×
اجتماعی
شناسه خبر : 246347
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 15:42
وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود

وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه لحظه به لحظه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی را برای آغاز سال تحصیلی رصد می‌کنیم، اتفاقات خوبی رقم خورده و مهری آرام، بی دغدغه و متفاوت را آغاز خواهیم کرد با اشاره به آزمون استخدامی امسال گفت: از مهر پذیرفته‌شدگان را سر کلاس درس می‌فرستیم، همه کارهای آن انجام شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  علیرضا کاظمی در حاشیه آیین اعزام کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس با بیان اینکه در آستانه بازگشایی مدارس که نوروز دانش و عید دانایی و خرد و خردورزیست و فصل شکوفایی غنچه‌های علم و دانش سرزمین است، شور و نشاط در تک تک اعضای خانواده ها دیده می‌شود گفت: برای آغاز سال تحصیلی به عنوان متولیان نظام تعلیم و تربیت در کنار همکاران لحظه به لحظه فعالیت‌های آموزش و پرورش را برای آغاز سال تحصیلی رصد می‌کنیم، اتفاقات خوبی رقم خورده، مهری آرام، بی دغدغه و متفاوت را آغاز خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در چند بخش اتفاقات خوبی رخ داده افزود: یک بخش ساختن فضا و مدارسی است که بیشتر توسط خیرین ساخته شده و طبق آمار حدود ۶۰ درصد مدارس طی سه سال گذشته توسط خیرین ساخته شده، در سال گذشته خیرین ۱۸.۵ همت و امسال در همین مدت شش ماهه حدود ۱۱.۵ همت کمک کردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی اولین برنامه دولت و رییس جمهور است ادامه داد: ۷۷۰۰ پروژه در دستور کار است که ۲۴۰۰ پروژه در اقصی نقاط کشور افتتاح می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه بخش مهم دیگر کار، استانداردسازی تجهیزات مدارس است که امروز شاهد اعزام کاروان عظیم و بزرگ تجهیزات کمک آموزشی هستیم ادامه داد: در سراسر کشور این اتفاق رقم خورد؛ ۲.۱ همت تجهیزات خریداری شده بود که به مدارس کشور اعزام شد. در کنار این موضوع، کار دیگری برای استاندارد سازی تجهیزات با کمک خیرین دنبال می‌کنیم که براساس آن سامانه تجهیزات مدارس را طراحی کردیم تا تمام نیازهای تجهیزاتی مدارس برآورد شود، استانداردها را هم تعریف کردیم، بسته ها متنوع است تا بتوانیم تمام حوزه‌های تربیتی را پوشش دهیم، کیت‌های آزمایشگاهی و آموزشی در نظر گرفته شده تا با استفاده از مسئولیت اجتماعی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی بتوانیم این بخش را هم پوشش دهیم.

وی افزود: یک کاروان ورزشی شامل تجهیزات ورزشی به مدارس اعزام کردیم که بالغ بر حدود یک همت خریداری شده و حدود تقریبا ۵۲ هزار بسته ورزشی برای مدارس آماده شده که کار خیلی خوبی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در کنار این موضوعات، بحث نیروی انسانی و کیفیت بخشی نیروی انسانی و توزیع کتاب‌های درسی در حال است و جای نگرانی نیست ادامه داد: به نظر می‌رسد همه چیز آماده است تا از دانش آموزان استقبال کنیم، همه دستگاه‌های اجرایی به نظام آموزش در حال کمک هستند.

کاظمی با بیان اینکه تمهیدات ترافیکی بسیار عالی از سوی پلیس در نظر گرفته شده و جای نگرانی‌ نیست ادامه داد: مهمترین پدیده اجتماعی و رخدادی که در روزهای آینده، کشور با آن مواجه است که یک تحول در فضای عمومی جامعه ایجاد می‌کند موضوع بازگشایی مدارس است که با حضور دانش‌آموزان تحرک، پویایی، سرزندگی، نشاط، امید در فضای جامعه مشاهده می‌شود که محور آن علم و علم آموزی و دانش آموز و تربیت آینده سازان این سرزمین است.

کاظمی در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان اعلام نتیجه آزمون استخدامی امسال گفت: از مهر این افراد را سر کلاس درس می‌فرستیم و همه کارهای آن انجام شده است.

 علیرضا کاظمی هچنین در آیین اعزام کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس با بیان اینکه در آموزش و پرورش در سال جدید پیش رو اتفاقات بزرگی رقم می‌خورد که یک بخش آن سخت افزاری است گفت: فکر می‌کنم به حد استانداردهای لازم در حوزه فضای آموزشی خواهیم رسید؛ خبرهای خوشی درباره استان تهران داده شده و رکورد بی سابقه‌ای اعلام شده؛ بیش از ۶۲۰ مدرسه در دستور کار ساخت است؛ ساخت ۲۲۰ مدرسه شروع شده و ۱۱۳ مدرسه نیز به بهره برداری می‌رسد. در سطح کشور بیش از ۷۷۰۰ مدرسه در دستور کار داریم که بی نظیر است و اقدام بسیار بزرگ و ارزشمندی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۶ درصد ساخت، سهم خیران است که سال گذشته ۱۸.۶ همت مشارکت داشتند و امسال تا الان نیز ۱۱.۵ همت کمک کرده‌اند افزود: انقلاب بزرگی در دست انجام است.

کاظمی با بیان اینکه آینده کشور را انسانها می‌سازند ادامه داد: امروز تکنولوژی‌ها بر دانش استوارند اما بخش مهمتر کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت و استانداردسازی تجهیزات فضای مدارس است. همچنین توانمندسازی معلمان و فعالیتهای پرورشی و تربیت بدنی می‌تواند باعث ارتقای کیفیت شود.

کاظمی با بیان اینکه برنامه بسیار جامعی طراحی کردیم تا بتوانیم تمام مدارس کشور را در چند فاز با استانداردهای آموزشی، هوشمندسازی و فناوری‌های روز تدریس اداره کنیم، عنوان کرد: این موضوع خواسته رئیس جمهور است. همه ظرفیت‌های کشور را بسیج کردند که این اتفاق بیفتد. کار را دنبال و سامانه بسیار خوبی طراحی می‌کنیم تا هم اطلس تجهیزات را ترسیم و هم فاز بندی کنیم و استانداردها را نیز مشخص کنیم.

کاظمی ادامه داد: بخش اول موضوع تجهیز مدارس نوساز است و بعد به سراغ مدارسی که از قبل ساخته شدند می‌رویم، برای هر دوره هم یه بسته تجهیزاتی مشخص کردیم یعنی برای دوره اول و دوره دوم ابتدایی، بسته آموزشی، بسته بهداشتی، بسته ورزشی، بسته پرورشی، بسته محیط زیستی‌ و... آماده شده؛ برای متوسطه اول و دوم و هنرستان ها نیز به عنوان یک ضرورت این امر در دست انجام است تا به بهبود شرایط اشتغال بینجامد


نظرات

آخرین اخبار
چگونه به رشد کودکان کمک کنیم؟
هشدار جهانی درباره مقاومت آنتی‌بیوتیکی در حیوانات خانگی
کشف نشانه‌های اتاق‌های پنهان در مقبره توت‌عنخ‌آمون
هوش مصنوعی شیوه آموزش را متحول می‌کند
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان