در

اسرائیل: رفح با خاک یکسان شد، اما حماس هنوز می‌جنگد

روزنامه صهیونیستی «معاریو» به ناکارآمدی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه اذعان کرد و نوشت: ارتش شهر «رفح» در جنوب نوار غزه را با خاک یکسان کرد و 2 بار به کنترل خود در آورد اما حماس همچنان در آنجا می‌جنگد.

اسرائیل: رفح با خاک یکسان شد، اما حماس هنوز می‌جنگد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل : «آوی اشکنازی» خبرنگار نظامی روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارش خود در این روزنامه نوشت: رفح دو بار تحت کنترل ارتش درآمد و ساختمان‌ها با خاک یکسان شدند، اما مشخص شد که هسته‌های حماس هنوز با ارتش اسرائیل در حال جنگ هستند. دیروز چهار حادثه در رفح رخ داد؛ سه مورد درگیری و یک مورد انفجار بمب مرگبار در مسیر خودروی نظامی ارتش اسرائیل.

حماس تا آخرین سلاح می‌جنگد و تسلیم نمی‌شود

این خبرنگار صهیونیست افزود: رفح، مانند سایر بخش‌های نوار غزه، بار دیگر ثابت می‌کند که حماس تا آخرین نیرو، آخرین سلاح و آخرین بمب شکست نخواهد خورد. حماس به سادگی سبک مبارزه خود را تغییر داده و این جنگ را به جنگی چریکی علیه ارتشی بزرگ تبدیل کرده است و برای ضربه زدن به نقاط ضعف آن تلاش می‌کند. بنابراین، لفاظی‌هایی که سیاستمداران اسرائیلی در مورد تسلیم شدن حماس به کار می‌برند، چیزی جز حرف‌های پوچ و توخالی نیست.


ارسال نظر