×
بین الملل
شناسه خبر : 246334
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 14:06
تشدید تنش بین قاهره و تل‌آویو

تشدید تنش بین قاهره و تل‌آویو

روزنامه صهیونیستی معاریو امروز گزارش داد که قاهره در پی افزایش تنش بین مصر و رژیم صهیونیستی خود را برای سناریوهای مختلف نظامی آماده می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش روزنامه اسرائیلی معاریو، در بحبوحه گسترش حملات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه و تشدید اختلافات بین قاهره و تل‌آویو، مقامات مصری به موازات اتخاذ رویه خاص در قبال آوارگان غزه، اشغالگران را به واکنش‌ نظامی تهدید کردند.

معاریو به نقل از اظهارات یک مقام نظامی مصری در مصاحبه با روزنامه لبنانی «الاخبار» نوشت، قاهره همزمان با تقویت نظامی، در حال آماده شدن برای موج احتمالی مهاجرت آوارگان از نوار غزه به سمت مصر است.

این مقام ارشد مصری گفت که سران نظامی در قاهره دستورالعمل‌هایی برای مقابله با هرگونه وضعیت اضطراری در این زمینه دریافت کرده‌اند. این طرح مبتنی بر رویه‌های خاص، از جمله خودداری از تیراندازی به هر فلسطینی که به مرز مصر نزدیک می‌شود و برخورد انحصاری با این موضوع طبق موازین بشردوستانه است.

در همین ارتباط، معاریو به نقل از منبع دیگری گزارش داد که مذاکرات امنیتی بین مصر، رژیم صهیونیستی و ایالات متحده ادامه دارد که شامل «تأیید کامل مسئولیت اسرائیل در جلوگیری از رسیدن ساکنان غزه به گذرگاه رفح» است.

به گفته این منبع نظامی که با روزنامه الاخبار لبنان صحبت کرد، قاهره آوارگی و مهاجرت گسترده فلسطینیان به مرز مصر را تهدیدی مستقیم برای امنیت ملی خود می‌داند و طبق توافقات قبلی با رژیم صهیونیستی، ظرف ۷۲ ساعت برای تشدید فوری درگیری نظامی آماده خواهد شد. دو برابر شدن تعداد نظامیان مصری و انتقال سلاح‌های سنگین و جنگنده‌ها به صحرای سینا در منطقه غیر نظامی آن (C) از جمله اقدامات مهم مصر علیه اشغالگران خواهد بود.

به گفته این منبع، قاهره بر این باور است که نمایش قدرت با اعزام تجهیزات سنگین و نیرو به مرز فلسطین اشغالی، تل آویو را منصرف کرده و مانع از اقدامات آنها برای آوارگی مردم غزه در آینده نزدیک خواهد بود.

در همین حال، قاهره از طریق تماس با مقامات آمریکایی، نارضایتی خود را از ادعاهای مکرر رژیم صهیونیستی مبنی بر استفاده از پهپادها برای قاچاق سلاح به حماس ابراز کرد. مصر بارها این ادعا را رد کرده و با توجه به سطح هماهنگی امنیتی و نظامی با تل آویو، آن را غیرمنطقی دانسته است.

روزنامه اسرائیلی معاریو در گزارش دیگری که امروز منتشر کرده نوشته است، مصر سه سناریوی مهم برای خود در نظر گرفته است که وقوع هرکدام از آنها به منزله عبور از خط قرمز این کشور خواهد بود؛ نفوذ نیروهای صهیونیستی به قاهره به هر دلیلی، مهاجرت آوارگان غزه به صحرای سینا یا حمله اسرائیل به خاک این کشور از جمله سناریوهای مورد نظر مصر است.

روزنامه اسرائیلی معاریو می‌نویسند، سران مصر معتقدند که رژیم صهیونیستی قصدی برای توقف جنگ ندارد و بنابراین این سناریوها واقع‌بینانه هستند و آنها خود را برای هرگونه شرایطی آماده می‌کنند.

این روزنامه صهیونیستی با اشاره به بیانیه «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر در اجلاس سران قطر که در پی تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه تشکیل شد، نوشت، السیسی اسرائیل را با لفظ «دشمن» تهدید کرد و گفت: ادامه جنگ، صلح را تضعیف و امنیت همه مردم منطقه را تهدید می‌کند.

او با تأکید بر اینکه این وضعیت مانع از توافقات جدید صلح می‌شود، گفت که شرایط کنونی توافقات صلح موجود با کشورهای منطقه را نیز از بین می‌برد و ممکن است عواقب جدی به دنبال داشته‌ باشد.


کلید واژگان
اسرائیلمصرقاهرهتنش
نظرات

آخرین اخبار
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
آخرین جزئیات از تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون و خروج ترامپ از محل حادثه+ فیلم
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند