×
اجتماعی
شناسه خبر : 246347
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 15:42
وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود

وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود

وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه لحظه به لحظه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی را برای آغاز سال تحصیلی رصد می‌کنیم، اتفاقات خوبی رقم خورده و مهری آرام، بی دغدغه و متفاوت را آغاز خواهیم کرد با اشاره به آزمون استخدامی امسال گفت: از مهر پذیرفته‌شدگان را سر کلاس درس می‌فرستیم، همه کارهای آن انجام شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  علیرضا کاظمی در حاشیه آیین اعزام کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس با بیان اینکه در آستانه بازگشایی مدارس که نوروز دانش و عید دانایی و خرد و خردورزیست و فصل شکوفایی غنچه‌های علم و دانش سرزمین است، شور و نشاط در تک تک اعضای خانواده ها دیده می‌شود گفت: برای آغاز سال تحصیلی به عنوان متولیان نظام تعلیم و تربیت در کنار همکاران لحظه به لحظه فعالیت‌های آموزش و پرورش را برای آغاز سال تحصیلی رصد می‌کنیم، اتفاقات خوبی رقم خورده، مهری آرام، بی دغدغه و متفاوت را آغاز خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در چند بخش اتفاقات خوبی رخ داده افزود: یک بخش ساختن فضا و مدارسی است که بیشتر توسط خیرین ساخته شده و طبق آمار حدود ۶۰ درصد مدارس طی سه سال گذشته توسط خیرین ساخته شده، در سال گذشته خیرین ۱۸.۵ همت و امسال در همین مدت شش ماهه حدود ۱۱.۵ همت کمک کردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی اولین برنامه دولت و رییس جمهور است ادامه داد: ۷۷۰۰ پروژه در دستور کار است که ۲۴۰۰ پروژه در اقصی نقاط کشور افتتاح می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه بخش مهم دیگر کار، استانداردسازی تجهیزات مدارس است که امروز شاهد اعزام کاروان عظیم و بزرگ تجهیزات کمک آموزشی هستیم ادامه داد: در سراسر کشور این اتفاق رقم خورد؛ ۲.۱ همت تجهیزات خریداری شده بود که به مدارس کشور اعزام شد. در کنار این موضوع، کار دیگری برای استاندارد سازی تجهیزات با کمک خیرین دنبال می‌کنیم که براساس آن سامانه تجهیزات مدارس را طراحی کردیم تا تمام نیازهای تجهیزاتی مدارس برآورد شود، استانداردها را هم تعریف کردیم، بسته ها متنوع است تا بتوانیم تمام حوزه‌های تربیتی را پوشش دهیم، کیت‌های آزمایشگاهی و آموزشی در نظر گرفته شده تا با استفاده از مسئولیت اجتماعی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی بتوانیم این بخش را هم پوشش دهیم.

وی افزود: یک کاروان ورزشی شامل تجهیزات ورزشی به مدارس اعزام کردیم که بالغ بر حدود یک همت خریداری شده و حدود تقریبا ۵۲ هزار بسته ورزشی برای مدارس آماده شده که کار خیلی خوبی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در کنار این موضوعات، بحث نیروی انسانی و کیفیت بخشی نیروی انسانی و توزیع کتاب‌های درسی در حال است و جای نگرانی نیست ادامه داد: به نظر می‌رسد همه چیز آماده است تا از دانش آموزان استقبال کنیم، همه دستگاه‌های اجرایی به نظام آموزش در حال کمک هستند.

کاظمی با بیان اینکه تمهیدات ترافیکی بسیار عالی از سوی پلیس در نظر گرفته شده و جای نگرانی‌ نیست ادامه داد: مهمترین پدیده اجتماعی و رخدادی که در روزهای آینده، کشور با آن مواجه است که یک تحول در فضای عمومی جامعه ایجاد می‌کند موضوع بازگشایی مدارس است که با حضور دانش‌آموزان تحرک، پویایی، سرزندگی، نشاط، امید در فضای جامعه مشاهده می‌شود که محور آن علم و علم آموزی و دانش آموز و تربیت آینده سازان این سرزمین است.

کاظمی در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان اعلام نتیجه آزمون استخدامی امسال گفت: از مهر این افراد را سر کلاس درس می‌فرستیم و همه کارهای آن انجام شده است.

 علیرضا کاظمی هچنین در آیین اعزام کاروان تجهیزات آموزشی به مدارس با بیان اینکه در آموزش و پرورش در سال جدید پیش رو اتفاقات بزرگی رقم می‌خورد که یک بخش آن سخت افزاری است گفت: فکر می‌کنم به حد استانداردهای لازم در حوزه فضای آموزشی خواهیم رسید؛ خبرهای خوشی درباره استان تهران داده شده و رکورد بی سابقه‌ای اعلام شده؛ بیش از ۶۲۰ مدرسه در دستور کار ساخت است؛ ساخت ۲۲۰ مدرسه شروع شده و ۱۱۳ مدرسه نیز به بهره برداری می‌رسد. در سطح کشور بیش از ۷۷۰۰ مدرسه در دستور کار داریم که بی نظیر است و اقدام بسیار بزرگ و ارزشمندی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۶ درصد ساخت، سهم خیران است که سال گذشته ۱۸.۶ همت مشارکت داشتند و امسال تا الان نیز ۱۱.۵ همت کمک کرده‌اند افزود: انقلاب بزرگی در دست انجام است.

کاظمی با بیان اینکه آینده کشور را انسانها می‌سازند ادامه داد: امروز تکنولوژی‌ها بر دانش استوارند اما بخش مهمتر کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت و استانداردسازی تجهیزات فضای مدارس است. همچنین توانمندسازی معلمان و فعالیتهای پرورشی و تربیت بدنی می‌تواند باعث ارتقای کیفیت شود.

کاظمی با بیان اینکه برنامه بسیار جامعی طراحی کردیم تا بتوانیم تمام مدارس کشور را در چند فاز با استانداردهای آموزشی، هوشمندسازی و فناوری‌های روز تدریس اداره کنیم، عنوان کرد: این موضوع خواسته رئیس جمهور است. همه ظرفیت‌های کشور را بسیج کردند که این اتفاق بیفتد. کار را دنبال و سامانه بسیار خوبی طراحی می‌کنیم تا هم اطلس تجهیزات را ترسیم و هم فاز بندی کنیم و استانداردها را نیز مشخص کنیم.

کاظمی ادامه داد: بخش اول موضوع تجهیز مدارس نوساز است و بعد به سراغ مدارسی که از قبل ساخته شدند می‌رویم، برای هر دوره هم یه بسته تجهیزاتی مشخص کردیم یعنی برای دوره اول و دوره دوم ابتدایی، بسته آموزشی، بسته بهداشتی، بسته ورزشی، بسته پرورشی، بسته محیط زیستی‌ و... آماده شده؛ برای متوسطه اول و دوم و هنرستان ها نیز به عنوان یک ضرورت این امر در دست انجام است تا به بهبود شرایط اشتغال بینجامد


نظرات

آخرین اخبار
بندر دیر آماده ورود نخستین محموله خودرو از قطر شد
نهالی که پزشکیان برای هند و بریکس کاشت
توافق صلح معنادار ایران و آمریکا؟/ جان مرشایمر پاسخ می‌دهد
پیش‌بینی قیمت دلار؛ نشست عمان می‌تواند معادلات بازار ارز را تغییر دهد
برنامه قطعی برق گیلان و رشت یکشنبه 22 شهریور+ لینک جدول خاموشی
پزشکیان: ایران و هند برای توسعه روابط برنامه‌ریزی کنند
آغاز سرشماری نفوس و مسکن 1405 از آبان
11 سپتامبر و حقایقی که ترامپ از آن هراس دارد
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
قتل هولناک مرد جوان در تهرانپارس با گلدان و لیوان؛ ادعای خودکشی دروغ بود
لیگ برتر هندبال ساحلی با حضور 10 تیم آغاز شد
برخورد رخ به رخ شناورها در حوضچه آرامش بنادر و دریانوردی+جزئیات
هوشمندسازی در قوه قضاییه؛ کاهش پرونده‌ها و افزایش دقت
نظر وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره ورود نتانیاهو به خاک این کشور
چرا عراق گذرگاه‌ها را بست؟
نشان ویژه ژاپن به پیشکسوت جودوی ایران رسید
پوتین: نظام تک‌قطبی روابط بین‌الملل به گذشته پیوسته است
دستگیری 11 متهم آدم‌ربایی و سرقت در فارس
بیانیه مقاومت اسلامی عراق درباره اتهام حمله به زیرساخت‌های حیاتی عربستان
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 21 شهریور + جدول قیمت از 50 سوت تا یک گرم
تحریم به ارسال مقالات رسید؛ جنگ علمی
مهلت ثبت‌نام بدون آزمون کاردانی به کارشناسی تمدید شد
گزارش «سی.ان.ان» از اقدام برق‌آسای یمنی‌ها؛ دروازه‌ای که به روی انصارالله باز شد
آخرین قیمت گوشت قرمز شنبه 21 شهریور ؛ جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
ترامپ از نتانیاهو ناراضی شد؛ ماجرای اختلاف بر سر غزه چیست؟
سفیر پاکستان: ایران محور مذاکرات آتی شهباز شریف و پوتین خواهد بود
جاده‌های شمال زیر بار ترافیک؛ کدام محورهای مازندران ترافیک سنگینی دارند؟
قهرمانی فائزه احمدی در پاراتیراندازی قهرمانی جهان 2026
بارش و رعدوبرق در راه تهران؛ هوا از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی
هشدار توانیر درباره ماینرهای غیرمجاز؛ پای آتش‌سوزی و نابودی اشتغال در میان است
کلید اولیه آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی منتشر شد
هشدار درباره تصادفات؛ سالانه 70 تا 80 هزار نفر دچار نقص عضو می‌شوند
قیمت نقره امروز شنبه 21 شهریور 1405 رکورد شکست + جدول قیمتها
پایان تلخ شب عروسی در تهران؛ واژگونی ماشین عروس جان نوعروس را گرفت
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ کاهش قیمت سکه امامی و جهش ربع سکه
پشت درهای عمان چه چیزی در انتظار خلیج فارس است؟
سرقت 80 میلیارد ریالی طلا در تهران؛ سارق، فرزندان صاحبخانه را در حمام حبس کرد
ماجرای پاداش 20 هزار دلاری هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال چیست؟
موج تکذیب‌ها در 24 ساعت گذشته؛ کدام خبرها واقعی نبودند؟
9 خبر جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
قیمت دینار عراق امروز شنبه 21 شهریور 1405 + نرخ هزار دینار در تهران
گاردین: جنگ علیه ایران بار دیگر تورم آمریکا را بالا نگه داشت
نقض آتش‌بس غزه در اولین روزهفته؛ جزئیات حملات به شهر غزه، خان‌یونس و رفح
فصل طلایی تغییرات در ایران فرارسیده است
دیدار سرلشکر وحیدی و امیر حاتمی؛ واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
تراکنشهای بانکی مشکوک به اخلال در نظام پولی و ارزی کشور رصد و شناسایی می شود
روایت فرمانده ‌هوافضا از کپی برداری آمریکایی‌ها از پهپاد شاهد 136
واحد 123 مگاواتی آسیب‌دیده از جنگ به مدار بازگشت
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ دلار آرام گرفت، یورو بالا رفت