×
بین الملل
شناسه خبر : 246377
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 19:40

اعتصاب پاکبانان بیرمنگام به انباشت زباله‌ها انجامید

صدها تن از پاکبانان شهر بیرمنگام که طی شش ماه گذشته در اعتراض به شرایط کاری دست از کار کشیده‌ و اعتصاب آن‌ها موجب تلنبار انبوهی از زباله در این شهر شده است، امروز شنبه (29 شهریور) با برگزاری راهپیمایی تلاش کردند صدای خود را به دولت برسانند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کارکنان خدمات جمع‌آوری زباله بیرمنگام از اسفند ۱۴۰۳ با هدایت اتحادیه «یونایت» که بزرگترین اتحادیه کارگری انگلیس محسوب می‌شود و نزدیک به یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار عضو دارد، اعتصاب کرده‌اند. علت این اقدام، تصمیم شورای شهر برای تغییر ساختار شغلی و حذف نقش موسوم به «افسر بازیافت و جمع‌آوری پسماند» است؛ تصمیمی که به‌گفته اتحادیه منجر به کاهش دستمزد برخی کارگران تا هشت هزار پوند در سال، معادل یک‌چهارم درآمدشان می‌شود.

اتحادیه «یونایت» می‌گوید: این کاهش دستمزد بسیاری از کارگران را قادر به پرداخت اجاره خانه و اقساط وام مسکن نخواهد کرد. «شارون گراهام» دبیرکل این اتحادیه امروز در گفت‌وگو با شبکه اسکای‌نیوز تصریح کرد: «کارگران یک روز صبح از خواب بیدار شدند و متوجه شدند قرار است یک‌چهارم حقوقشان را از دست بدهند. این بی‌انصافی است که کارگران هزینه بی‌کفایتی این شورا را بپردازند.»

وی با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با میانجی‌گری نهاد مستقل «ای‌کَس» (ACAS) که مسئولیت داوری و مشاوره در اختلافات کاری میان کارگران و کارفرمایان را برعهده دارد، افزود: «در آن نشست یک توافق اولیه با مدیر اجرایی شورا به دست آمد، اما کمیسیونرهای دولتی مانع نهایی شدن آن شدند. بنابراین مذاکره با شورا عملاً بی‌فایده است و اکنون توپ در زمین دولت کارگر در وست‌مینستر است.»

گراهام خطاب به دولت مستقر در لندن گفت: «از حزب کارگر انتظار می‌رود که پشت کارگران بایستد و توافقی را که روی میز بود به نتیجه برساند. هیچ کارگری نباید یک‌شبه با کاهش شدید حقوق مواجه شود.» وی اشاره کرد که بر اساس یک نظرسنجی اخیر در بیرمنگام، کمتر از پنج درصد از شهروندان گفته‌اند در انتخابات محلی سال آینده به حزب کارگر رأی خواهند داد. او این نتایج را نشانه نارضایتی گسترده مردم از مدیریت بحران دانست.

شورای شهر بیرمنگام ادعا کرده است که شمار محدودی از کارکنان بیشترین کاهش حقوق را تجربه می‌کنند و برای آنان گزینه‌هایی مانند بازنشستگی داوطلبانه یا آموزش برای مشاغل دیگر در نظر گرفته شده است. با این حال، بن‌بست میان شورا و اتحادیه همچنان ادامه دارد و تاکنون هیچ توافقی حاصل نشده است.

تداوم اعتصاب موجب تلنبار شدن حجم عظیمی از زباله در سطح شهر شده و شورای بیرمنگام پیشتر ناچار شد وضعیت را به‌عنوان یک «حادثه عمده» اعلام کند. در برخی مناطق حساس، نظافت روزانه انجام می‌شود اما خدمات کامل جمع‌آوری زباله همچنان متوقف است.

اعضای اتحادیه یونایت اخیراً رأی داده‌اند که اعتصاب می‌تواند تا اسفند امسال ادامه یابد، مگر آنکه توافقی عادلانه میان طرفین حاصل شود. این تصمیم در عمل چشم‌انداز پایان سریع بحران را تیره کرده و نشان می‌دهد که موضوع صرفاً یک اختلاف صنفی نیست، بلکه به چالشی اجتماعی و سیاسی برای دولت کارگر تبدیل شده است.

تداوم این وضعیت علاوه بر مختل کردن زندگی روزمره شهروندان و تشدید نارضایتی عمومی در بیرمنگام، می‌تواند پیامدهای انتخاباتی و سیاسی گسترده‌تری برای حزب کارگر به همراه داشته باشد؛ به‌ویژه آنکه منتقدان، این حزب را به ناتوانی در دفاع از طبقه کارگر و مدیریت مؤثر امور شهری متهم می‌کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات حادثه مرگ‌بار برای نیروهای ویژه لهستان حین تمرین چتربازی
پیام تبریک بقائی به مناسبت قهرمانی کشتی‌گیران ایرانی در جهان
تقلید مبارزان کرانه باختری از دلیران نوار غزه در مقابله با نظامیان صهیونیست
عارف: قهرمانی فرنگی‌کاران ایران، نماد شایستگی نسل جوان کشور است
قطر خواستار عذر خواهی تل آویو است
درگیری شدید میان ارتش سوریه و قسد
یوتیوب دسترسی به کانال رسمی رئیس‌جمهور ونزوئلا را مسدود کرد
جدول تیمی مسابقات کشتی فرنگی جهان؛ ایران در صدر جدول
اهدای کمربند قهرمانی به محمدهادی ساروی و نواختن سرود ملی + فیلم
ورود یک کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» در سوریه
حوادث ترافیکی سالانه جان 20 هزار ایرانی را می‌گیرد
نورنما | لاله‌های واژگون، کوهدشت چهارمحال و بختیاری
واشنگتن کمک‌های نظامی به لتونی، لیتوانی و استونی را قطع می کند
درخواست عجیب نتانیاهو از ترامپ در مورد صحرای سینا
اعتراف بی‌سابقه نتانیاهو به انزوا و ناکامی سیاست‌های رژیم صهیونیستی
ساروی طلا گرفت
هواپیمای آب‌پاش ایرانی برای بار دوم در آسمان عراق به پرواز درآمد + فیلم
اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی: مسیر همکاری با آژانس تعلیق خواهد شد
رایزنی بیکدلی با وزیر جهاد کشاورزی درباره کمیسیون مشترک ایران و افغانستان
چلسی 1-2 یونایتد | شیاطین سرخ جان گرفتند+خلاصه بازی
کشورهای عضو سازمان ملل بر محکومیت نقض قوانین در غزه تاکید کردند
ستاد کل نیروهای مسلح: اقدام اکوادور علیه سپاه محکوم است
سهرابی برنز گرفت + فیلم
شهرام لاسمی راهی بیمارستان شد
اسنپ‌بک چگونه صادرات نفت را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد؟
عراقچی: گفتگوی اخیر با ویتکاف صحت ندارد
کمیسیونر اروپا: بسته تحریمی جدید محدودیتی برای خرید نفت روسیه ندارد
مهمدی به فینال رفت
پوتین: در صورت تشدید حملات روسیه به اوکراین، کاخ سفید واکنش ملموسی نشان نخواهد داد
اعتصاب پاکبانان بیرمنگام به انباشت زباله‌ها انجامید
آغاز تعمیر نیروگاه‌های حرارتی به منظور تامین برق تابستان سال آینده
خروجی گیلان با ترافیک فوق سنگین 15 کیلومتری مواجه شد
سعید اسماعیلی فینالیست کشتی فرنگی قهرمانی جهان شد + فیلم
ام‌آی6 و پروژه تجزیه شامات
واکنش وزارت خارجه روسیه به فشار غرب در موضوع تحریم‌های ایران
فیلمبرداری سریال «موسی کلیم‌الله» آغاز شد + فیلم
حماس: اسرائیل با حمله به کادر پزشکی قصد تخلیه غزه را دارد
هوای تهران و کرج در وضعیت خطرناک + فیلم
سپاهان پوستر ویژه بازی با تراکتور را منتشر کرد
خط کشتیرانی چابهار - مسقط از هفته آینده فعال می شود
حمله سایبری به فرودگاه‌های اروپا؛ مسافران سرگردان شدند
رئال مادرید 2-0 اسپانیول؛ گلزنی از راه دور و تثبیت صدرنشینی در لالیگا+خلاصه بازی
قطر رسماً شکایت خود علیه اسرائیل را به ایکائو ارائه کرد
تصادف پژو با تریلی تانکر در محور طبس-یزد+تعداد جان باختگان
هشدار سازمان هواشناسی: باران و سیل در راه است + جزئیات
زمان اجرای طرح «کارت مادرانه» اعلام شد + فیلم
غرب مسئولیت فرار از دیپلماسی را می‌پذیرد؟
ارسال لایحه کاهش ساعت‌کاری کارمندان به مجلس تکذیب شد
نیمی از ناوگان اتوبوسرانی هسته مرکزی تهران برقی شد + فیلم
معاون وزیر صمت: سهم تامین مالی صنعت باید بیشتر شود + فیلم
X
آگهی تبلیغاتی