×
اجتماعی
شناسه خبر : 245981
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 17:30
اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک

اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک

سازمان سنجش آموزش کشور اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور 1404 را اعلام کرد؛ داوطلبان برای مشاهده نتایج و انجام مصاحبه‌ها باید به سامانه رسمی سازمان سنجش مراجعه کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی : سازمان سنجش آموزش کشور، اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت، زمان و محل مصاحبه و گزینش رشته‌های تحصیلی بورسیه و دارای شرایط خاص آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

 سازمان سنجش آموزش کشور روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه‌ای از انتشار فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های تحصیلی بورسیه و دارای شرایط خاص دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای آن دسته از متقاضیانی که کدرشته‌محل‌های موسسات مذکور را در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خود درج کرده‌اند و نمره علمی مرحله معرفی چند برابر ظرفیت را به دست آورده‌اند با رعایت تقدم انتخاب رشته، خبر داد.

داوطلبان پذیرش در این رشته‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع آموزش سازمان سنجش به نشانی my.sanjesh.org و با وارد کردن اطلاعات مربوط به کد ملی و رمز عبور، از نتیجه انتخاب خود مطلع شوند.

سازمان سنجش در اطلاعیه خود به معرفی‌شدگان این رشته‌ها توصیه کرده است که به نکات زیر توجه داشته باشند.

نکات قابل توجه معرفی‌شدگان :

الف) در گزینش نهایی هر رشته، منحصراً کسانی قبول اعلام خواهند شد که طبق برنامه زمانی در مصاحبه یا سایر مراحل گزینش به شرح مندرج در این اطلاعیه شرکت و این مرحله را با موفقیت سپری کنند، همچنین صلاحیت عمومی آنان توسط هیأت مرکزی گزینش ذیربط تائید شده و حداقل نمره علمی نهایی برای هر رشته را کسب کنند.

اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی این دانشگاه‌ها به همراه نتایج سایر رشته‌های متمرکز آزمون سراسری در نیمه دوم مهرماه اعلام خواهد شد.

ب) معرفی متقاضیان به عنوان چند برابر ظرفیت به منزله قبولی نیست و معرفی‌شدگان لازم است برای انجام مراحل مختلف گزینش در تاریخ‌های مقرر به نشانی تعیین‌شده در درگاه اطلاع‌رسانی مؤسسات ذیربط مندرج در جدول شماره یک مراجعه کنند.

هر متقاضی حداکثر به دو دانشگاه یا مورد بورسیه و شرایط خاص معرفی شده است. بدیهی است عدم مراجعه برای انجام مراحل گزینش در هر مورد معرفی به منزله از صراف قطعی از گزینش در رشته یا رشته‌های آن مؤسسه تلقی خواهد شد و وضعیت متقاضی در سایر اولویت‌های انتخابی وی بررسی می‌شود.

پ) آن دسته از متقاضیانی که نسبت به انتخاب یک یا چند کدرشته محل از مؤسسات دارای شرایط خاص مندرج در این اطلاعیه اقدام کرده اما در این مرحله، معرفی نشده‌اند عدم معرفی آنها به یکی از دلایل ذیل است:

۱- یا شانس قبولی در اولویت‌های بالاتر از کدهای مربوط به رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص را دارند. ۲ یا حداقل نمره علمی لازم یا شرایط تعیین‌شده برای دانشگاه و یا کدرشته محل مربوط را ندارند.

تذکر مهم

بررسی و پاسخگویی در خصوص و ضعیت افرادی که در این مرحله معرفی نشدند در اواخر مهرماه میسر خواهد بود. پس از اعلام نتایج نهایی در نیمه دوم مهرماه برای متقاضیان مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان در زمان مقرر اقدام کرده‌اند، کارنامه نتیجه نهایی تهیه خواهد شد.

لذا متقاضیانی که پس از دریافت کارنامه نسبت به مندرجات آن سؤال دارند، می‌توانند درخواست خود را مطرح کنند.

ت) معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای اطلاع از برنامه زمانی محل انجام مصاحبه و مدارک مورد نیاز برای انجام مراحل مصاحبه، معاینه یا سایر مراحل گزینش باید از روز شنبه، ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۴ به درگاه اطلاع‌رسانی موسسه یا ارگان محل معرفی مندرج در جدول شماره یک مراجعه کنند.

ث) برنامه زمانی و نشانی درگاه اطلاع‌رسانی موسسات:

افراد معرفی‌شده چند برابر ظرفیت هر یک از رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مندرج در جدول شماره ۱، باید برای اطلاع از زمان انجام مراحل مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های عمومی به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه به آدرس مندرج در جدول زیر مراجعه کنند.

ج1
ج2
 


نظرات

آخرین اخبار
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران