×
اجتماعی
شناسه خبر : 246292
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/29 ساعت 11:30
وزیر بهداشت: درمان کودکان کمتر از 7 سال همچنان رایگان است

وزیر بهداشت: درمان کودکان کمتر از 7 سال همچنان رایگان است

ظفرقندی با بیان اینکه بیمه درمان کودکان کمتر از 7 سال رایگان شده، توضیح داد: خانواده‌های کودکان کمتر از 7 سال هیچ فرانشیزی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی پرداخت نمی‌کنند و این اولین حمایتی است که می‌توان در زمینه درمان بیماری‌های کودکان انجام داد. کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص نیز مشمول حمایت‌های ویژه می‌شوند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت در حاشیه مراسم پاسداشت شهدای اقتدار و بهره‌برداری از بخش‌های نوسازی شده خیرساز  درمان کودکان مبتلا به هموفیلی و تالاسمی بیمارستان بهرامی که امروز (۲۹ شهریور) برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیمارستان بهرامی، یکی از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های کشور و قدیمی‌ترین بیمارستان کودکان در کشور است. بخشی از این بیمارستان برای کودکان مبتلا به سرطان، هموفیلی و تالاسمی بازسازی شده و این بخش امروز افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه بازسازی بخش‌ها با استفاده از ظرفیت خیرین انجام شده، تصریح کرد: بخش بازسازی شده به نام شهید مرضیه عسگری مزین است تا نام ایشان را گرامی بداریم. دکتر عسگری، سال‌های سال در بیمارستان بهرامی ارائه خدمت می‌کرد. در بازسازی‌ها، تمام بخش‌ها را نمی‌توان تخریب کرد بلکه می‌بایست آن را بازسازی کرد. این بخش بازسازی شده بسیار مجهز است و از تجهیزات روز استفاده می‌کند.

وزیر بهداشت درباره درمان کودکان و نقش آن در جوانی جمعیت گفت: مهمترین مسئله در زمینه جوانی جمعیت، حفظ و نگهداشت جمعیت است. یکی از مباحثی که در این زمینه باید به آن توجه کرد، کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی و آلودگی هوا است. بررسی‌ها بیانگر این است که ۷۰۰ هزار کودک در سطح جهان به دلیل آلودگی هوا سالانه جان خود را از دست می‌دهند. اگر پیگیر مسائل اقتصادی و اجتماعی هستیم به دلیل این است که خواهان یک جمعیت سالم هستیم.

وی درباره بیمارستان‌سازی با استفاده از ظرفیت خیرین گفت: در حال حاضر، بیمارستان‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت خیرین در سطح کشور در حال ساخت است که در سال جاری افتتاح می‌شوند. به طور مثال، بیمارستان سرطان که در مجموعه بیمارستانی امام خمینی ساخته می‌شود یک مجموعه بی‌نظیر در خاورمیانه به حساب می‌آید. امیدوارم بتوانیم وظیفه خود را در قبال مردم و مردمی که در جنگ ۱۲ روزه دچار آسیب شده‌اند با افتتاح بیمارستان‌ها انجام دهیم.

ظفرقندی با بیان اینکه بیمه درمان کودکان کمتر از ۷ سال رایگان شده، توضیح داد: خانواده‌های کودکان کمتر از ۷ سال هیچ فرانشیزی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی پرداخت نمی‌کنند و این اولین حمایتی است که می‌توان در زمینه درمان بیماری‌های کودکان انجام داد. کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص نیز مشمول حمایت‌های ویژه می‌شوند.

وی درباره پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر گفت: پرداخت بیمه سلامت و تامین اجتماعی به موقع نیست و این موضوع فقط مختص بیمارستان‌های کودکان نیست بلکه تمام مراکز درمانی با این موضوع مواجه هستند. تاخیر در پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها سبب اختلال در تأمین دارو، پرداخت حقوق پرسنل و سایر هزینه‌های بیمارستان‌ها می‌شود. جلسه‌ای با حضور سران سه قوه و معاون اول رئیس‌جمهور در زمینه پرداخت مطالبات بیمه‌ای برگزار می‌شود.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش ایسنا درباره چگونگی تامین اعتبار بیمارستان‌های کودکان برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: دولت، متعهد شده که درمان رایگان کودکان زیر هفت سال را در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی اجرا کند؛ با توجه به این شرایط سهم مربوط به بیمارستان‌ها می‌بایست به‌موقع پرداخت شود تا این طرح به‌درستی ادامه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
جزئیات قرار گرفتن وضعیت هوای تهران در شرایط خطرناک
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد