×
اجتماعی
شناسه خبر : 246490
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 11:02
آموزش ایمنی ترافیکی از مهدکودک تا دانشگاه

آموزش ایمنی ترافیکی از مهدکودک تا دانشگاه

پلیس راهور فراجا با هشدار نسبت به افزایش تصادفات همزمان با بازگشایی مدارس اعلام کرد: در سال 1403، حدود 3 هزار کودک در سوانح رانندگی جان خود را از دست دادند؛ این آمار زنگ خطری برای خانواده‌ها، رانندگان و مسئولان است.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به جان‌باختن سه هزار کودک در تصادفات سال ۱۴۰۳، بر ضرورت همکاری خانواده‌ها، رانندگان و دستگاه‌های مسئول برای حفاظت از جان دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید تأکید کرد.

سردار حسینی با اشاره به این که آغاز سال تحصیلی به‌طور طبیعی با افزایش حدود ۲۰درصدی ترددها در معابر شهری همراه است، گفت: این افزایش، همزمان با پایان تابستان و آخرین فرصت‌های سفر و همچنین آماده‌سازی خانواده‌ها برای بازگشت کودکان به مدارس، موجب شلوغی و جنب‌وجوش مضاعف در سطح شهر و جاده‌ها می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: شش ماهه دوم سال، به ویژه در روزهای ابتدایی بازگشایی مدارس، به‌طور طبیعی پر ترددتر است. سرویس مدارس هنوز به ثبات کامل نرسیده و بسیاری از والدین، روزهای اول فرزندان خود را شخصاً به مدرسه می‌رسانند. این موارد دست به دست هم داده تا شرایط ترافیکی ویژه‌ای ایجاد شود.

وی در خصوص اقدامات پلیس راهور گفت: پوشش پررنگ و میدانی معابر، به ویژه مقابل مدارس از ابتدای صبح تا حوالی ساعت ۹:۳۰برقرار است. در سطح کشور بیش از ۴۰۰۰ مدرسه تحت پوشش مستقیم مأموران پلیس قرار دارند که از این تعداد، ۲۹۹ مدرسه در شهر تهران فعال است.

سردار حسینی با تأکید بر اهمیت ایمنی کودکان افزود: سال گذشته نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که حدود ۳ هزار نفر از آنان کودکان بودند. این واقعیت دردناک نشان می‌دهد که حفاظت از جان کودکان، آینده‌سازان کشور، نیازمند تلاش همه‌جانبه است.

وی تأکید کرد: اگر پلیس به تنهایی مسئولیت حفاظت از کودکان را به دوش بکشد، نتیجه مناسبی حاصل نخواهد شد. والدین، رانندگان و عابران پیاده باید با دقت و هوشیاری کامل عمل کنند و از جان خود و کودکان محافظت کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: برای موفقیت در کاهش تصادفات و حفظ نظم شهری، همکاری دستگاه‌های مختلف، از جمله وزارت آموزش و پرورش، شهرداری‌ها و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ضروری است. کارشناسان پلیس راهور با دانش‌آموزان به‌صورت چهره‌به‌چهره جلسه آموزشی دارند و مفاهیم ایمنی را با زبان ساده منتقل می‌کنند.

وی افزود: آموزش ایمنی باید از مهدکودک و پیش‌دبستانی آغاز شود و تا دانشگاه ادامه یابد تا کودکان و نوجوانان مفاهیم ایمنی را ملکه ذهن خود کنند. این اقدامات، همراه با حضور میدانی مأموران، همکاری والدین و دستگاه‌های مرتبط، نقش کلیدی در کاهش حوادث و تصادفات دارد.

سردار حسینی در پایان گفت: امیدواریم با تمهیدات ویژه پلیس، پوشش میدانی، آموزش مستمر و همکاری همه دستگاه‌ها و والدین، سال تحصیلی جدید با امنیت، نظم و آرامش برای همه دانش‌آموزان و شهروندان آغاز شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آخرین وضعیت حضور و طرد اتباع غیرمجاز در ایران
حمله آمریکا به سه قایق هشت کشته بر جای گذاشت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب
شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی و درخواست غرامت هنگفت
بازگشت پرواز تهران - کیش به مهرآباد به دلیل بدی آب و هوای مقصد
مشکل از فرستنده است یا گیرنده ؟!
آغاز بررسی درخواست ویزای شینگن در سفارت آلمان
کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد
سیاست‌نامه | دعوای ثابتی و تسنیم دوقطبی‌سازی رادیکال
آنفلوآنزا تخت‌های مراکز کودکان را پُر کرد
خداداد و سروش، جریمه سنگین و محرومیت!
حمله به آمریکایی‌ها؛ چرا واشنگتن مقصر را پنهان کرد؟
لزوم رفع التهاب اجتماعی
کسری بودجه گاهنده ارزش پول ملی
نصیری پس از ترک آذربایجان: بخاطر وزیر و محسن شادی به ایران برگشتم
سیاست خارجی نامتوازن
باتلاق ونزوئلا
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری دیماه آغاز شد+ جزئیات
داعش مسئولیت حمله به نظامیان سوریه را برعهده گرفت
سکوت خطرناک تیم اقتصادی دولت در مسابقه قیمت‌ها
بقائی: جامعه جهانی برای مقابله با تهدید اسرائیل اقدام کند
جزئیات جدید از حادثه تروریستی فهرج؛ شهادت 3 نیروی پلیس و یک شهروند
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + فیلم حادثه
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ وضعیت استانها
چای سبز و لیمو؛ ترکیبی سالم با فواید بی‌نظیر
پاشنه‌بلند؛ زیبایی پرهزینه‌ای که شکل پا را تغییر می‌دهد
ربات‌ها با انسان امن‌تر و طبیعی‌تر تعامل می‌کنند
هدفون هوشمند، گفت‌وگو در محیط‌های پرسروصدا را ممکن می‌کند
راز ارتفاع کف اقیانوس برمودا فاش شد
دوستی دلفین‌ها به نفع آنهاست
کم‌تحرکی در تهران شایع است؛ داروهای لاغری محدودیت دارند
بحران انسانی در غزه پس از بارندگی‌های تازه افزایش یافت
دادگاه مطبوعات: ایرانیان نیوز مجرم شناخته شد
افتتاح 1000 کیلومتر خط لوله گاز تا پایان سال
رژیم صهیونیستی بیشترین کشتار کودکان در کرانه باختری را ثبت کرد
اثرکوکتل در میوه ها و سبزیجات تهدید کننده حیات است
خالکوبی می‌تواند واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل کند
ترکیه یک پهپاد را در نزدیکی حریم هوایی خود سرنگون کرد
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان چه بخوریم؟
رد درخواست اسرائیل؛ تحقیقات جنگ غزه ادامه می‌یابد
دادستان کل آمریکا از خنثی‌سازی طرح بمب‌گذاری در کالیفرنیا خبر داد
شرکت نفت ونزوئلا هدف حمله سایبری آمریکا قرار گرفت
لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرده است
اعتراض انگلیسی‌ها به قیمت بالای بلیت‌های جام جهانی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش
تام باراک برای بررسی خطوط قرمز سوریه با نتانیاهو دیدار کرد
مخالفت گسترده اروپا با مصادره دارایی‌های روسیه
ارتش آمریکا هویت دو نظامی کشته‌شده در سوریه را اعلام کرد
X
آگهی تبلیغاتی