×
ورزشی
شناسه خبر : 245972
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 16:03
نگرانی وحید هاشمیان از وضعیت زمین ورزشگاه

نگرانی وحید هاشمیان از وضعیت زمین ورزشگاه

سرمربی پرسپولیس از نداشتن برخی بازیکنان ملی‌پوش در آغاز لیگ گلایه کرد و درباره نگرانی جدی‌اش نسبت به کیفیت زمین ورزشگاه تختی گفت. او تأکید کرد که فوتبال حرفه‌ای نیازمند استانداردهای بالاتر است و نباید مسائل ساده، فوتبال ما را عقب بیندازد.

نورنیوز-گروه ورزشی: وحید هاشمیان در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته چهارم لیگ برتر گفت: تعدادی از بازیکنان‌مان را به دلیل حضور در تیم ملی بزرگسالان و امید در اختیار نداشتیم که در بازی فولاد به ما اضافه شدند و با توجه به زمان کم بازی‌ها، خدا را شکر می‌کنیم که بازیکنان مصدوم ما در حال بهبود هستند. در بازی فولاد به نکات مثبت و کلیدی دست پیدا کردیم که در بازی فردا استفاده خواهیم کرد.

سرمربی پرسپولیس افزود: به چادرملو در دومین سال حضورش در لیگ برتر، احترام می‌گذاریم. این تیم توانست خودش را با بازیکنانی کم‌نام و نشان حفظ کند.

وی افزود: ما پرسپولیس هستیم و از روز اول سعی کردیم که بهترین بازی و نتایج را داشته باشیم و امیدواریم فردا یک بازی بسیار زیبا و هجومی را ارائه کنیم و با برد به پایان برسانیم.

هاشمیان درباره نگرانی بابت کیفیت نامطلوب چمن ورزشگاه تختی تصریح کرد: مهمترین نکته برای یک فوتبال زیبا، چمن و توپ است که باید استاندارد باشد. تصمیم‌گیری در خصوص چمن بر عهده من نیست اما وقتی ما لیگ‌مان را حرفه‌ای نامگذاری می‌کنیم، باید در همه چیز حرفه‌ای باشیم. هر تیمی باید استادیوم و زمین چمن داشته باشد و امیدوارم این اتفاقات برای ما بیفتد.

سرمربی پرسپولیس افزود: چیزهایی خیلی ساده، در طولانی‌مدت صدمات جبران‌ناپذیری به فوتبال ما می‌زند. متأسفانه باید بگوییم که ما زمانی بهترین‌های آسیا و بهترین بازیکنان و بیشترین لژیونرها را داشتیم اما الان می‌بینید که کشورهای دیگر پیشرفت کردند و ما روز به روز عقب رفتیم و حسرت چیزهایی را می‌خوریم که خیلی ساده است و اگر این شرایط ادامه پیدا کند فوتبال و جوانان ما لطمه می‌بینند.

فوتبال یک نتیجه دارد و یک روند خوب تیم، ما از روندمان راضی هستیم و ان‌شاءالله ‌نتیجه‌ای در خور هواداران پرسپولیس کسب کنیم. هواداران این تیم با برد و باخت این تیم گریه می‌کنند و شاد می‌شوند، قطعا هدف همه ما خوشحالی هواداران است و اگر تصمیمی هم گرفته می‌شود قطعا برای منافع تیم است. به نظرم قبول دارم که باید در یکسری از پست‌ها باید تقویت شویم اما فصل طولانی است و مسابقات 5 روز به 5  است، امیدوارم آینده نشان دهد ما تصمیماتی گرفتیم که به خاطر منافع باشگاه بوده است تا هواداران خوشحال شوند. من نمی‌دانم چند وقت دیگر اینجا هستم، خیلی از مربیان دیگر مانند علی دایی و یحیی گل‌محمدی و ... و حتی من همه می‌آیند و می‌روند اما این تیم برای هواداران می‌مانند، امیدوارم در آینده و زمانی که من نبودم، یک میراث خوبی برای پرسپولیس باقی بگذاریم تا همه بگویند که به فکر سرمایه‌های باشگاه و هواداران بودیم. ما قصد داریم جوانان تیم را جذب کنیم تا در پرسپولیس عاقبت‌بخیر شوند، ما نمی‌خواهیم مثل یک قرص آرامش بخش باشیم که الان خوشحالی بیاورد اما برای آینده نتیجه نداشته باشد.  امیدوارم با صبر و حوصله تماشاگران‌مان نتایج خوبی را برای پرسپولیس رقم بزنیم.

هاشمیان در ادامه افزود: ما در بازی فولاد، چندین موقعیت ایجاد کردیم که در محوطه جریمه شکل می‌گرفت. ما حداقل 4 موقعیت خوب داشتیم اما گل نزدیم، هیچ وقت به موقعیت خوب نمی‌دهند و باید گل بزنیم.

وی در پاسخ به این سوال که در بازی با چادرملو همه بازیکنانش را در اختیار دارد، توضیح داد: بله، اکثر بازیکنان را در اختیار داریم، یکسری از بازیکنان هم دوران نقاهت را پشت سر می‌گذارند. تعدادی از آنها به تیم اضافه شدند اما در آخر باید با کادر پزشکی صحبت کنیم و ببینیم کدامیک از آنها شرایط بازی دارند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که غیبت تیمش در رقابت‌های آسیایی می‌تواند امتیاز مثبتی برای آنها در لیگ باشد، خاطرنشان کرد: سوال سختی است که جواب بدهم. ما امیدوار بودیم که در آسیا حضور داشته باشیم چون تیم ما آنقدر اعتماد به نفس دارد که می‌تواند جلوی هر تیمی بازی کند اما درباره اینکه الان در آسیا حضور نداریم، در خصوص اتفاقاتی که هنوز نیفتاده نمی‌خواهم نظری بدهم.

وی درباره اعتراض هواداران در خصوص جذب بازیکن و اینکه در حال حاضر هم صحبت‌هایی مطرح می‌شود از اضافه شدن بازیکنان جدید به پرسپولیس، عنوان کرد: ما بازیکنی را که بخواهیم بگیریم، برای ما اسم بازیکن مهم نیست. ما 2،3 بازیکن خیلی بزرگ دنیا به ما پیام دادند و خواستار آمدن به پرسپولیس بودند اما ما قبول نکردیم به چند دلیل؛ یکی اینکه ما جوانان خوبی داریم که می‌توانند بهتر از آنها بازی کنند، دوم اینکه این پولها برای من نیست بلکه پول باشگاه و طرفداران است. ما نمی‌خواهیم این پول‌ها را به باد بدهیم. یارگیری ما روی احساسات نبوده و آنالیز دقیقی صورت گرفته است. ما امیدواریم که بازیکنانی بگیریم که کل تیم را قوی کنیم و به ما کمک کنند و فقط اسم نداشته باشند. این برنامه را هم داریم تا با اضافه شدن بازیکنان جوان به تیم یک خون جدید هم به تیم تزریق کنیم، پرسپولیس برای طرفدارانش است و ما هم برای شادی آنها تلاش می‌کنیم، هواداران بدانند که ما بهترین تصمیم را می‌گیریم تا تیم موفق شود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره لک رفتن ترکیب تیمش گفت: به تمام افرادی که در تیم هستند، اطمینان صد درصد دارم و اطلاعی از بیرون رفتن ترکیب تیم ندارم. خیلی از مسائل در داخل بازی مشخص می‌شود، در حال حاضر همه تیم‌ها آنالیز می‌کنند و شناخت دارند.


نظرات

آخرین اخبار
کارت سفر به مرحله اجرا رسید
هت‌تریک طلای زارعی در آسیا
کالابرگ زائران عتبات حذف نمی‌شود
مصر و امارات خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
موج گرما برق اروپا را گران کرد
آیا تنگه هرمز به گران‌ترین مسیر جهان تبدیل می‌شود؟
نوراینفو | 10 نکته کلیدی برای مدیریت بهتر مالی
«مرگ تدریجی» سازمان ملل از زبان گروسی
نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی شد؛ AFC حضور سیرجانی‌ها را تأیید کرد
ایرانیان اندازه چند کشور برق مصرف می کنند؟
انهدام 2 هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق کشور
واکنش مجلس به بنزین 87 هزار تومانی ؛چرا فروش به قیمت فوب خلیج فارس متوقف شد؟
بن‌گویر تشنه اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه است
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 22 مرداد؛ رونمایی از نسخه جدید کادرفنی محرم
خشونت نتانیاهو صدای 300نظامی صهیونیست را درآورد
بختیاری‌زاده: نمی‌توانیم به خاطر پنجره بسته گریه کنیم؛کاش رامین رضاییان کمی تخفیف می‌داد
قیمت مرغ امروز پنج شنبه چقدر شد؟+جدول قیمت کالاهای اساسی
عمان میزبان بازی‌های آسیایی تراکتور می شود
تصادف مرگبار در جاده ساوه 2قربانی گرفت
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 22 مرداد / جدول نرخ دینار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود
کشف شبکه سازنده پهپاد در عراق
تیراندازی دانش‌آموز 14 ساله در امریکا و یک مصدوم
زمان پایان حضور نظامی آمریکا در عراق مشخص شد
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران