×
بین الملل
شناسه خبر : 246566
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 16:29
قتل عام اسرای فلسطینی، رسوایی بدون حد و مرز

نورنیوز بررسی می‌کند،

قتل عام اسرای فلسطینی، رسوایی بدون حد و مرز

گزارش تازه سازمان ملل درباره شهادت دست‌کم 75 فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی، با شکنجه سیستماتیک و محرومیت پزشکی، رسوایی بزرگی برای مدعیان حقوق بشر غربی و نقض آشکار قوانین بین‌المللی درباره اسرای جنگی است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دفتر حقوق بشر سازمان ملل با انتشار گزارشی رسمی، شهادت دست‌کم ۷۵ فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی را تأیید کرده است. شکنجه‌های سیستماتیک، از جمله غرق مصنوعی و محرومیت‌های پزشکی، تل‌آویو را مسئول مستقیم این مرگ‌ها معرفی می‌کند. بر اساس گزارش، ۴۹ نفر از نوار غزه، ۲۴ نفر از کرانه باختری و ۲ نفر از فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی درون مرزهای ۱۹۴۸ به شهادت رسیده‌اند. دفتر حقوق بشر، رفتار صهیونیست‌ها با اسرای فلسطینی را عامدانه توصیف کرده و تأکید دارد که خودداری از دسترسی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ موجب تقویت فرهنگ گریز از مجازات در این رژیم شده است.
این گزارش نشان می‌دهد که وضعیت اسرای فلسطینی نه تنها بحرانی است، بلکه نقض قوانین بین‌المللی و اصول انسانی آشکار نیز محسوب می‌شود. این وضعیت باعث رسوایی حقوق بشر غربی شده و نشان می‌دهد مدعیان این حقوق در عمل حاضر به اجرای اصول خود نیستند.

واژه‌سازی؛ ابزار غرب برای کتمان حقیقت

صهیونیست‌ها و رسانه‌های حامی غرب با واژه‌سازی و تحریف واقعیت، ماهیت واقعی اسرای فلسطینی را مخفی می‌کنند. با القای عنوان «زندانی فلسطینی»، تل‌آویو تلاش می‌کند این افراد را مجرمان داخلی معرفی کند، در حالی که آنها اسرای جنگی هستند. چنین رویکردی باعث محرومیت فلسطینیان از دسترسی به نهادهای بین‌المللی و حقوق بشری شده و رژیم صهیونیستی را از بازخواست جنایات خود مصون می‌سازد.
واقعیت این است که فلسطین کشوری مستقل است و اسرای آن باید مشمول قوانین چهارگانه ژنو، اعلامیه حقوق بشر و مقررات بین‌المللی باشند. هر گونه نقض این اصول، به ویژه محرومیت از حمایت‌های انسانی و پزشکی، نقض آشکار حقوق بین‌المللی و جنایتی فراتر از سرکوب معمولی است.

لایه‌های پنهان یک جنایت مستمر

جنایات رژیم صهیونیستی تنها محدود به نوار غزه نیست. وضعیت اسرای فلسطینی در زندان‌ها و اردوگاه‌ها نیز بخشی از این فاجعه محسوب می‌شود. طی ۲۳ ماه گذشته، با حمایت کشورهای غربی، سرکوب و جنایت علیه فلسطینیان تشدید شده است. استفاده از سلاح نظامی، قحطی و گرسنگی، ابزارهایی است که برای آواره‌سازی و نابودی غزه به کار می‌رود و نهادهای حقوق بشری و سازمان ملل این وضعیت را نسل‌کشی می‌نامند.
وضعیت اسرای فلسطینی، به ویژه محرومیت از ارتباط با دنیای بیرون و ممنوعیت نامه‌نگاری، نشان‌دهنده نقض گسترده حقوق اولیه انسانی است. این شرایط نه تنها حق حیات آنان را تهدید می‌کند بلکه امکان رسیدگی بین‌المللی و اجرای قوانین مربوط به اسرای جنگی را نیز محدود می‌سازد.

دوگانگی فاجعه‌بار حقوق بشر غربی

غربی‌ها با استفاده از تبلیغات رسانه‌ای، اسرای اسرائیلی را «گروگان» و اسرای فلسطینی را «زندانی» معرفی می‌کنند. این رویکرد مغرضانه نه تنها ماهیت جنگی وضعیت فلسطینیان را کتمان می‌کند، بلکه حمایت از تل‌آویو و توجیه شکنجه و سرکوب را ممکن می‌سازد. شهادت ۷۵ اسیر فلسطینی از ابتدای عملیات طوفان الاقصی، نمونه‌ای دیگر از رسوایی حقوق بشر غرب است.
هزاران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی، از جمله زنان و کودکان، در معرض شکنجه و نقض حقوق انسانی قرار دارند. جهان اسلام و نهادهای حقوق بشری باید توجه ویژه‌ای به اسرای جنگی داشته باشند تا تبلیغات دروغین غرب و صهیونیست‌ها خنثی شده و حداقل حقوق اولیه، از جمله حق حیات و اجرای قوانین مربوط به اسرای جنگی، تضمین شود.


اخبار مرتبط
افشای دخمه‌های مرگ
شنبه 1404/08/17 ساعت 14:54
گاردین:
افشای دخمه‌های مرگ
گزارش تکان‌دهنده روزنامه گاردین از زندان‌های زیرزمینی رژیم صهیونیستی، پرده از شرایط هولناکی برمی‌دارد که در آن ده‌ها فلسطینی بی‌محاکمه و بدون دسترسی به نور خورشید، ماه‌هاست در دخمه‌های تاریک گرسنگی‌کشیده و زیر شکنجه‌های برنامه‌ریزی‌شده نگهبانان جان می‌دهند.
نسل‌کشی در غزه واقعیت است
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 13:29
نسل‌کشی در غزه واقعیت است
کمیسیون مستقل تحقیق سازمان ملل در گزارشی تاریخی اعلام کرد که اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است؛ گزارشی که بر اساس شواهد میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شهادت‌ها، رهبران اسرائیل را مسئول مستقیم این جنایت معرفی می‌کند .
حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند
پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 09:33
سخنگوی وزارت امور خارجه:
حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند
اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.
هشدار حماس درباره شرایط فاجعه بار اسرای فلسطینی
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 17:00
هشدار حماس درباره شرایط فاجعه بار اسرای فلسطینی
جنبش حماس اعلام کرد: رژیم صهیونیستی به شکنجه و ضرب و جرح اسرای فلسطینی در بند زندان‌های اسرائیل ادامه می‌دهد و ما در خصوص اوضاع فاجعه بار اسرای فلسطینی هشدار می‌دهیم.
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: باید هزینه جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید
ارتش رژیم صهیونیستی به تلفات خود در جنوب لبنان اعتراف کرد
گفت‌وگوی روبیو و رئیس‌جمهور لبنان درباره طرح جدید آتش‌بس
کشف محموله سلاح و مهمات از شبکه تروریستی در جنوب کشور
کاخ سفید جزئیاتی از وضعیت سلامتی ترامپ منتشر کرد
اخطار سازمان حمایت به مدیران خودرو/ قیمت های جدید قانونی نیست
زمان پرداخت کالابرگ خرداد ماه مشخص شد؛ 10 درصد تخفیف ویژه خرید لبنیات
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای سواحل استان بوشهر
شوک به چادرملو اردکان/لایحه‌های جدید روی میز کمیته انضباطی
تسهیلات ویژه گمرکی برای ترخیص کالاهای دولتی و غیردولتی تمدید شد
تحلیل رابطه میان مصونیت جرج بوش و جنایات دونالد ترامپ در ایران و عراق
بقایی: نقش آمریکا و اسرائیل در آشوب‌های دی‌ماه از ابتدا روشن بود
سقف مجاز افزایش اجاره در پایتخت و دیگر شهرها اعلام شد
ایران رقیبی جدی است که ترامپ دیگر نمی‌تواند آن را دست‌کم بگیرد
دستور مستقیم نتانیاهو برای حمله به بیروت صادر شد
پایان تخریب‌های مخفی در جنگل‌های هیرکانی/تجهیزات پیشرفته در کمین متجاوزان
انفجار مرگبار در کارخانه صنایع دفاعی کره‌جنوبی/ 5 نفر جان باختند
غریب آبادی: تصمیم‌گیری درباره تنگه هرمز صرفاً با تهران و عمان است
تعهدات معوق ایران‌خودرو به کمتر از تولید یک روز رسید!
صنعا: آماده هرگونه حمایت از لبنان هستیم
رئیس‌جمهور آمریکا در پرونده‌های جهانی به بن بست رسید
والیبال ایران به قلب برزیل رسید/ آغاز ماموریت سخت «پیاتزا» با طعم انتقام+ برنامه بازیها
تل‌آویو منتظر چراغ سبز آمریکا برای حمله به بیروت است
هشدار قرمز برای دریانوران هرمزگان؛ خروج شناورهای سبک ممنوع!
خبر خوش برای گندم‌کاران؛ مطالبات این هفته به حساب‌ها می‌آید
بقایی محکومیت ایران از سوی اتحادیه اروپا را نفاق سیاسی دانست
لغو حکم جنجالی 12 میلیاردی علیه فرزاد فرزین/ ماجرا چه بود؟
صلاح برای عربستانی‌ها شرط گذاشت
امشب؛ آخرین مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد + آدرس سایت
نفتکش «تاگور» روسی در محاصره انگلیس و متحدانش
42 نقطه حادثه‌خیز تهران زیر ذره‌بین پلیس + آمار فوتی تصادفات
گلوگاه غذایی جهان جایی فراتر از چاه‌های نفت
بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده در دستور کار فوریتی وزارت نفت
عجیب‌ترین تدابیر امنیتی تاریخ فوتبال برای تیم ملی انگلیس
منشأ صدای انفجار در بندرعباس مشخص شد
نورویدئو | سنگاپور؛ اجلاس امنیتی یا نمایشگاه فروش سلاح آمریکا؟
ثبت شاخص «خطرناک» در مشهد/گروه های حساس در خانه بمانند
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 11 خرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 11 خرداد 1405 + جدول
کدام داروها فروش غیرطبیعی دارند؟
جمهوری چک با ترکیبی از تجربه و جوانی به جام جهانی 2026 می‌رود
کوبا می‌تواند آغاز سقوط سیاسی آمریکا را رقم بزند
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 11 خرداد 1405
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 11 خرداد 1405 + جدول
والدین برای سرویس مدارس به سامانه «سپند» مراجعه کنند
پزشکیان: نظام حمایتی باید مسیر استقلال اجتماعی و اقتصادی کودکان بی‌سرپرست را تضمین کند
مکزیک با «مرد شش‌گانه» به استقبال جام جهانی 2026 می‌رود
انتقاد قائم‌پناه از طولانی شدن روند رسیدگی به برخی پرونده‌های مرتبط با تعاونی های مسکن
ترامپ: ایران واقعاً می خواهد به یک توافق دست یابد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 11 خرداد 1405+ جدول