×
اقتصادی
شناسه خبر : 246463
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/30 ساعت 08:35
معاون سازمان هواپیمایی کشوری: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی ندارد

معاون سازمان هواپیمایی کشوری: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی ندارد

معاون سازمان هواپیمایی کشوری از واردات 23 فروند هواپیما در یک‌سال اخیر خبر داد و گفت: اسنپ‌بک تاثیری بر صنعت هوایی نخواهد نداشت. تحریم‌ها از قبل بوده و شرکت‌ها از روش‌های جایگزینی که پیش‌تر استفاده می کردند، استفاده خواهند کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: حمیدرضا صانعی در ‌جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که فعال‌سازی مکانیسم ماشه چه تاثیری بر صنعت هوایی خواهد داشت؟ اظهار کرد: تحریم‌ها برای ما فرقی نکرده و سخت‌گیری‌ها نیز همیشه بوده و کماکان وجود دارد. روش‌های جایگزین که پیش‌تر شرکت‌ها استفاده می کردند، همانطور ادامه پیدا خواهد کرد.

وی در پاسخ به اینکه تا کنون چه تعداد هواپیما وارد کشور شده است؟ گفت: در دولت چهاردهم حدود ۲۳ فروند هواپیما وارد کشور شد و در این مدت نیز هواپیماهای برخی از ایرلاین‌ها که عمرشان به سر رسیده بود از شبکه جابه‌جایی مسافر خارج شدند؛ معمولا با ورود هواپیمای جدید تعدادی نیز از شبکه خارج می شود.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: به نسبت سال‌های قبل در  مدتی که از دولت چهاردهم گذشته ورود هواپیما در وضعیت بهتری بوده و به طور میانگین تعداد هواپیماهای بیشتری وارد شده است. امیدواریم این روند ادامه دار باشد؛ هرچند با آمدن دولت ترامپ محدودیت‌های ظالمانه بیشتر شده است.

صانعی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ایرلاین‌هایی که هواپیماهای مستهلک دارند نیز گفت: شرکت‌های دولتی مشمول محدودیت‌های ظالمانه بیشتر  و از لحاظ داخلی با دست و پاگیری بیشتر مواجه هستند. یعنی به همان راحتی که شرکت خصوصی و سرمایه‌گذار بخش خصوصی می‌تواند هواپیما بخرد ( البته برای آنها هم راحت نیست) امکان خرید هواپیما برای آنها ندارند. 

وی در خصوص شرکت هواپیمایی آسمان و اینکه آیا سازمان هواپیمایی با واگذاری و ادغام آن با شرکت دیگری موافق است یا خیر، گفت: این شرکت هواپیمایی با وجود همه اقداماتی که سازمان هواپیمایی برای احیای آن می‌کند با چالش‌هایی مواجه شده است. هرچه مجوزهای کمتری به این شرکت دهیم درآمد همان یک هواپیمایی که دارد نیز کمتر  و مشکلاتش با آن همه پرسنل بیشتر می شود. از طرفی با زمین‌گیر شدن هواپیمای این شرکت که اخیرا در نجف اتفاق افتاده است،‌ اگر مجوز بیشتری به آنها داده شود باعث می‌شود مردم به سختی بیشتری بیفتند. قاعدتا برای اینکه جلوی این وضعیت را بگیریم مجوزهای شرکت هواپیمایی آسمان را محدود کردیم تا وضعیت آن بهتر شود.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: قاعدتا اگر این شرکت‌هواپیمایی با یک شرکت رو به رشد تجمیع  شود شرایط بهتری پیدا خواهد کرد ولی اگر تجمیع به خوبی پیش نرود مشکلاتش بیشتر نیز خواهد شد. موضوعی که این شرکت در حال حاضر با آن مواجه شده هزینه و پرسنل زیاد و کاهش تعداد هواپیما از ۲۸ فروند به دو فروند و تنها یک فروند هواپیمای فعال است.

وی در پایان گفت: سازمان هواپیمایی کشوری مقررات را برای آنها شفاف خواهد کرد و با مالکان این شرکت رایزنی می‌کند تا بتواند شرایط آنها را بهبود بخشد. این نکته نیز حائز اهمیت است که سازمان هواپیمایی کشوری مالک هیچ ایرلاینی نیست و نمی‌تواند در حکمرانی شرکت‌های خصوصی دخالت کند و تنها می‌تواند راهکار و پیشنهاداتی ارائه دهد.


اخبار مرتبط
حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 20:16
سازمان هواپیمایی کشوری:
حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
سازمان هواپیمایی کشوری در پی حمله صهیونی- آمریکایی به هواپیمای شرکت ایرانی حامل کمک‌های بشردوستانه شامل دارو و تجهیزات پزشکی تعدادی از کشورها به ایران که در فرودگاه مشهد فرود آمده بود، این اقدام را نقض آشکار مقررات بین‌المللی هوانوردی و مصداقی از جنایت جنگی دانست و بر لزوم رسیدگی فوری مراجع بین‌المللی به این اقدام غیرقانونی تأکید کرد.
مدیرعامل هواپیمایی آسمان برکنار شد
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 15:39
مدیرعامل هواپیمایی آسمان برکنار شد
هیئت مدیره هواپیمایی آسمان تصمیم به تغییر مدیرعامل این شرکت کرد. گفته می‌شود دلیل برکناری خلیلیان نارضایتی کارمندان و عدم انجام سازوکارهای لازم جهت درآمدزایی شرکت و اصلاح حاکمیت شرکتی بوده است.
پورفرزانه: 11 فروند هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور افزوده شد
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 23:23
پورفرزانه: 11 فروند هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور افزوده شد
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از اضافه شدن 11 فروند هواپیمای جدید، یک فروند بالگرد و 5 فروند هواپیمای زیر 19 نفره به ناوگان هوایی کشور خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
چه کسی برنده آزمون بزرگ ایران و آمریکا خواهد بود؟
هشدار مهم درباره قیمت طلا؛ احتمال ریزش قیمت در روزهای آینده
عمار حکیم: انحصار سلاح به معنای انحلال حشد الشعبی نیست
هوای تهران از فردا خنک‌تر می‌شود
اعتراض دانشمند ایرانی‌تبار به جنگ آمریکا علیه ایران
حمایت ویژه از طرح‌های فناورانه زنجیره‌ای
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ دلار از مرز 202 هزار تومان عبور کرد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ جهش 12.5 میلیونی سکه در 2 روز
نیروگاه خورشیدی 80 مگاواتی در یزد افتتاح شد
زمان بازی تیم ملی ایران و ازبکستان اعلام شد
نورویدئو | وقتی مسئولان فقط از بحران می‌گویند، چه چیزی ساخته می‌شود؟
قیمت مرغ امروز دوشنبه 2 شهریور اعلام شد + جدول
110 سری جهیزیه در هفته دولت به نوعروسان کمیته امداد اهدا می‌شود
جدول قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 2 شهریور
دفترچه سوالات و کلید اولیه کنکور 1405 منتشر شد+ لینک
از آزادی زندانیان تا گسترش خدمات اجتماعی
یک‌چهارم تخت‌های بیمارستانی خالی است
شب‌های خطرناک تهران؛ بیش از 130 نفر در تصادفات شبانه جان باختند
پذیرش بدون آزمون دانشجویان زن در ارشد علوم قضایی
برنامه بانک مرکزی برای تأمین ارز
تجمعات قانونی می‌شوند؛ جزئیات وعده جدید وزارت کشور
استمرار پیگیری پرونده تراستی‌ها
ثبت‌نام آزمون سامفا آغاز شد
جهانگیر: خصوصی‌سازی باید به یک پروژه کلان ملی تبدیل شود
جزئیات برگزاری چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
هشدار چین به آمریکا: تحریم و اعمال فشار کمکی به حل مسائل نمی‌کند
افتخار جنجالی بن‌گویر به چوبه‌دار فلسطینی‌ها
حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی ینبع عربستان
کشف شربت متادون و 3 هزار قرص غیرمجاز از یک عطاری در تهران
رضا عطاران با «خواب» به جشنواره بوسان رفت
زنگ خطر برای بیماران غزه؛ درخواست برای تخلیه فوری هزاران بیمار
ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران
تخلف 89 هزار یورویی؛ جریمه 124 میلیاردی
کارمندان دولت چقدر در ناترازی برق موثر هستند؟
لندن در آستانه فرونشست؛ هشدار جدی پس از موج گرما
حمله ملانشون به ماکرون؛ فرانسه همدست اسرائیل شده است
ترکیب احتمالی پرسپولیس و تراکتور؛ جدال بزرگ در تبریز
خوابگاه‌ها آماده استقبال از دانشجویان شدند
ارز صادراتی با نرخ توافقی به بانک‌ها و واردکنندگان فروخته می‌شود
قیمت جدید طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور
حاکمیت ایران بر تنگه هرمز واقعیتی است که آمریکا باید بپذیرد
ایرانی‌ها هم شطرنج‌بازان حرفه‌ای هستند، هم پوکر بازهای خیلی خوب
جزییات کارت سفر 100 میلیونی برای مردم اعلام شد
جنجال در لیگ برتر؛ کمیته انضباطی سراغ استقلال - سپاهان رفت
اقتصاد اسرائیل تاوان جنگ‌های نتانیاهو را می‌دهد
پلاک خودرو بعد از فک شدن تا کی به نام شماست؟
تأمین آتش جنگ اوکراین با موشک‌های دوربرد انگلیسی
ورزشگاه پارس شیراز پس از 21 سال به لیگ برتر رسید!
کاخ سفید در آستانه انتخابات کنگره؛ ترامپ با خلأ مدیریتی روبه‌رو شد
متقاضیان مسکن برای وام 2 میلیاردی چقدر باید پول اوراق بدهند؟