×
اجتماعی
شناسه خبر : 246292
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 11:30
وزیر بهداشت: درمان کودکان کمتر از 7 سال همچنان رایگان است

وزیر بهداشت: درمان کودکان کمتر از 7 سال همچنان رایگان است

ظفرقندی با بیان اینکه بیمه درمان کودکان کمتر از 7 سال رایگان شده، توضیح داد: خانواده‌های کودکان کمتر از 7 سال هیچ فرانشیزی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی پرداخت نمی‌کنند و این اولین حمایتی است که می‌توان در زمینه درمان بیماری‌های کودکان انجام داد. کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص نیز مشمول حمایت‌های ویژه می‌شوند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت در حاشیه مراسم پاسداشت شهدای اقتدار و بهره‌برداری از بخش‌های نوسازی شده خیرساز  درمان کودکان مبتلا به هموفیلی و تالاسمی بیمارستان بهرامی که امروز (۲۹ شهریور) برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیمارستان بهرامی، یکی از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های کشور و قدیمی‌ترین بیمارستان کودکان در کشور است. بخشی از این بیمارستان برای کودکان مبتلا به سرطان، هموفیلی و تالاسمی بازسازی شده و این بخش امروز افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه بازسازی بخش‌ها با استفاده از ظرفیت خیرین انجام شده، تصریح کرد: بخش بازسازی شده به نام شهید مرضیه عسگری مزین است تا نام ایشان را گرامی بداریم. دکتر عسگری، سال‌های سال در بیمارستان بهرامی ارائه خدمت می‌کرد. در بازسازی‌ها، تمام بخش‌ها را نمی‌توان تخریب کرد بلکه می‌بایست آن را بازسازی کرد. این بخش بازسازی شده بسیار مجهز است و از تجهیزات روز استفاده می‌کند.

وزیر بهداشت درباره درمان کودکان و نقش آن در جوانی جمعیت گفت: مهمترین مسئله در زمینه جوانی جمعیت، حفظ و نگهداشت جمعیت است. یکی از مباحثی که در این زمینه باید به آن توجه کرد، کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی و آلودگی هوا است. بررسی‌ها بیانگر این است که ۷۰۰ هزار کودک در سطح جهان به دلیل آلودگی هوا سالانه جان خود را از دست می‌دهند. اگر پیگیر مسائل اقتصادی و اجتماعی هستیم به دلیل این است که خواهان یک جمعیت سالم هستیم.

وی درباره بیمارستان‌سازی با استفاده از ظرفیت خیرین گفت: در حال حاضر، بیمارستان‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت خیرین در سطح کشور در حال ساخت است که در سال جاری افتتاح می‌شوند. به طور مثال، بیمارستان سرطان که در مجموعه بیمارستانی امام خمینی ساخته می‌شود یک مجموعه بی‌نظیر در خاورمیانه به حساب می‌آید. امیدوارم بتوانیم وظیفه خود را در قبال مردم و مردمی که در جنگ ۱۲ روزه دچار آسیب شده‌اند با افتتاح بیمارستان‌ها انجام دهیم.

ظفرقندی با بیان اینکه بیمه درمان کودکان کمتر از ۷ سال رایگان شده، توضیح داد: خانواده‌های کودکان کمتر از ۷ سال هیچ فرانشیزی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی پرداخت نمی‌کنند و این اولین حمایتی است که می‌توان در زمینه درمان بیماری‌های کودکان انجام داد. کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص نیز مشمول حمایت‌های ویژه می‌شوند.

وی درباره پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر گفت: پرداخت بیمه سلامت و تامین اجتماعی به موقع نیست و این موضوع فقط مختص بیمارستان‌های کودکان نیست بلکه تمام مراکز درمانی با این موضوع مواجه هستند. تاخیر در پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها سبب اختلال در تأمین دارو، پرداخت حقوق پرسنل و سایر هزینه‌های بیمارستان‌ها می‌شود. جلسه‌ای با حضور سران سه قوه و معاون اول رئیس‌جمهور در زمینه پرداخت مطالبات بیمه‌ای برگزار می‌شود.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش ایسنا درباره چگونگی تامین اعتبار بیمارستان‌های کودکان برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: دولت، متعهد شده که درمان رایگان کودکان زیر هفت سال را در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی اجرا کند؛ با توجه به این شرایط سهم مربوط به بیمارستان‌ها می‌بایست به‌موقع پرداخت شود تا این طرح به‌درستی ادامه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟