×
ورزشی
شناسه خبر : 246596
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 19:23
سپاهان (1) - تراکتور (2) | صدرنشینی تراکتور در دقیقه 90

سپاهان (1) - تراکتور (2) | صدرنشینی تراکتور در دقیقه 90

تیم فوتبال تراکتور در هفته چهارم لیگ برتر با پیروزی 2 بر 1 مقابل سپاهان در نقش جهان با 7 امتیاز صدرنشین شد. سپاهان در ادامه روند ناکامی های خود با کسب 2 امتیاز از چهاربازی در رده 14 جدول جدول قرار گرفت . با نتایج ضعیفی که سپاهانی ها درلیگ و همچنین لیگ آسیا گرفته اند اخراج و یا استعفای نویدکیا از سرمربی گری سپاهان ممکن است مهمترین خبر روزهای آینده باشد.

نوزنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال تراکتور در هفته چهارم لیگ برتر در ورزشگاه نقش جهان به مصاف سپاهان بحران زده رفت و با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی رسید . تراکتور با 7 امتیاز صدرنشین لیگ برتر شد و سپاهان تنها با 2 امتیاز در انهای جدول و در رده 14 قرار گرفت. پس از آن که پاتریس کارترون به دلیل مشکلات شخصی از بازگشت به ایران امتناع کرد، مدیران سپاهان به سراغ محرم نویدکیا رفتند تا به پروژه نیمه‌تمام او بازگردند. نویدکیا که در اصفهان محبوبیت ویژه‌ای دارد، امیدوار بود که بتواند طلایی‌پوشان را به دوران شکوه خود بازگرداند و طعم قهرمانی را در قامت سرمربی بچشد. اما تا کنون نتایج تیم در این فصل درخشان نبوده است.

نتیجه‌ نهایی: تراکتور(2) - سپاهان (1)

 لیگ برتر خلیج فارس - هفته 4
 پخش از شبکه ورزش
 یکشنبه، 30 شهریور 1404، 20:00
 ورزشگاه نقش جهان

[دقیقه90+6]گل دوم تراکتور به سپاهان  و دبل حسین زاده


 

[دقیقه 61]بغل پای دقیق؛ گل اول سپاهان توسط لطفی 


 


[دقیقه45+5]گل اول تراکتور توسط امیر حسین حسین زاده


سپاهان در 5 مسابقه ابتدایی خود در لیگ و آسیا تنها 2 تساوی و 3 شکست به دست آورده و بدون برد باقی مانده است. این وضعیت بحرانی، تیم اصفهانی را در آستانه ثبت بدترین شروع تاریخ خود در لیگ برتر قرار داده است. در چنین شرایطی، سپاهان امشب در یک بازی سرنوشت‌ساز باید در نقش جهان به مصاف تراکتور تبریز برود.

ترکیب دو تیم مشخص شد 

تراکتور در شرایطی به مصاف سپاهان می‌رود که علیرضا بیرانوند پس از درخشش در آسیا بار دیگر در ترکیب اصلی قرار گرفته است. 

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، ایگور پوستونسکی، محمد نادری، دانیال اسماعیلی‌فر، مهدی شیری، مهدی هاشم‌نژاد، امیرحسین حسین‌زاده، دوماگوی دروژدگ و تومیسلاو اشتراکالی.

سپاهان در این مسابقه غایبات پرشماری دارد که تحت تاثیر این اتفاق آنها تغییرات مهمی در ترکیب‌شان داشتند که مهم‌ترین آن تغییر در خط دفاعی، پست هافبک دفاعی و تقویت پست‌های هجومی بوده است.

محمدرضا اخباری - امین حزباوی - محمد دانشگر - وحدت حنانوف - آریا یوسفی - احسان حاج صفی - عارف حاجی‌عیدی - ریکاردو آلوز - محمد لطفی - آریا شفیع‌دوست و انزو کریولی

.
 

نویدکیا و رکورد امیدوارکننده مقابل تراکتور

با وجود فشارهای سنگین، نویدکیا از دیدارهای گذشته خود برابر تراکتور خاطرات خوبی دارد. سرمربی جوان سپاهان در 7 بازی گذشته‌اش برابر تراکتور، 3 برد و 3 تساوی کسب کرده و تنها یک بار از تراکتور شکست خورده است. این شکست در اولین دیدار فصل گذشته در برابر تراکتور در رفسنجان رقم خورد. اما او امیدوار است که بتواند در این بازی از شکست گذشته انتقام بگیرد و طلایی‌پوشان را از بحران نجات دهد.

برای نویدکیا، بازی امشب تنها یک مسابقه دیگر نیست. او به دنبال احیای برند خود روی نیمکت سپاهان است. به علاوه، او انگیزه زیادی دارد که برای اولین بار در این فصل، پیروزی را با سپاهان جشن بگیرد. همچنین، او به دنبال انتقام از تراکتور است و امیدوار است که در کنار اولین برد خود در فصل جدید، رکورد خوب خود مقابل این تیم را ادامه دهد.

نویدکیا از نظر شخصی هم در این بازی انگیزه دارد. شکست او برابر تراکتور در فصل گذشته، اولین تجربه هدایت سپاهان و تیم مس رفسنجان در برابر اسکوچیچ بود. حالا او در تلاش است تا با شکست اسکوچیچ در این بازی، تلخی شکست‌های گذشته را فراموش کند و جایگاه خود را مستحکم‌تر کند.

دراگان اسکوچیچ، در جست‌وجوی صدر جدول

دراگان اسکوچیچ، که پس از موفقیت‌های بزرگ با تیم ملی ایران از هدایت این تیم کنار گذاشته شد، اکنون سرمربی تراکتور است. او در فصل اول حضور خود در تراکتور، قهرمانی در لیگ برتر را به دست آورد و در فصل دوم نیز سوپرجام را فتح کرد. اما حالا اسکوچیچ در تراکتور در وضعیت نوسانی قرار دارد و تیمش در رتبه هشتم جدول با 4 امتیاز قرار دارد. او امیدوار است که در این بازی به پیروزی برسد و با شکست سپاهان، به صدر جدول صعود کند.

رکورد ویژه اسکوچیچ: شکست سپاهان با 4 تیم مختلف!

اسکوچیچ در دوران حرفه‌ای خود به عنوان سرمربی در 4 تیم مختلف، سپاهان را شکست داده است. از ملوان بندر انزلی گرفته تا فولاد خوزستان، صنعت‌نفت آبادان و تراکتور، این سرمربی کروات در برابر طلایی‌پوشان اصفهانی موفق بوده است. او با بردن سپاهان در این دیدار، می‌تواند رکورد ویژه‌ای را برای خود به ثبت برساند و به یکی از پیروزی‌های مهم فصل دست یابد.

 

 


اخبار مرتبط
شفیع‌دوست 18 ساله و آینده روشن در سپاهان
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 15:58
شفیع‌دوست 18 ساله و آینده روشن در سپاهان
باشگاه سپاهان قرارداد چهار ساله‌ای با آریا شفیع‌دوست، پدیده 18 ساله خود، امضا کرد. این وینگر تکنیکی که در چند ماه اخیر عملکرد خوبی از خود نشان داده، در ترکیب ثابت سپاهان قرار گرفته و اکنون قراردادش تمدید شده است.
جدول لیگ برتر در پایان هفته چهارم
یکشنبه 1404/06/30 ساعت 22:41
جدول لیگ برتر در پایان هفته چهارم
در پایان هفته چهارم تیم تراکتور با 7 امیتاز صدرنشین است و تیم های گل گهر و خیبر خرم آباد با همین امتیاز و تفاضل گل کمتر در مکان های دوم و سوم هستند. جدول لیگ برتر به این ترتیب است.
استقلال (2) - پیکان (2) | استقلال در برزخ +خلاصه بازی
یکشنبه 1404/06/30 ساعت 18:14
استقلال (2) - پیکان (2) | استقلال در برزخ +خلاصه بازی
تیم فوتبال استقلال که با شکست عجیب 7 بر 1 مقابل الوصل در لیگ 2 قهرمانی آسیا برای جبران این باخت تحقیرآمیز مقابل پیکان قرار گرفته بود با تساوی 2 بر 2 مقابل این تیم به روند ناکامی های خود ادامه داد. این تساوی در حالی بود که از دقیقه 25 تیم پیکان با اخراج میلاد باقری 10 نفره شد.
نظرات

آخرین اخبار
آرژانتین (0) - اسپانیا (0)
شکاف در کابینه اسرائیل؛ تهدید بن‌گویر علیه نتانیاهو
ادعای ارتش اسرائیل درباره رهگیری پهپاد در مرز سوریه
منبع لبنانی: آمریکا با عقب‌نشینی کامل اسرائیل از جنوب لبنان موافقت کرد
آیت‌الله عیسی قاسم: حاکمان دنیاطلب چهره اسلام را مخدوش کردند
درگیری مرزی طالبان و پاکستان در پکتیا
زخمی شدن 9 نفر در حادثه مسلحانه ایالت مینه‌سوتا آمریکا
پدافند هوایی ارتش یک موشک کروز دشمن را سرنگون کرد
بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن فردا منتشر می‌شود
رایزنی تهران و بغداد برای سفر نخست‌وزیر عراق به ایران
وزیر کشور به پاکستان سفر می کند+ علت سفر
آیین بزرگداشت رهبر شهید در دانشگاه تهران لغو شد
فیدان خواستار بازگشت ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد شد
آیا واردات خودرو متوقف شده است؟
بغداد: سفر الزیدی به تهران به تقویت همکاری‌های دوجانبه کمک می‌کند
تخلیه هواپیماهای راهبردی آمریکا از العدید هم کلید خورد
اردن کاردار ایران را احضار کرد
فینالِ فوتبال و سیاست!
پرسپولیس به دنبال جانشین میلاد محمدی+ نامزد
آب‌شیرین‌کن بونجی احیا شد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به آبادان/حمله تلفاتی نداشت/انهدام چندین پهپاد دشمن در کشور
نخست‌وزیر عراق راهی تهران می‌شود
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان
ساعت کاری ادارات لرستان کاهش یافت
از روادید تا داوری؛ جنجال سیاسی ترامپ و فیفا در جام جهانی2026
هشدار نارنجی؛ دریای مازندران طوفانی می شود
شمار قربانیان ونزوئلا از 5 هزار نفر گذشت
تحلیلگر نشریه فارن‌پالیسی: متن توافق ایران و آمریکا مبهم و ناقص بود
گزارش بلومبرگ ار درآمد نجومی فیفا از جام جهانی
مهاجرانی: ستاد بازسازی برای احیای زیرساخت‌های بوشهر فعال شد
حمایت کره شمالی از روسیه تا پیروزی نهایی در جنگ
سناتور آمریکایی: شروع جنگ با ایران بدون برنامه بود
موج گرما و گردوخاک در سیستان و بلوچستان به اوج رسید
حزب‌الله: رئیس‌جمهور لبنان به‌دنبال جلب رضایت آمریکاست
رایزنی روبیو با رئیس جمهور لبنان درباره توافق چارچوب
گرم‌ترین نقطه خوزستان با 51.8 درجه کدام شهر بود ؟
درخشش جودوکاران جوان ایران در امان؛ نقره و برنز برای تاتامی‌نشینان
پرواز هفتگی تبریز–باکو–مشهد از سر گرفته شد
فرودگاه رامون از سوخت‌رسان های آمریکا تخلیه شد
ادعای وزیر انرژی آمریکا: ترامپ همچنان به‌دنبال توافق با ایران است!
میلاد محمدی به لیگ بلاروس پیوست
هواشناسی: موج گرما و وزش باد شدید در راه است
سردار قاآنی: جبهه مقاومت بر پیمان خود پایبند است
سقوط دیپلماسی در دولت ترامپ
وزیر راه: شریان‌های تجاری هرمزگان فوری بازسازی می شوند
عضو دفتر سیاسی انصارالله: آمریکا بزرگ‌ترین بازنده جنگ با یمن خواهد بود
وزیر نیرو : ارائه خدمات حیاتی در شرایط جنگی، اولویت ماست
به صدا در آمدن آژیرهای قرمز در اسرائیل در پی احتمال سقوط موشکها
بیانیه پایانی اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری شانگهای امضا شد
نقره قهرمانی آسیا به شناگران ایرانی رسید