×
اجتماعی
شناسه خبر : 245981
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 17:30
اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک

اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک

سازمان سنجش آموزش کشور اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور 1404 را اعلام کرد؛ داوطلبان برای مشاهده نتایج و انجام مصاحبه‌ها باید به سامانه رسمی سازمان سنجش مراجعه کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی : سازمان سنجش آموزش کشور، اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت، زمان و محل مصاحبه و گزینش رشته‌های تحصیلی بورسیه و دارای شرایط خاص آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

 سازمان سنجش آموزش کشور روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه‌ای از انتشار فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های تحصیلی بورسیه و دارای شرایط خاص دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای آن دسته از متقاضیانی که کدرشته‌محل‌های موسسات مذکور را در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خود درج کرده‌اند و نمره علمی مرحله معرفی چند برابر ظرفیت را به دست آورده‌اند با رعایت تقدم انتخاب رشته، خبر داد.

داوطلبان پذیرش در این رشته‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع آموزش سازمان سنجش به نشانی my.sanjesh.org و با وارد کردن اطلاعات مربوط به کد ملی و رمز عبور، از نتیجه انتخاب خود مطلع شوند.

سازمان سنجش در اطلاعیه خود به معرفی‌شدگان این رشته‌ها توصیه کرده است که به نکات زیر توجه داشته باشند.

نکات قابل توجه معرفی‌شدگان :

الف) در گزینش نهایی هر رشته، منحصراً کسانی قبول اعلام خواهند شد که طبق برنامه زمانی در مصاحبه یا سایر مراحل گزینش به شرح مندرج در این اطلاعیه شرکت و این مرحله را با موفقیت سپری کنند، همچنین صلاحیت عمومی آنان توسط هیأت مرکزی گزینش ذیربط تائید شده و حداقل نمره علمی نهایی برای هر رشته را کسب کنند.

اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی این دانشگاه‌ها به همراه نتایج سایر رشته‌های متمرکز آزمون سراسری در نیمه دوم مهرماه اعلام خواهد شد.

ب) معرفی متقاضیان به عنوان چند برابر ظرفیت به منزله قبولی نیست و معرفی‌شدگان لازم است برای انجام مراحل مختلف گزینش در تاریخ‌های مقرر به نشانی تعیین‌شده در درگاه اطلاع‌رسانی مؤسسات ذیربط مندرج در جدول شماره یک مراجعه کنند.

هر متقاضی حداکثر به دو دانشگاه یا مورد بورسیه و شرایط خاص معرفی شده است. بدیهی است عدم مراجعه برای انجام مراحل گزینش در هر مورد معرفی به منزله از صراف قطعی از گزینش در رشته یا رشته‌های آن مؤسسه تلقی خواهد شد و وضعیت متقاضی در سایر اولویت‌های انتخابی وی بررسی می‌شود.

پ) آن دسته از متقاضیانی که نسبت به انتخاب یک یا چند کدرشته محل از مؤسسات دارای شرایط خاص مندرج در این اطلاعیه اقدام کرده اما در این مرحله، معرفی نشده‌اند عدم معرفی آنها به یکی از دلایل ذیل است:

۱- یا شانس قبولی در اولویت‌های بالاتر از کدهای مربوط به رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص را دارند. ۲ یا حداقل نمره علمی لازم یا شرایط تعیین‌شده برای دانشگاه و یا کدرشته محل مربوط را ندارند.

تذکر مهم

بررسی و پاسخگویی در خصوص و ضعیت افرادی که در این مرحله معرفی نشدند در اواخر مهرماه میسر خواهد بود. پس از اعلام نتایج نهایی در نیمه دوم مهرماه برای متقاضیان مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان در زمان مقرر اقدام کرده‌اند، کارنامه نتیجه نهایی تهیه خواهد شد.

لذا متقاضیانی که پس از دریافت کارنامه نسبت به مندرجات آن سؤال دارند، می‌توانند درخواست خود را مطرح کنند.

ت) معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای اطلاع از برنامه زمانی محل انجام مصاحبه و مدارک مورد نیاز برای انجام مراحل مصاحبه، معاینه یا سایر مراحل گزینش باید از روز شنبه، ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۴ به درگاه اطلاع‌رسانی موسسه یا ارگان محل معرفی مندرج در جدول شماره یک مراجعه کنند.

ث) برنامه زمانی و نشانی درگاه اطلاع‌رسانی موسسات:

افراد معرفی‌شده چند برابر ظرفیت هر یک از رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مندرج در جدول شماره ۱، باید برای اطلاع از زمان انجام مراحل مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های عمومی به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه به آدرس مندرج در جدول زیر مراجعه کنند.

ج1
ج2
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تسهیل ارسال 24 هزار کامیون کمک به غزه
آلمان حمایت خود را از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا اعلام کرد
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
نوراینفو / کدام غذاها در روزها آلوده کمک می‌کند راحت نفس بکشیم ؟
افزایش شیوع آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته
سریال‌های تازه تلویزیون با بازگشت مهران مدیری و سعید آقاخانی
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
دو فرمانده فلسطینی در نبرد با نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند
حباب سکه طی هفته اخیر روند کاهشی را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی