×
بین الملل
شناسه خبر : 246622
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 23:08
هشدار عربستان به اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری

هشدار عربستان به اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری

تلویزیون اسرائیل فاش کرد که عربستان سعودی از طریق یک منبع دیپلماتیک پیام تندی به این رژیم ارسال کرده و به آن هشدار داده است که هرگونه الحاق سرزمین‌های فلسطینی، حتی جزئی از آن، عواقب بزرگ و خطرناکی در همه سطوح خواهد داشت.

نورنیوز- گروه بین الملل: خبرگزاری فلسطینی «معا» به نقل از تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود که شخصیت‌های سیاسی عربستان سعودی، طی یک ارتباط محرمانه با اسرائیل، مخالفت مطلق خود را با الحاق کرانه باختری حتی اگر محدود به دره اردن باشد، ابراز کردند.

بر اساس این گزارش، در پیام‌های ارسالی مقامات عربستان سعودی به رژیم اسرائیل آمده است: «اقدامات الحاق [کرانه باختری]، پیامدهای قابل توجه و خطرناکی در همه سطوح خواهد داشت.»

به گفته این منابع، عربستان سعودی از نفوذ اقتصادی و امنیتی قابل توجهی برخوردار است و حتی می‌تواند حریم هوایی خود را ببندد، تهدیدی که هر اسرائیلی هنگام سفر به خارج از کشور آن را احساس خواهد کرد.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی افزود که پیام عربستان سعودی واضح و مختصر است و آن اینکه «الحاق، در را به روی هرگونه توافق آینده با اسرائیل خواهد بست.»

این هشدار شدید در آستانه رای‌گیری چشمگیر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد منتشر می‌شود که در آن کشورهای عضو، کشور فلسطین و طرح مشترک فرانسه و عربستان برای تاسیس آن را به رسمیت خواهند شناخت.

به نوشته خبرگزاری معا، حتی نزدیکان «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، هشدار داده‌اند که الحاق [ کرانه باختری] می‌تواند روابط بین واشنگتن و کشورهای عربی را تضعیف کند.

معا اضافه کرد: در اسرائیل، پیش بینی می‌شود که «بنیامین نتانیاهو» پس از دیدار آینده خود با دونالد ترامپ در روز دوشنبه، تصمیمی در این باره بگیرد و انتظار می‌رود که او از الحاق خودداری و به اقداماتی علیه فلسطینی‌ها و فرانسه بسنده کند.

14 وزیر از حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» اوایل تیر سال ۱۴۰۴ از نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواسته بودند که فوراً کرانه باختری اشغالی را ضمیمه کند.

در نامه‌ای خطاب به نتانیاهو که توسط «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی راست افراطی رژیم صهیونیستی در رسانه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشته شد، امضاکنندگان از کابینه این رژیم خواسته بودند که قبل از تعطیلات تابستانی کنست، حاکمیت خود را بر یهودا (منطقه جنوبی کرانه باختری) و سامره (منطقه شمالی کرانه باختری) اعمال کند.

این وزرا استدلال کرده بودند که در حال حاضر همکاری استراتژیک و حمایت و پشتیبانی آمریکا و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، زمان مناسبی را برای رهبری این اقدام (الحاق) ایجاد می‌کند.

این نامه همچنین هشدار داده بود که به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی در سرزمین‌های باقی مانده، تهدیدی وجودی برای اسرائیل محسوب می‌شود.

در این زمینه، در پی موج تازه به رسمیت شناختن بین‌المللی کشور فلسطین و تصمیم ۱۱ کشور برای اعلام رسمی در حاشیه هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) موضعی تند اتخاذ و تأکید کرد که اجازه تشکیل هیچ کشور فلسطینی در غرب رود اردن داده نخواهد شد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: هیچ دولت فلسطینی در غرب رود اردن تشکیل نخواهد شد.

وی افزود: پاسخ اسرائیل به تصمیم کشورهایی که فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند، پس از بازگشتم از آمریکا اعلام خواهد شد.

نتانیاهو خطاب به رهبران کشورهایی که در هفته‌های اخیر برای به رسمیت شناختن فلسطین اقدام کرده‌اند، گفت: به رهبرانی که پس از کشتار هفتم اکتبر به چنین اقدامی دست زده‌اند می‌گویم؛ شما جایزه‌ای بزرگ به تروریسم اعطا کرده‌اید.

این موضع‌گیری در حالی است که دولت انگلیس روز یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ به طور همزمان با کشورهای استرالیا و کانادا، در اقدامی تاریخی که بازتابی از افزایش شکاف میان غرب و رژیم صهیونیستی است، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختند.


نظرات

آخرین اخبار
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه
پیام دریادار ایرانی درپی شهادت سردار تنگسیری
نفوذ سایبری به ایمیل رئیس پیشین موساد و افشای اسناد حساس
وال‌ استریت ژورنال از هک 50 دوربین در اسرائیل از ابتدای جنگ خبر داد
گفت‌وگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان و رئیس شورای اتحادیه اروپا
بازداشت 48 عامل اصلی و شبکه‌ساز گروه‌های تروریستی
زلنسکی: خواهان آتش بس در حوزه انرژی هستیم
حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به غرب و شرق تهران، بوشهر و اهواز
سی‌ان‌ان: از بین رفتن آواکس، ضربه‌ای جدی به توانایی‌ هوایی آمریکاست
در حمله اسرائیل؛ نظامی لبنانی کشته و 5 نفر زخمی شدند
تشییع پیکر شهید تنگسیری در تهران
بازار سرمایه به صندوق‌های طلا روی خوش نشان نداد
صالحی‌امیری: صیانت از میراث‌فرهنگی، مسئولیتی تمدنی و بین‌نسلی است
پویش خواننده موسیقی برای ساخت خانه‌های تخریب‌شده در جنگ
دیدارهای بن‌سلمان با امیر قطر و پادشاه اردن محور تحولات منطقه
نگرانی وزیر دفاع ایتالیا از پیامدهای جنگ ایران
تاکید دادستان کل کشور بر تشدید نظارت تعزیرات و کنترل قیمت‌ها
بیش از 313 میلیون تردد ثبت شد
روبیو: ناتو چه فایده ای برای آمریکا دارد؟
پهپادهای ارتش، مراکز زیرساختی رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند
مهاجرانی: بخش‌های آسیب‌دیده فولاد مبارکه به خط تولید باز می گردد
برق‌رسانی در کشور، شرایط پایدار و مطمئن دارد
آخرین تمرین تیم ملی در ترکیه برگزار شد
مهلت تسویه قراردادها با بورس کالا تمدید شد
تداوم اسکان نوروزى فرهنگیان تا زمان بازگشایى مدارس
اعتراف صهیونیست‌ها به آسیب دیدن تأسیسات نفتی حیفا
درخواست السیسی از رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ
پزشکیان: تصمیم‌گیری درباره پایان جنگ منوط به تامین عزت و امنیت ایران است
عراقچی: اقدام تحریک‌آمیز درباره تنگه هرمز اوضاع پیچیده‌تر خواهد کرد
اینفانتینو: برنامه تغییر نخواهد کرد، ایران در جام جهانی خواهد بود
اروپا تحریم‌ها علیه ایران را یک سال دیگر تمدید کرد
ایروانی به گوترش نامه نوشت
کمند امیرسلیمانی: امید دارم به روزی که وطنم دوباره نفس بکشد
حمله موشکی حزب الله به پیاده نظام ارتش صهیونیستی
اسپانیا: اجازه استفاده از پایگاه های خود را نمی دهیم
نفوذ هکری گسترده ایران به دوربین‌های مداربسته اسرائیل
سردار قاآنی: به نظم جدید منطقه عادت کنید
دستگیری افراد مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
گدعون ساعر اعتراف کرد: شلیک 5000 هزار پرتابه از لبنان به اراضی اشغالی