×
اقتصادی
شناسه خبر : 246463
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 08:35
معاون سازمان هواپیمایی کشوری: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی ندارد

معاون سازمان هواپیمایی کشوری: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی ندارد

معاون سازمان هواپیمایی کشوری از واردات 23 فروند هواپیما در یک‌سال اخیر خبر داد و گفت: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی نخواهد نداشت. تحریم‌ها از قبل بوده و شرکت‌ها از روش‌های جایگزینی که پیش‌تر استفاده می کردند، استفاده خواهند کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: حمیدرضا صانعی در ‌جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که فعال‌سازی مکانیسم ماشه چه تاثیری بر صنعت هوایی خواهد داشت؟ اظهار کرد: تحریم‌ها برای ما فرقی نکرده و سخت‌گیری‌ها نیز همیشه بوده و کماکان وجود دارد. روش‌های جایگزین که پیش‌تر شرکت‌ها استفاده می کردند، همانطور ادامه پیدا خواهد کرد.

وی در پاسخ به اینکه تا کنون چه تعداد هواپیما وارد کشور شده است؟ گفت: در دولت چهاردهم حدود ۲۳ فروند هواپیما وارد کشور شد و در این مدت نیز هواپیماهای برخی از ایرلاین‌ها که عمرشان به سر رسیده بود از شبکه جابه‌جایی مسافر خارج شدند؛ معمولا با ورود هواپیمای جدید تعدادی نیز از شبکه خارج می شود.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: به نسبت سال‌های قبل در  مدتی که از دولت چهاردهم گذشته ورود هواپیما در وضعیت بهتری بوده و به طور میانگین تعداد هواپیماهای بیشتری وارد شده است. امیدواریم این روند ادامه دار باشد؛ هرچند با آمدن دولت ترامپ محدودیت‌های ظالمانه بیشتر شده است.

صانعی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ایرلاین‌هایی که هواپیماهای مستهلک دارند نیز گفت: شرکت‌های دولتی مشمول محدودیت‌های ظالمانه بیشتر  و از لحاظ داخلی با دست و پاگیری بیشتر مواجه هستند. یعنی به همان راحتی که شرکت خصوصی و سرمایه‌گذار بخش خصوصی می‌تواند هواپیما بخرد ( البته برای آنها هم راحت نیست) امکان خرید هواپیما برای آنها ندارند. 

وی در خصوص شرکت هواپیمایی آسمان و اینکه آیا سازمان هواپیمایی با واگذاری و ادغام آن با شرکت دیگری موافق است یا خیر، گفت: این شرکت هواپیمایی با وجود همه اقداماتی که سازمان هواپیمایی برای احیای آن می‌کند با چالش‌هایی مواجه شده است. هرچه مجوزهای کمتری به این شرکت دهیم درآمد همان یک هواپیمایی که دارد نیز کمتر  و مشکلاتش با آن همه پرسنل بیشتر می شود. از طرفی با زمین‌گیر شدن هواپیمای این شرکت که اخیرا در نجف اتفاق افتاده است،‌ اگر مجوز بیشتری به آنها داده شود باعث می‌شود مردم به سختی بیشتری بیفتند. قاعدتا برای اینکه جلوی این وضعیت را بگیریم مجوزهای شرکت هواپیمایی آسمان را محدود کردیم تا وضعیت آن بهتر شود.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: قاعدتا اگر این شرکت‌هواپیمایی با یک شرکت رو به رشد تجمیع  شود شرایط بهتری پیدا خواهد کرد ولی اگر تجمیع به خوبی پیش نرود مشکلاتش بیشتر نیز خواهد شد. موضوعی که این شرکت در حال حاضر با آن مواجه شده هزینه و پرسنل زیاد و کاهش تعداد هواپیما از ۲۸ فروند به دو فروند و تنها یک فروند هواپیمای فعال است.

وی در پایان گفت: سازمان هواپیمایی کشوری مقررات را برای آنها شفاف خواهد کرد و با مالکان این شرکت رایزنی می‌کند تا بتواند شرایط آنها را بهبود بخشد. این نکته نیز حائز اهمیت است که سازمان هواپیمایی کشوری مالک هیچ ایرلاینی نیست و نمی‌تواند در حکمرانی شرکت‌های خصوصی دخالت کند و تنها می‌تواند راهکار و پیشنهاداتی ارائه دهد.


نظرات

آخرین اخبار
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟