×
بین الملل
شناسه خبر : 245909
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 10:35
هشدار مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی به ادامه جنگ

هشدار مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی به ادامه جنگ

ژنرال‌های سابق ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به ادامه جنگ در غزه و سیاست‌های نتانیاهو هشدار دادند. یسرائیل زیف، رئیس پیشین عملیات ارتش، تأکید کرد که نتانیاهو به دنبال "تصویر پیروزی خیالی" است، درحالی‌که واقعیت میدانی شکست‌های پی‌درپی را نشان می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «یسرائیل زیف» در گفت‌ وگو با شبکه الجزیره گفت که نتانیاهو در جست‌ وجوی تصویری از پیروزی است که در این جنگ وجود ندارد.

وی با اشاره به جهت‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مورد جنگ غزه، افزود که این رویکرد مشکلات متعددی به وجود آورده است.

«گادی آیزنکوت» عضو سابق کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پیش تر در مصاحبه‌ای با شبکه یازده تلوزیون این رژیم ضمن انتقاد شدید به کابینه نتانیاهو در پی گسترش حملات نظامی در غزه، گفته بود که اسیران اسرائیلی به دلیل بزدلی و ملاحظات سیاسی و ایدئولوژیکی کابینه، جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته او، اکثریت اسرائیلی‌ها، اعضای کنست و کابینه موافق دستیابی به توافق با جنبش حماس برای آزادی اسیران هستند، اما نتانیاهو از یک طرح کلی به طرح کلی دیگر می‌رود و عملا هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد و با اقدامات نمایشی خواهان خرید زمان برای خود است. نتانیاهو به خاطر ترس از فروپاشی ائتلاف کابینه، به افکار عمومی توجهی نمی‌کند.

وی با تأکید بر اینکه تنها هدف نتانیاهو از ادامه جنگ غزه خرید زمان است، تصریح کرده بود که نخست‌وزیر با پیروی از وزرای افراطی کابینه پس از ۱۰۰ هفته جنگ در غزه، هنوز قادر به شکست حماس نیست بنابراین اسرائیلی‌ها باید نتانیاهو را در همه عرصه‌ها تحت فشار قرار دهند تا از کابینه برکنار شود.

آیزنکوت در ادامه این گفت‌ وگو بر تشکیل کابینه جایگزین که بتواند رژیم صهیونیستی را به مسیر اصلی خود بازگرداند، تأکید کرده بود.

«یائیر لاپید»، رئیس اپوزیسیون در کنست ( (پارلمان رژیم صهیونیستی) نیز موضع مخالفی با نتانیاهو دارد و با انتقاد جدی از سیاست‌های او در جنگ غزه و بی توجهی به جان اسرا، ائتلاف حاکم را مانع مذاکرات با حماس برای دستیابی به توافق و عامل تشدید بحران‌های داخلی و خارجی می‌داند.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نیز در بحبوحه تشدید اختلافات داخلی این رژیم و گسترش اعتراضات، با انتقادات بی‌سابقه از کابینه نتانیاهو، به تازگی نقشه راه و برنامه‌هایش را برای دوران پسا نتانیاهو و انتخابات آتی به صورت هدفمند به رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده است.

جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه که از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ آغاز شده تاکنون بیش از ۶۴ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نه تنها منجر به نابودی گسترده زیرساخت‌های حیاتی از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه‌های آب و برق شده بلکه آوارگی صدها هزار فلسطینی و کمبود شدید مواد غذایی را نیز به دنبال داشته است. تصاویر منتشرشده از غزه ویرانی کامل محله‌های مسکونی، صف‌های طولانی مردم برای دریافت کمک‌های ناچیز و ناتوانی بیمارستان‌ها در ارائه خدمات درمانی به دلیل کمبود دارو و سوخت را به نمایش می‌گذارد.

هرچند در دی‌ ماه ۱۴۰۳ توافقی برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی حاصل شد، اما اسرائیل با نقض این تعهد بار دیگر حملات سنگین به غزه را از سر گرفت و شمار قربانیان همچنان رو به افزایش است؛ وضعیتی که اکنون شناسایی فلسطین از سوی انگلیس را به‌عنوان یک تحول دیپلماتیک مهم در کانون توجه قرار داده است.


نظرات

آخرین اخبار
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم