×
حوادث
شناسه خبر : 245931
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 12:40
سارق حرفه‌ای لپ‌تاپ در تهران دستگیر شد+ فیلم

سارق حرفه‌ای لپ‌تاپ در تهران دستگیر شد+ فیلم

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری سارق حرفه‌ای لپ‌تاپ خبر داد که با ترفندی خاص و دفتر کار جعلی، بیش از 50 نفر را فریب داده بود. این متهم سابقه‌دار پیش‌تر به 10 سال حبس محکوم شده بود .

نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ کیانوش نظری، سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت در جمع خبرنگاران از دستگیری فردی خبر داد که بالای ۵۰ نفر شاکی سرقت لپ تاپ دارد.

وی افزود: متهم این پرونده فردی است که سابقه کیفری داشته و پیش‌تر به ۱۰ سال حبس محکوم شده بود اما از دوران محکومیت متواری شده است. بنا بر مستندات، وی در گذشته نیز پرونده‌های مشابه در زمینه کلاهبرداری داشته است.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت در تشریح شیوه اقدام این متهم گفت: این فرد در سایت‌های خرید و فروش کالای دست‌دوم پرسه می‌زد و با شرکت‌هایی که قصد اجاره دادن دفتر، چه مبله و چه خالی، داشتند هماهنگ می‌کرد و برای بازدید مراجعه می‌کرد.

وی افزود: متهم هنگام بازدید به صاحب‌ملک می‌گفت که یکی از دوستانش هم قصد دارد ملک را ببیند و درخواست می‌کرد تا شماره تماس و موقعیت مکانی برای او ارسال شود. سپس آن مکان را به‌عنوان دفتر شرکت خودش جا می‌زد و وانمود می‌کرد که آنجا محل استقرار شرکت خودش است.

نظری ادامه داد: به محض اینکه مشتری برای خرید کالا، مثل لپ‌تاپ ۱۲۰ میلیونی، مراجعه می‌کرد، متهم کالا را تحویل گرفته و می‌گفت باید آن را برای بررسی سریال به همکار واحد کناری بدهد و بازخواهد گشت، اما دیگر مراجعتی صورت نمی‌گرفت.

وی تصریح کرد: این فرد در بیشتر مواقع برای شناسایی نشدن از کلاه، ماسک و عینک استفاده می‌کرد و تاکنون بیش از ۵۰ نفر از وی شکایت کرده‌اند.

روایت مالباخته

یکی از مالباخته‌ها گفت: به همراه دوستم به پاساژی در محله سعادت‌آباد رفتیم. وارد یکی از دفاتر شدیم. خانمی که در آنجا حضور داشت ما را به یکی از اتاق‌ها راهنمایی کرد. مردی که خود را خریدار معرفی می‌کرد لپ‌تاپ را بررسی کرد. برای اطمینان، رسیدی با اثر انگشت کامل وی دریافت کردم. پس از لحظاتی مرد از اتاق خارج شد و دیگر بازنگشت. وقتی از آن خانم درباره آن شخص پرسیدیم، گفت اصلاً همکار من نبوده و دفتر را صرفاً برای خدمات نظافتی اجاره کرده بودند.

جزئیات دومین طعمه

مالباخته دیگری در ادامه بیان کرد: سال گذشته لپ تاپ را در سایت خرید و فروش کالای دست دو آگهی کردم این شخص برای من موقعیتی در حوالی مترو شهید قدوسی فرستاد. رفتم به ساختمانی که ظاهراً دفتر بیمه بود. وارد اتاق شدم و لپ‌تاپ را تحویل دادم. قرار بود شماره سریال را بررسی کند. اما بعد از چند دقیقه مشکوک شدم. وقتی بیرون آمدم، آن آقا ناپدید شده بود. جالب اینکه یک شب قبل، تمام دوربین‌های مدار بسته ساختمان سرقت شده بود.

اظهارات مالخر لپ‌تاپ‌های سرقتی

مالخر گفت: چند سال است در کار خرید و فروش قطعات کامپیوتری هستم. مشتریان و همکاران زیادی از پاساژها و بازار برای خرید و فروش مراجعه می‌کنند. این فرد هم مثل سایرین می‌آمد و لپ‌تاپ‌ها را با کارتن و لوازم کامل تحویل می‌داد. همیشه از او فاکتور و مهر و امضا می‌گرفتم تا خیالمان راحت باشد.

وی افزود: کم‌کم رفتار و برخوردش باعث شد اعتمادمان جلب شود. حتی در مناسبت‌هایی مثل عید غدیر به همکاران عیدی می‌داد و خودش را فردی مذهبی و قابل اعتماد نشان می‌داد. از ظاهرش هم اصلاً برنمی‌آمد که سابقه‌دار باشد. مرتب می‌گفت در لواسان کار دوربین مداربسته می‌کند و آنجا ویلا دارد.

معاملات و قیمت‌ها

وی ادامه داد: چندین معامله با او انجام دادم، اما جمع مبالغ را دقیقاً نمی‌دانم. حداقل لپ‌تاپی که از این آقا خریده بودم هم قیمت قابل توجهی داشت. همه مدارک و فاکتورها را هم به کلانتری تحویل داده‌ام. هیچ ذهنیتی نداشتم که این دستگاه‌ها سرقتی باشند.

شوک پس از ماجرا

وی تصریح کرد: وقتی فهمیدم ماجرا سرقتی بوده، واقعاً شوکه شدم. از شب حادثه تا صبح نخوابیدم. برایم مهم است که مدیون کسی نباشم، چون آبرو و شرف خانواده‌ام برایم ارزش زیادی دارد. تا به حال با چنین تجربه‌ای روبه‌رو نشده بودم.


نظرات

آخرین اخبار
رایحه‌درمانی با عطر قهوه
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
سرلشکر ایزدی: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ایران در حال تقویت است
ضرورت عبور از توافق چارچوب
حزب‌الله عراق در سوگ آیت‌الله شبیری زنجانی؛ میراث علمی او ماندگار است
شورش رسانه‌های آمریکا علیه ترامپ؛ پوشش رئیس‌جمهور متوقف شد
ارتحال آیت الله شبیری زنجانی ضایعه اسفبار دینی و فرهنگی است
توصیه‌های آزمون و رضاییان به نوجوانان؛ از خواب و تغذیه تا آینده‌نگری
جنایت جنگی علیه جنوب لبنان؛ حمله با بمب‌های فسفری
جزییات جدید از وضعیت شیوع کرونا وآنفولانزا در ایران/ وزارت بهداشت هشدار داد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
کمبود گازوئیل اقتصاد جهان را تحت فشار می‌گذارد؛ چشم‌انداز بازار تا 2027
بازار طلا آماده نوسان شد؛ دلار 230 هزار تومانی سرنوشت‌ساز می‌شود؟
وزیر اقتصاد: آغاز اصلاح ساختار 30 بانک
10 غایب بزرگ تیم ملی؛ آیا زنگ تغییر نسل در فوتبال ایران به صدا درآمده است؟
پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ دلار در کمین شکست مرز 230 هزار تومان
دیپلماسی چین در قبال ایران و اوکراین
رایزنی وزیران خارجه پاکستان و فرانسه در نیویورک؛ محوریت ایران و فلسطین
دو مصدوم در واژگونی آمبولانس در محور ایلام-مهران
«کووید 19» چگونه فعال شد؟
نگرانی شدید سازمان ملل درباره یمن؛ احتمال گسترش دوباره درگیری‌ها
درخواست ترکیه از آمریکا برای پایان سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا؛ دو نفر کشته شدند
سپاه: وحدت و ایستادگی میراث راهبردی دفاع مقدس است
شکست حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرتس
تمرین تیم ملی با حضور لژیونرها داغ شد؛ آزمون و طارمی آمدند + فیلم
دولت چهاردهم علیه مقررات زائد؛ 90 هزار مقرره در کشور شناسایی شد
شروع عصر زیدان در فرانسه با یک خاطره ویژه از امباپه
مسکو: روسیه نه اروپا را تهدید می‌کند و نه از کسی باج می‌گیرد
سخنگوی قوه قضائیه: برای تنگه هرمز باید یک نظام حقوقی شکل بگیرد
جزئیات متفاوت از شیوه فیلم‌سازی اصغر فرهادی؛ اهمیت صدا در سینمای ایران
پزشکیان: اقدامات آمریکا زمینه‌ساز افزایش همگرایی میان کشورهای اسلامی شده است
جزییات و زمان افزایش یارانه حکمت بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
بازسازی 100 مدرسه در سیستان‌وبلوچستان و هرمزگان توسط ارتش
اطلاعیه مهم درباره آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا
راه‌اندازی تیم‌های واکنش سریع برای حفاظت اضطراری از زیگورات چغازنبیل
آیت الله مکارم‌شیرازی: فقدان آیت الله شبیری زنجانی ضایعه‌ای سنگین برای جامعه مؤمنان است