×
اجتماعی
شناسه خبر : 246347
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 15:42
وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود

وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه لحظه به لحظه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی را برای آغاز سال تحصیلی رصد می‌کنیم، اتفاقات خوبی رقم خورده و مهری آرام، بی دغدغه و متفاوت را آغاز خواهیم کرد با اشاره به آزمون استخدامی امسال گفت: از مهر پذیرفته‌شدگان را سر کلاس درس می‌فرستیم، همه کارهای آن انجام شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  علیرضا کاظمی در حاشیه آیین اعزام کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس با بیان اینکه در آستانه بازگشایی مدارس که نوروز دانش و عید دانایی و خرد و خردورزیست و فصل شکوفایی غنچه‌های علم و دانش سرزمین است، شور و نشاط در تک تک اعضای خانواده ها دیده می‌شود گفت: برای آغاز سال تحصیلی به عنوان متولیان نظام تعلیم و تربیت در کنار همکاران لحظه به لحظه فعالیت‌های آموزش و پرورش را برای آغاز سال تحصیلی رصد می‌کنیم، اتفاقات خوبی رقم خورده، مهری آرام، بی دغدغه و متفاوت را آغاز خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در چند بخش اتفاقات خوبی رخ داده افزود: یک بخش ساختن فضا و مدارسی است که بیشتر توسط خیرین ساخته شده و طبق آمار حدود ۶۰ درصد مدارس طی سه سال گذشته توسط خیرین ساخته شده، در سال گذشته خیرین ۱۸.۵ همت و امسال در همین مدت شش ماهه حدود ۱۱.۵ همت کمک کردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی اولین برنامه دولت و رییس جمهور است ادامه داد: ۷۷۰۰ پروژه در دستور کار است که ۲۴۰۰ پروژه در اقصی نقاط کشور افتتاح می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه بخش مهم دیگر کار، استانداردسازی تجهیزات مدارس است که امروز شاهد اعزام کاروان عظیم و بزرگ تجهیزات کمک آموزشی هستیم ادامه داد: در سراسر کشور این اتفاق رقم خورد؛ ۲.۱ همت تجهیزات خریداری شده بود که به مدارس کشور اعزام شد. در کنار این موضوع، کار دیگری برای استاندارد سازی تجهیزات با کمک خیرین دنبال می‌کنیم که براساس آن سامانه تجهیزات مدارس را طراحی کردیم تا تمام نیازهای تجهیزاتی مدارس برآورد شود، استانداردها را هم تعریف کردیم، بسته ها متنوع است تا بتوانیم تمام حوزه‌های تربیتی را پوشش دهیم، کیت‌های آزمایشگاهی و آموزشی در نظر گرفته شده تا با استفاده از مسئولیت اجتماعی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی بتوانیم این بخش را هم پوشش دهیم.

وی افزود: یک کاروان ورزشی شامل تجهیزات ورزشی به مدارس اعزام کردیم که بالغ بر حدود یک همت خریداری شده و حدود تقریبا ۵۲ هزار بسته ورزشی برای مدارس آماده شده که کار خیلی خوبی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در کنار این موضوعات، بحث نیروی انسانی و کیفیت بخشی نیروی انسانی و توزیع کتاب‌های درسی در حال است و جای نگرانی نیست ادامه داد: به نظر می‌رسد همه چیز آماده است تا از دانش آموزان استقبال کنیم، همه دستگاه‌های اجرایی به نظام آموزش در حال کمک هستند.

کاظمی با بیان اینکه تمهیدات ترافیکی بسیار عالی از سوی پلیس در نظر گرفته شده و جای نگرانی‌ نیست ادامه داد: مهمترین پدیده اجتماعی و رخدادی که در روزهای آینده، کشور با آن مواجه است که یک تحول در فضای عمومی جامعه ایجاد می‌کند موضوع بازگشایی مدارس است که با حضور دانش‌آموزان تحرک، پویایی، سرزندگی، نشاط، امید در فضای جامعه مشاهده می‌شود که محور آن علم و علم آموزی و دانش آموز و تربیت آینده سازان این سرزمین است.

کاظمی در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان اعلام نتیجه آزمون استخدامی امسال گفت: از مهر این افراد را سر کلاس درس می‌فرستیم و همه کارهای آن انجام شده است.

 علیرضا کاظمی هچنین در آیین اعزام کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس با بیان اینکه در آموزش و پرورش در سال جدید پیش رو اتفاقات بزرگی رقم می‌خورد که یک بخش آن سخت افزاری است گفت: فکر می‌کنم به حد استانداردهای لازم در حوزه فضای آموزشی خواهیم رسید؛ خبرهای خوشی درباره استان تهران داده شده و رکورد بی سابقه‌ای اعلام شده؛ بیش از ۶۲۰ مدرسه در دستور کار ساخت است؛ ساخت ۲۲۰ مدرسه شروع شده و ۱۱۳ مدرسه نیز به بهره برداری می‌رسد. در سطح کشور بیش از ۷۷۰۰ مدرسه در دستور کار داریم که بی نظیر است و اقدام بسیار بزرگ و ارزشمندی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۶ درصد ساخت، سهم خیران است که سال گذشته ۱۸.۶ همت مشارکت داشتند و امسال تا الان نیز ۱۱.۵ همت کمک کرده‌اند افزود: انقلاب بزرگی در دست انجام است.

کاظمی با بیان اینکه آینده کشور را انسانها می‌سازند ادامه داد: امروز تکنولوژی‌ها بر دانش استوارند اما بخش مهمتر کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت و استانداردسازی تجهیزات فضای مدارس است. همچنین توانمندسازی معلمان و فعالیتهای پرورشی و تربیت بدنی می‌تواند باعث ارتقای کیفیت شود.

کاظمی با بیان اینکه برنامه بسیار جامعی طراحی کردیم تا بتوانیم تمام مدارس کشور را در چند فاز با استانداردهای آموزشی، هوشمندسازی و فناوری‌های روز تدریس اداره کنیم، عنوان کرد: این موضوع خواسته رئیس جمهور است. همه ظرفیت‌های کشور را بسیج کردند که این اتفاق بیفتد. کار را دنبال و سامانه بسیار خوبی طراحی می‌کنیم تا هم اطلس تجهیزات را ترسیم و هم فاز بندی کنیم و استانداردها را نیز مشخص کنیم.

کاظمی ادامه داد: بخش اول موضوع تجهیز مدارس نوساز است و بعد به سراغ مدارسی که از قبل ساخته شدند می‌رویم، برای هر دوره هم یه بسته تجهیزاتی مشخص کردیم یعنی برای دوره اول و دوره دوم ابتدایی، بسته آموزشی، بسته بهداشتی، بسته ورزشی، بسته پرورشی، بسته محیط زیستی‌ و... آماده شده؛ برای متوسطه اول و دوم و هنرستان ها نیز به عنوان یک ضرورت این امر در دست انجام است تا به بهبود شرایط اشتغال بینجامد


نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول
قیمت یورو امروز یکشنبه 1 شهریور چقدر شد؟
جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور
ادعای افسر آمریکایی درخصوص توصیه هسته‌ای به ترامپ درباره ترکیه
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
قیمت طلا امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
ایران روی صندلی؛ زنگ خطر زیر پوست شهر
قیمت دلار امروز یکشنبه 1 شهریور + جدول قیمت انواع ارز
پزشکیان: در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد
کاهش متقاضیان کنکور در سال‌های اخیر؛ امسال تغییرمحسوسی در ظرفیت پذیرش نیست
واکنش غریب‌آبادی به درخواست از فرانسه و انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
مدار دیپلماسی | ایران وعراق از پیوند مردمی تا نظم جدید منطقه
ترکیب احتمالی استقلال برای دیدار با سپاهان؛ یک تغییر در ترکیب آبی‌ها
اقتصاد دفاع؛ از تاب‌آوری زنجیره تامین تا بهره‌وری قدرت
سهمیه کارت سوخت سیستان و بلوچستان تغییر کرد؛ جزئیات سهمیه 160 لیتری
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
آیا حمله اسرائیل به پایگاه سوریه برای تحریک ترکیه انجام شد؟
سیاه‌نمایی از ایران
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ
مجید آدینه اعدام شد؛ جزئیات پرونده مردی که با سلاح و تجهیزات جنگی در کرج بازداشت شد
سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ ؛ از استقلال و سپاهان تا بارسلونا
دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 1 شهریور 1405+ وضعیت استانها
محافظت از فرسودگی زودرس مغز با چند راهکار ساده
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود