×
اجتماعی
شناسه خبر : 245981
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 17:30
اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک

اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک

سازمان سنجش آموزش کشور اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور 1404 را اعلام کرد؛ داوطلبان برای مشاهده نتایج و انجام مصاحبه‌ها باید به سامانه رسمی سازمان سنجش مراجعه کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی : سازمان سنجش آموزش کشور، اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت، زمان و محل مصاحبه و گزینش رشته‌های تحصیلی بورسیه و دارای شرایط خاص آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

 سازمان سنجش آموزش کشور روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه‌ای از انتشار فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های تحصیلی بورسیه و دارای شرایط خاص دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای آن دسته از متقاضیانی که کدرشته‌محل‌های موسسات مذکور را در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خود درج کرده‌اند و نمره علمی مرحله معرفی چند برابر ظرفیت را به دست آورده‌اند با رعایت تقدم انتخاب رشته، خبر داد.

داوطلبان پذیرش در این رشته‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع آموزش سازمان سنجش به نشانی my.sanjesh.org و با وارد کردن اطلاعات مربوط به کد ملی و رمز عبور، از نتیجه انتخاب خود مطلع شوند.

سازمان سنجش در اطلاعیه خود به معرفی‌شدگان این رشته‌ها توصیه کرده است که به نکات زیر توجه داشته باشند.

نکات قابل توجه معرفی‌شدگان :

الف) در گزینش نهایی هر رشته، منحصراً کسانی قبول اعلام خواهند شد که طبق برنامه زمانی در مصاحبه یا سایر مراحل گزینش به شرح مندرج در این اطلاعیه شرکت و این مرحله را با موفقیت سپری کنند، همچنین صلاحیت عمومی آنان توسط هیأت مرکزی گزینش ذیربط تائید شده و حداقل نمره علمی نهایی برای هر رشته را کسب کنند.

اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی این دانشگاه‌ها به همراه نتایج سایر رشته‌های متمرکز آزمون سراسری در نیمه دوم مهرماه اعلام خواهد شد.

ب) معرفی متقاضیان به عنوان چند برابر ظرفیت به منزله قبولی نیست و معرفی‌شدگان لازم است برای انجام مراحل مختلف گزینش در تاریخ‌های مقرر به نشانی تعیین‌شده در درگاه اطلاع‌رسانی مؤسسات ذیربط مندرج در جدول شماره یک مراجعه کنند.

هر متقاضی حداکثر به دو دانشگاه یا مورد بورسیه و شرایط خاص معرفی شده است. بدیهی است عدم مراجعه برای انجام مراحل گزینش در هر مورد معرفی به منزله از صراف قطعی از گزینش در رشته یا رشته‌های آن مؤسسه تلقی خواهد شد و وضعیت متقاضی در سایر اولویت‌های انتخابی وی بررسی می‌شود.

پ) آن دسته از متقاضیانی که نسبت به انتخاب یک یا چند کدرشته محل از مؤسسات دارای شرایط خاص مندرج در این اطلاعیه اقدام کرده اما در این مرحله، معرفی نشده‌اند عدم معرفی آنها به یکی از دلایل ذیل است:

۱- یا شانس قبولی در اولویت‌های بالاتر از کدهای مربوط به رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص را دارند. ۲ یا حداقل نمره علمی لازم یا شرایط تعیین‌شده برای دانشگاه و یا کدرشته محل مربوط را ندارند.

تذکر مهم

بررسی و پاسخگویی در خصوص و ضعیت افرادی که در این مرحله معرفی نشدند در اواخر مهرماه میسر خواهد بود. پس از اعلام نتایج نهایی در نیمه دوم مهرماه برای متقاضیان مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان در زمان مقرر اقدام کرده‌اند، کارنامه نتیجه نهایی تهیه خواهد شد.

لذا متقاضیانی که پس از دریافت کارنامه نسبت به مندرجات آن سؤال دارند، می‌توانند درخواست خود را مطرح کنند.

ت) معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای اطلاع از برنامه زمانی محل انجام مصاحبه و مدارک مورد نیاز برای انجام مراحل مصاحبه، معاینه یا سایر مراحل گزینش باید از روز شنبه، ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۴ به درگاه اطلاع‌رسانی موسسه یا ارگان محل معرفی مندرج در جدول شماره یک مراجعه کنند.

ث) برنامه زمانی و نشانی درگاه اطلاع‌رسانی موسسات:

افراد معرفی‌شده چند برابر ظرفیت هر یک از رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مندرج در جدول شماره ۱، باید برای اطلاع از زمان انجام مراحل مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های عمومی به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه به آدرس مندرج در جدول زیر مراجعه کنند.

ج1
ج2
 


نظرات

آخرین اخبار
5 خطای رایج در تربیت نوجوان؛ از بدبینی تا مدیریت نادرست مرزها
کشف محموله سلاح جنگی درسیستان و بلوچستان؛ 2 متهم دستگیر شدند
آزادی 978 زندانی جرایم غیرعمد در تهران
پیش‌بینی یک ابررایانه از شانس قهرمانی جام جهانی
نخستین پرواز شرکت روسی به امارات پس از توقف سه ماهه
شورش حریدی‌ها در سرزمین‌های اشغالی
بن‌گویر: زمان «نه» گفتن به ترامپ فرا رسیده است
برنامه دولت برای مهار تورم چیست ؟
آکسیوس: ترامپ از ترس ایران، نتانیاهو را در حمله به لبنان مهار کرد
نیروی دریایی سپاه ، یک کشتی با مالکیت آمریکایی - صهیونی را هدف قرار داد+فیلم
شینباوم: راست افراطی آمریکا در امور مکزیک دخالت می‌کند
بلومبرگ: هشدار مقامات روسی درباره هزینه‌های سنگین جنگ اوکراین
هشدار تند سفارت ایران در وین به آمریکا: به ماجراجویی پایان دهید
انتشار اثر جدیدی از محسن چاوشی + صدا
بررسی منصفانه هر موضوع ملّی، بدون حضور مسئولان ذی‌ربط ناقص می‌مانَد
تماس‌های فشرده ترامپ؛ حمله به ضاحیه فعلاً متوقف شد
سردار قاآنی: شرارت جدید صهیونیست‌ها باب‌المندب را مثل تنگه هرمز خواهد کرد
برخورد قطار با عابران در سوادکوه شمالی؛ یک کشته و یک مصدوم
لاپید: اسرائیل زیر قیمومیت آمریکاست؛ ترامپ حمله به بیروت را متوقف کرد
اختلاف نتانیاهو و احزاب حریدی بر سر زمان انتخابات کنست ادامه دارد
رایزنی رئیس اطلاعات ترکیه با حماس درباره مرحله دوم آتش‌بس غزه
جوان‌ترین‌های تاریخ تیم ملی در جام جهانی کدامند؟
ادعای ترامپ درباره توقف حملات متقابل اسرائیل و حزب الله
اظهارات متناقض ترامپ درباره تنگه هرمز، نفت و مذاکرات با ایران
سامانه گنبد آهنین هدف حمله حزب الله قرار گرفت
میرور: 3 ماه رجزخوانی آمریکا با یک اعتراف ترامپ فرو ریخت
پایان دوره ووچیچ در صربستان؛ رئیس‌جمهور فعلی از رقابت 2027 کنار می‌رود
حضور سفیر ترکیه در کمپ تیم‌های ملی کشتی
شهادت 2 نیروی سپاه قم در انفجار پرتابه‌های باقی‌مانده از جنگ
روسیه: نباید جنگ در خلیج فارس شعله‌ور شود
کشته شدن نظامی انگلیسی در حادثه آموزشی در شمال عراق
وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد : احتمال آغاز امتحان نهایی از نیمه تیر
گزارش فرمانده نیروی قدس در مجلس از عملیات‌های موفق محور مقاومت
ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا پایان در کنار مردم لبنان می‌مانند
حضور مشاور و دستیار رهبری در دفتر حزب الله لبنان در تهران
عکس های منتخب جهان، 1 ژوئن 2026
چین در کانون تغییرات بازار نفت ایران
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره نقض آتش‌بس توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی
عراق پروازهای خود به بیروت را به دلیل شرایط امنیتی متوقف کرد
آمریکا در مسیر بستن کامل راه صادرات تراشه به چین
گفت‌وگوی تهران و دوحه
رایزنی تلفنی عراقچی با مقامات ارشد پاکستان درباره آتش‌بس
چرخش بزرگ در سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپا
پیش بینی قیمت دلار سه شنبه 12 خرداد 1405
ترامپ: درباره ایران سکوت می‌کنم!
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 12 خرداد 1405
رسانه‌های اسرائیلی: حمله به ضاحیه به تعویق افتاد
ستاره‌ها سفیران بهزیستی می‌شوند
آغاز مأموریت نماینده جدید سازمان ملل در ایران با دیدار وزیر خارجه
عصر سلطه‌گری آمریکا رو به پایان است