×
بین الملل
شناسه خبر : 246495
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 11:01
توهین به بایدن، گاف درباره جنگ قره‌باغ و تکرار ادعا درباره ایران

سخنرانی ترامپ در ویرجینیا؛

توهین به بایدن، گاف درباره جنگ قره‌باغ و تکرار ادعا درباره ایران

«دونالد ترامپ» روز یکشنبه و در چهارمین مراسم شام سالانه بنیانگذاران موسسه آمریکایی «کورنراستون» در «مونت ورنون» ویرجینیا سخنرانی پرحاشیه‌ای انجام داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا، ساکن پیشین کاخ سفید را «حرامزاده» خواند و ادعا درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

ترامپ درباره روسیه گفت: «اروپایی‌ها از روسیه نفت می‌خرند، قرار نبود این اتفاق بیفتد، درست است؟»

۱۶ سپتامبر و پیش از آنکه او به انگلیس برود به اروپایی‌ها تاکید کرده بود که خرید نفت روسیه را کنار بگذارند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین پیشنهاد کرد که «متیو ویتاکر» سفیر آمریکا در ناتو فشار بر اروپا را در این مورد افزایش دهد.

مسکو بارها گفته که کشورهای غربی با امتناع از خرید منابع انرژی از روسیه مرتکب اشتباهی جدی شده‌اند. در حقیقت آن‌ها همچنان به خرید زغال سنگ، نفت و گاز روسیه ادامه می‌دهند، فقط با قیمت بالاتر و از طریق واسطه‌ها.

بایدن حرامزاده است!

طبق گزارش ریانووستی، ترامپ در ادامه سخنرانی خود در ویرجینیا به «جو بایدن» حمله کرد و او را «حرمزاده»، «احمق» و «بدجنس» توصیف کرد.

ترامپ پس از صحبت‌های پراکنده در مورد دستاوردهایش از جمله «پایان دادن به استفاده ابزاری از نیروهای مجری قانون علیه معتقدان مذهبی»، به شرکت‌کنندگان در ضیافت شام ویرجینیا گفت: «بایدن همیشه آدم بدجنسی بود، اما هیچ‌وقت آدم باهوشی نبود. اگر به ۳۰ یا ۴۰ سال پیش برگردیم، او آدم احمقی است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان اظهارات خود و پیش از بازگشت به موضوع پایان دادن به تعصب ضد مسیحی در ایالات متحده، «کشوری که سوگند وفاداری‌اش مستقیما به خدا اشاره دارد»، گفت: «بایدن همیشه یک حرامزاده‌ بدجنس بود. اوضاع چطور پیش می‌رود؟ الان دیگر برایش خوب پیش نمی‌رود. وقتی دلت برایش می‌سوزد، یادت باشد که آدم بدی بوده است.»

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید بارها به بایدن حمله و تلاش کرده است تا بایدن را بیش از پیش مقصر جلوه دهد طوریکه حتی وال استریت ژورنال به او هشدار داده است که استراتژی سرزنش بایدن «دیگر خیلی جواب نخواهد داد.» ترامپ بارها و بارها از سال ۲۰۱۹، بایدن را «احمق» و «فردی با ضریب هوشی پایین» خطاب کرده است.

رئیس جمهور ایالات متحده همچنین پیش از این، به تئوری‌های توطئه‌آمیزی دامن زده است که ادعا می‌کنند بایدن در سال ۲۰۲۰ اعدام و با یک «کلون رباتیک» جایگزین شده است. ترامپ حتی اوایل امسال، پستی حاوی این ادعاهای عجیب و غریب را در حساب «تروث سوشال» خود به اشتراک گذاشت.

سومین رئیس‌جمهور برتر آمریکا هستم!

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت هایش در این ضیافت شام ادعا کرد که «جرج واشنگتن» اولین رئیس‌جمهور آمریکا به او رای می‌داد و از منبعی ناشناس تمجید کرد که گفته بود ترامپ سومین رئیس‌جمهور برتر آمریکا پس از جرج واشنگتن و «آبراهام لینکلن» است.

به درگیری بین ارمنستان و کامبوج پایان دادم!

ترامپ که پیشتر در بخش‌هایی از صحبت‌هایش با «کر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس اظهارات نادرستی را درباره جمهور آذربایجان و ارمنستان مطرح کرده بود، این بار هم گفت: «ما درگیری بین کامبوج و ارمنستان را متوقف کردیم. این درگیری آغاز شده و چیزی بدی بود.»

او در دیدار با استارمر، به اشتباه «ارمنستان» را «آلبانی» گفته بود و مدعی شد که درگیری با جمهوری آذربایجان را که هرگز عضوی از منطقه بالکان نبوده را حل و فصل کرده است. این گاف سومین گاف ترامپ در نشست خبری مشترکش با استارمر بود که در آن، او خودش را یک صلح طلب دانست.

در حقیقت این ارمنستان بود که رسما با توافق صلح با جمهوری آذربایجان در نشست ماه گذشته در کاخ سفید موافقت کرد و به درگیری‌های چندین دهه‌ای در منطقه قفقاز جنوبی پایان داد.

ترامپ همچنین در پاسخ به اینکه آیا درباره استونی مطلع شده یا خیر، نیز گفت: «هنوز نه.»

تاسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم

رئیس‌جمهور آمریکا در این سخنرانی بار دیگر مدعی شده که برنامه هسته‌ای و غنی‌سازی ایران را با بمب‌افکن‌های خود «نابود» کرده است؛ ادعایی که ابتدا توسط جامعه اطلاعاتی آمریکا رد شد اما با فشار ترامپ، آن‌ها بر ادعای ترامپ صحه گذاشتند.

گزارش رسانه‌های آمریکایی از جمله ان‌بی‌سی نیز حاکی از آن است که ادعای ترامپ درست نیست.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ گزارش اولیه از بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه
کولیوند: 8500 نیروی هلال احمر و 200 آمبولانس در عراق به زائران خدمت می‌کنند
بقائی: آمریکا و رژیم صهیونیستی مقصران اصلی نابودی حقوق بین الملل در جهان
مدودف: پایان درگیری در اوکراین با پیروزی روسیه رقم خواهد خورد
درآمد گمرکی سیستان و بلوچستان با توسعه کولبری افزایش می‌یابد
کاوه کاویان درگذشت؛ نگاهی به کارنامه بازیگر «مجردها» و «بوتیک»
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد
دو سوم آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران را بی‌فایده می‌دانند
ادامه ممنوعیت صادرات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی در روسیه
درگیری مسلحانه در شادگان؛ شهادت یک نیروی پلیس
مصوبه جدید دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی/نحوه پرداخت حقوق مشخص شد
طراحی سیستم ضدسرقت چندلایه خودرو در ایران