×
سیاسی
شناسه خبر : 246550
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 16:00
عارف: با هماهنگی و نگاه‌های مشترک، بسیاری از مسائل کشور قابل حل است

عارف: با هماهنگی و نگاه‌های مشترک، بسیاری از مسائل کشور قابل حل است

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به هماهنگی کم نظیر قوای سه‌گانه، تأکید کرد:با هماهنگی، نگاه مشترک و پیگیری راهبردها در چنین جلسات مشترکی بسیاری از مسائل کشور قابل حل است.

نورنیوز - گروه سیاسی:‌ محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در اولین نشست مشترک دولت و مجلس به تجربه موفق هماهنگی و جلسات مشترک دولت و مجلس شورای اسلامی در اجرا و تحقق برنامه سوم پیشرفت اشاره کرد و با بیان اینکه برنامه سوم توسعه یکی از موفق‌ترین برنامه‌های توسعه‌ای بعد از انقلاب است، افزود: با همکاری دولت و مجلس وقت بالای 90 درصد اهداف برنامه سوم پیشرفت محقق شد که باید این روند در اجرای برنامه هفتم پیشرفت نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به هماهنگی کم نظیر قوای سه گانه و تاکید بر اینکه از شروع به کار دولت چهاردهم، شعار «وفاق ملی» را در عمل با رابطه صمیمی بین سه قوه حس می‌کنیم، تصریح کرد: با هماهنگی، نگاه مشترک و پیگیری راهبردها در چنین جلسات مشترکی بسیاری از مسائل کشور قابل حل است.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص جلسات مشترک دو قوه با ترکیبی ثابت رایزنی‌ها و همفکری‌های لازم را داشته‌اند که باید این جلسات به صورت منظم برگزار شود و خوشحالیم اولین جلسه مشترک در سطحی بالا برگزار شده است.

عارف ادامه داد: دولت چهاردهم جلسات مشترکی نیز با قوه قضائیه برای حل مسائل و پیگیری مطالبات دارد و امیدواریم با هماهنگی مجلس مسئله مشترک و مهم ابلاغ و اجرای برنامه هفتم پیشرفت با قوت پیگیری و اجرایی شود.

وی با بیان اینکه با هماهنگی، نگاه مشترک و پیگیری راهبردها در چنین جلسات مشترکی بسیاری از مسائل کشور قابل حل است، بر ضرورت تعامل وزرای دولت و نمایندگان مجلس تاکید کرد و گفت: بخش‌های اقتصادی مجلس و دولت باید علاوه بر اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت بر روی مسئله مهم تدوین و تصویب بودجه سال آینده هماهنگی‌های لازم را در این جلسات مشترک به عمل آورند تا پیش‌بینی منابع و اصلاحات ضروری در این زمینه در فضایی صمیمی و همکاری انجام شود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: اجرای برنامه هفتم پیشرفت راهبرد اصلی دولت است که اقدامات دولت در یک سال گذشته در سال اول اجرایی برنامه هفتم قابل مقایسه با سایر دولت‌ها نیست که این نشانگر عزم و اراده جدی دولت در اجرای این برنامه است.

علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با قدردانی از پیگیری‌های دولت برای برگزاری نشست مشترک دولت و مجلس و اشاره به اینکه اجرای برنامه هفتم پیشرفت میثاق ملی و از تاکیدات همیشگی رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی بوده است، تصریح کرد: مجلس عزمی راسخ برای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت با هماهنگی دولت دارد که باید کمیسیون‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط به یک تفاهم و فهم مشترک برسند.

وی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزرای دولت در کنار یکدیگر برای پیشبرد توسعه کشور هستند، اهمیت تعامل معاونت‌های پارلمانی در وزارتخانه‌ها و کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی را خاطر نشان ساخت.

همچنین در اولین نشست مشترک دولت و مجلس در خصوص گزارش عملکرد برنامه هفتم پیشرفت، نحوه تصویب و تدوین لایحه بودجه سال آینده، اجرای ماده 119 و ضرورت اصلاح بندهای غیرقابل اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت بحث، تصمیم گیری و تبادل نظر شد.   

در این جلسه نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، وزرای راه و شهرسازی، دادگستری و امور اقتصادی و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور، دبیرهیات دولت، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور و همچنین معاونین مجلس شورای اسلامی و مسئولان دستگاه‌های دولتی حضور داشتند.


نظرات

آخرین اخبار
تمهیدات ویژه مترو و اتوبوسرانی برای مراسم بزرگداشت «رهبر شهید»
هشدار هواشناسی تهران؛ خودداری از تردد غیر ضروری در فضای باز
ادعاهای ضدایرانی اروپا درباره تنگه هرمز
انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست‌های ترامپ
توضیحات بانک مرکزی درباره فرآیند واردات
پوتین: پیروزی در انتظار روسیه است
دعوت از قهرمانان 2010 برای حمایت از اسپانیا
ایران دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک در ماه ژوئن شد
قطر حملات به اردن، بحرین و کویت را محکوم کرد
تسهیلات ویژه گمرک برای ترخیص کالا ابلاغ شد
مهرداد محمدی با فولاد خوزستان قرارداد بست
خونخواهی؛ چند پیشنهاد برای یک خواست ملی
انصارالله: پاسخ حمله عربستان به صنعا کوبنده است
هشدار سپاه به آمریکا درباره تنگه هرمز
وزیر خارجه فرانسه: هیچ‌کس از بازگشت جنگ میان ایران و آمریکا سود نمی‌برد
یاوه گویی جدید ترامپ: تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم
محکومیت عباس عبدی و روزنامه اعتماد در دادگاه مطبوعات
اتحادیه اروپا دسترسی کودکان به اینستاگرام را محدود می‌کند
آغاز اجرای پروژه مدیریت پسماندهای دریایی در سواحل خزر
یمن: عربستان آغازگر جنگ است؛ سعودی مسئولیت حمله به فرودگاه صنعا را بپذیرد
حمله به نفتکش در باب‌المندب؛ آیا این گذرگاه راهبردی بسته شد؟
وزیر جنگ جنایتکار اسرائیل مدعی شد: ده‌ها روستای مرزی جنوب لبنان را با خاک یکسان کردیم
96 درصد واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان بازسازی شد
افزایش جزئی قیمت طلا در بازار تهران
پیروزی قاطع والیبال نشسته ایران مقابل ژاپن در قهرمانی جهان
آزمون وکالت آبان امسال برگزار می‌شود
پزشکیان: نباید هیچ خللی در دسترسی مردم به داروهای اساسی و حیاتی ایجاد شود
نوراینفو | راز مصرف صحیح قهوه؛ چرا 90 درصد افراد آن را اشتباه می‌نوشند؟
پیامک جنجالی بین دو نیمه؛ علت تعویض ارلینگ هالند مشخص شد
آخرین وضعیت اختلال بانکی؛ خدمات بانک ملی از سر گرفته شد
راز آمادگی خیره‌کننده لیونل مسی در 39 سالگی؛ رژیم غذایی مسی چیست؟
کشتی‌گیر سابق در دام پلیس؛ جزئیات قتل مرگبار در قمارخانه خاورشهر
نوراینفو| حمله گرمایی یا خستگی گرمایی؟ این علائم را نادیده نگیرید!
واکنش قرارگاه خاتم به تحرکات آمریکا در تنگه هرمز
وزیر آموزش و پرورش: هیچ مدرسه‌ای مجاز به افزایش سلیقه‌ای شهریه نیست
نورنما | سیدی که تا آخر بر آنچه که حق بود ایستاد
آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان
قتل پدر با کارد آشپزخانه؛ جزئیات تازه از جنایت نیمه‌شب در مشهد
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 23 تیر 1405
اروپا از هرمز چه می‌خواهد که نمی‌گوید؟
آمار رسمی شهدا و زخمی های حملات آمریکا به ایران از 6 تا 22 تیرماه
پیگیری اتاق تهران نتیجه داد؛ رئیس‌جمهور ورود کرد
زمان صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فولاد اعلام شد
فاجعه گرمای مرگبار در اروپا چه میزان کشته برجای گذاشت؟
سفارت ایران در لندن: آمریکا امنیت تنگه هرمز را به خطر انداخته است
نساجی برای رضایت‌نامه «دانیال ایری» رقم سنگینی تعیین کرد
احتمال خروج آذربایجان از شورای اروپا؛ موضع جدید باکو اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
حادثه امنیتی برای یک نفتکش در جنوب عدن
آیا پرداخت حقوق بازنشستگان با مشکل مواجه شده است؟ تأمین اجتماعی پاسخ داد