زمان آغاز به کار در ماه ژوئن تلاش‌هایی برای صلح انجام داده و گفته گفت‌وگو با پیونگ‌یانگ ضروری است و گام‌هایی برای ایجاد اعتماد و در نهایت پایان دادن به برنامه هسته‌ای شمال پیشنهاد کرده است.

لی به رویترز گفت موانع بزرگی برای بازگشایی گفت‌وگو با کره‌شمالی وجود دارد اما او همچنان معتقد است رویکرد مرحله‌ای در خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ گزینه‌ای واقع‌بینانه است. لی گفت لازم است شرایط مناسب برای بازگرداندن پیونگ‌یانگ به میز مذاکره ایجاد شود و ترامپ نقش کلیدی در این تلاش‌ها دارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
X
آگهی تبلیغاتی