×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 246309
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 12:00
تظاهرات گسترده سراسری در آمریکا علیه سیاست‌های دولت ترامپ

نشریه نیوزویک:

تظاهرات گسترده سراسری در آمریکا علیه سیاست‌های دولت ترامپ

چند گروه مختلف فعال در حوزه زنان، محیط زیست و عدالت اجتماعی از برگزاری تظاهرات گسترده سراسری در شهرهای مختلف آمریکا در اعتراض به سیاست‌های «دونالد ترامپ» و با تمرکز بر وادار کردن ثروتمندان به پرداخت مالیات خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  نشریه نیوزویک، شهرهای بزرگ ایالات متحده امروز (شنبه) میزبان اعتراض‌های گسترده سراسری هستند.

این اعتراض‌ها با عنوان «میلیاردرها را وادار به پرداخت کنید» (Make Billionaires Pay) همزمان با ورود رهبران جهان به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل و هفته آب و هوا رخ می‌دهد که هدف آن وادار کردن میلیاردرها به پرداخت مالیات بیشتر، حمایت از آب و هوا و مهاجران باشد.

این اعتراض‌ها از سوی گروه‌های فعال «ویمنز مارچ» (Women's March)، سازمان محیط زیستی «۳۵۰.org»، سازمان عدالت اجتماعی «DRUM» و جنبش «کلایمت دیفندرز» (Climate Defenders) رهبری می‌شود.

براساس گزارش‌های منتشر شده، اگرچه اولویت اصلی این اعتراض‌ها بر سیاست‌های ترامپ نیست، اما تارنماهای مربوط به این گروه‌ها تاکنون مخالفت های گسترده‌ای با سیاست‌های شخص رئیس جمهوری ایالات متحده مطرح کرده‌اند. از زمان آغاز به کار دولت دوم ترامپ محبوبیت وی به ویژه در میان گروه‌های فعال در حوزه حقوق زنان و محیط زیست در نوسان بوده و او با اعتراضات هماهنگ متعددی از سوی گروه‌های مختلف مواجه شده است. منتقدان همچنین علیه برخی اقدامات اجرایی و کاهش بودجه دولت فدرال صحبت کرده‌اند و نتایج نظرسنجی‌ها نیز حاکی از افت محبوبیت ترامپ به دلیل نحوه مدیریت اقتصاد است.

به نوشته نیوزویک، اعتراض‌های برنامه‌ریزی شده امروز می‌تواند روحیه دولت را تضعیف کند، بر اعتبار آن تاثیر بگذارد، ترامپ را مجبور به واکنش یا به تغییر مسیر متقاعد کند. هرچند رئیس‌جمهوری ایالات متحده همچنان از حمایت قدرتمند حزب محافظه‌کار خود برخوردار است.

براساس گزارش‌ها، اعتراض های یاد شده قرار است از ساعت ۱۲ ظهر امروز شنبه به وقت نیویورک آغاز ‌شود، اما در شهرهای دیگر نیز برگزار خواهد شد.

خواسته‌های ذکر شده در تارنمای مربوط به گروه‌های حاضر در این اعتراض ها شامل وادار کردن میلیاردرها به پرداخت مالیات بیشتر، توقف اخراج‌ مهاجران، پایان دخالت ایالات متحده در اسرائیل و حذف تدریجی سوخت‌های فسیلی است.

در تارنماهای وابسته به گروه ‌ای رهبری کننده اعتراضات در خصوص پرداخت مالیات از سوی ثروتمندان آمده است: «ترامپ و میلیاردرها جهان را به آتش می‌کشند. آنها دموکراسی ما را از بین می‌برند، به مهاجران حمله می‌کنند، به سودجویان جنگ غذا می‌دهند و بحران آب و هوا را تشدید می‌کنند. جوامع ما با حملات مداوم روبرو هستند؛ از سیل و آتش‌سوزی‌هایی که توسط شرکت‌های بزرگ نفتی ایجاد می‌شود، تا دستور کار اداره مهاجرت و گمرک برای ربودن همسایگان ما و لغو سیستم مراقبت‌های بهداشتی توسط کنگره.»

رناتا پومارول معاون مدیر جنبش کلایمت دیفندرز به نیوزویک گفت: «امیدوارم بتوانیم ترامپ و متحدان میلیاردرش را بترسانیم. باید به آنها نشان دهیم که ما سازمان‌یافته هستیم و تعداد ما از آنها بیشتر است.»

وی افزود: «دلیل اینکه ما میلیاردرها را برای این راهپیمایی هدف قرار می‌دهیم آن است که شاهد تمرکز فزاینده قدرت اقتصادی و سیاسی هستیم. آنها طبقه‌ای هستند که فاشیسم و هرج و مرج آب و هوایی را رهبری می کنند، در حالیکه منابع لازم برای تامین مالی آینده‌ای پایدار را دارند».


نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: تصمیم‌گیری درباره جنگ و مذاکره بر عهده رهبری و شورای عالی امنیت ملی است
فرصت نهایی برای پرستاران؛ امروز آخرین روز ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی از بیم پاسخ ایران
خط قرمزهای ایران برای توافق از مسیر قطر به طرف مقابل منتقل شد
آتش‌بس لبنان زیر آتش؛ واشنگتن همچنان از توافق با ایران می‌گوید
دستور اجرای خدمات جدید داروخانه‌ای صادر شد
فروش دو محصول جدید سایپا + آغاز زمان ثبت نام و لینک
هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیاء به اسرائیل؛ حمله به ضاحیه بی‌پاسخ نمی‌ماند
قیمت جوجه یک‌روزه ریخت
نماینده مجلس: با اقلیت وحدت‌شکن باید برخورد بازدارنده شود
نه به پیشنهاد پرسپولیس؛ پشت پرده تکذیب فوری واگذاری باشگاه سایپا
دومین موضع گیری وزیر ارشاد درباره دوگانگی های کاذب
پدرکشی در سایه اعتیاد؛ چاقوی مواد مخدر بر گلوی امنیت خانوادگی
ایران (0) - بلژیک (2)
نتانیاهو تولد ترامپ را تبریک گفت
تشدید حملات حزب الله لبنان به اشغالگران
پرویز پرستویی با اجرای دوکار به صحنه تئاتر برگشت
فیفا حقوق کامل داور دیپورت شده از آمریکا را پرداخت می‌کند
پرداخت وام جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی+زمان دقیق ثبت‌نام
ضاحیه زیر آتش؛ ادعای رژیم صهیونیستی:یکی از شخصیت‌های ارشد حزب‌الله هدف قرار گرفت
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت ششم
این بار هم حمله به بیروت با چراغ سبز آمریکا انجام شد
خاطره سردار مصطفی آجر لو از مصاحبه شجاعانه دریاسالار شهید علی شمخانی پس از وقایع سال 1388
وینی جونیور به رکورد رونالدینیو رسید
رتبه‌بندی سایمگو 2026؛ زنگ خطر برای دانشگاه‌های ایران
مشاور رئیس امارات: توافق آمریکا و ایران پایان جنگ خواهد بود
علت تأخیر در آماده‌سازی ورزشگاه تختی چیست؟
لبنان پای ثابت توافق میان ایران و آمریکا
قیمت نقره امروز یکشنبه 24 خرداد 1405
قالیباف خطاب به آمریکا: اگر اراده ندارید، سخن گفتن از ادامه مسیر ممکن نیست
نورنما | اقدام پیشگیرانه یک دست فروش از سرقت
جزئیات جدید لباس دانش‌آموزان در سال 1406-1405
پیامدهای جنگ ایران محور مذاکرات گروه هفت
تأکید دولت بر اجرای کامل ابلاغیه‌های ستاد تشییع
عراقچی: اقتدار دیپلماسی ایران بر شانه‌های مردم است
زمان امتحانات نهایی و کنکور تغییر کرد؛ جزئیات تقویم جدید آموزشی اعلام شد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 24 خرداد 1405
هشدار پلیس فتا درباره فروش سوالات سمپاد
جزئیات یک عملیات بزرگ امنیتی؛دستگیری یک مزدور و 126 لیدر میدانی
بهترین توافق چگونه توافقی است؟
جام جهانی روی دور حاشیه؛ آلمان، هلند و ژاپن امشب جام جهانی را گرم می کنند
اولیانوف: توقیف نفتکش روسیه «دزدی دریایی» است
اخطار سازمان بازرسی به بانک‌های کم‌کار در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت
حاجی‌بابایی: وضعیت استخدامی معلمان تعیین تکلیف شود
اژه‌ای : دشمن به مخدوش کردن انسجام ملی چشم دوخته است
ناو «شارل دوگل» منطقه را ترک کرد
زمان قطعی کنکور 1405 اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای گیلان صادر شد
عطوان: اسرائیل بزرگ‌ترین بازنده جنگ است