×
اقتصادی
شناسه خبر : 246502
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 11:44
آغاز تحویل 71 هزار سکه از فردا

آغاز تحویل 71 هزار سکه از فردا

سخنگوی مرکز مبادله ایران با اعلام اینکه پنجمین سررسید تحویل فیزیکی سکه‌های پیش فروش بانک مرکزی از روز دوشنبه (31 شهریورماه 1404 ) آغاز خواهد شد، اظهار کرد: متقاضیان شرکت کننده در پیش فروش سکه با سررسید 31 شهریورماه سال جاری، بیش از 71 هزار قطعه انواع سکه از طریق شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور تحویل خواهند گرفت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: پنجمین دوره تحویل فیزیکی سکه‌های پیش‌فروش شده بانک مرکزی از فردا (۳۱ شهریور) آغاز می‌شود و متقاضیانی که ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به خرید کرده‌اند، می‌توانند بیش از ۷۱ هزار قطعه سکه را از طریق شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور دریافت کنند.

سخنگوی مرکز مبادله ایران با اعلام اینکه پنجمین سررسید تحویل فیزیکی سکه‌های پیش فروش بانک مرکزی از روز دوشنبه (۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴ ) آغاز خواهد شد، اظهار کرد: متقاضیان شرکت کننده در پیش فروش سکه با سررسید ۳۱ شهریورماه سال جاری، بیش از ۷۱ هزار قطعه انواع سکه از طریق شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور تحویل خواهند گرفت.

اصغر بالسینی توضیح داد: باتوجه به اینکه این اشخاص در زمان پیش فروش در ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳، سکه را به قیمت مقطوع خریداری و مبلغ را واریز کرده اند، در زمان مراجعه به شعب انتخابی جهت دریافت سکه، فقط هزینه تحویل و در صورت نیاز هزینه انبارداری باید پرداخت کنند.

وی افزود: مطابق با آگهی پیش فروش سکه طلا با سررسید ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴، متقاضیان، تمام سکه را با قیمت قطعی ۶۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان خریداری کرده‌اند؛ همچنین، نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت قطعی ۳۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خریداری شده است.

بالسینی گفت: خریداران از روز ۳۱ شهریورماه به مدت هفت روز کاری فرصت دارند با مراجعه به شعب منتخب، سکه‌های خود را فقط با پرداخت ۳۰۰ هزار ریال هزینه تحویل به ازای هر سکه دریافت کنند. اشخاصی که طی این بازه زمانی اقدام نکنند، فرصت دارند تا ۲۱ روز کاری از زمان سر رسید با پرداخت هزینه تحویل و هزینه انبارداری سکه خود را دریافت کنند؛ هزینه انبارداری به ازای هر سکه و روزانه مبلغ ۵۰۰ هزار ریال است و شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: عدم مراجعه متقاضیان ظرف مدت ۲۱ روزکاری از زمان سر رسید به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت دریافت سکه طلا، به معنای انفساخ معامله (خاتمه خود به خود) خواهد بود و پس از این تاریخ به هیچ عنوان سکه تحویل نخواهد شد؛ از این رو، از هموطنان عزیز درخواست می شود در مهلت مقرر نسبت به دریافت سکه خود اقدام کنند.

سخنگوی مرکز مبادله ایران با اعلام اینکه تاکنون و در سررسیدهای اردیبهشت، خرداد، تیرماه و مرداد ماه، ۳۲۶ هزار و ۳۷۰ قطعه انواع سکه پیش خرید شده از سوی هموطنان دریافت شده است، اظهار کرد: با تحویل سکه های پیش فروش سررسید شهریورماه این تعداد تحویل به ۳۹۷ هزار و ۳۷۹ خواهد رسید. تاریخ سررسیدهای آتی تحویل سکه‌های پیش فروش بانک مرکزی، ۳۰ مهرماه، ۲۸ آبان‌ماه و ۳۰ آذرماه سال جاری خواهد بود.

این مقام مسئول مرکز مبادله ایران در پایان با اشاره به اینکه طی شهریور و مهر امسال از دو مسیر حراج و پیش فروش، انواع سکه بانک مرکزی به بازار وارد خواهد شد، بیان کرد: تعداد کل این سکه ها در شهریورماه و مهرماه به بیش از ۱۳۳ هزار قطعه خواهد رسید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ خارک پربارش ترین نقطه کشور
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
هشدار درباره فروپاشی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
ترامپ قرعه‌کشی گرین کارت را متوقف کرد
X
آگهی تبلیغاتی