×
بین الملل
شناسه خبر : 245909
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 10:35
هشدار مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی به ادامه جنگ

هشدار مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی به ادامه جنگ

ژنرال‌های سابق ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به ادامه جنگ در غزه و سیاست‌های نتانیاهو هشدار دادند. یسرائیل زیف، رئیس پیشین عملیات ارتش، تأکید کرد که نتانیاهو به دنبال "تصویر پیروزی خیالی" است، درحالی‌که واقعیت میدانی شکست‌های پی‌درپی را نشان می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «یسرائیل زیف» در گفت‌ وگو با شبکه الجزیره گفت که نتانیاهو در جست‌ وجوی تصویری از پیروزی است که در این جنگ وجود ندارد.

وی با اشاره به جهت‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مورد جنگ غزه، افزود که این رویکرد مشکلات متعددی به وجود آورده است.

«گادی آیزنکوت» عضو سابق کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پیش تر در مصاحبه‌ای با شبکه یازده تلوزیون این رژیم ضمن انتقاد شدید به کابینه نتانیاهو در پی گسترش حملات نظامی در غزه، گفته بود که اسیران اسرائیلی به دلیل بزدلی و ملاحظات سیاسی و ایدئولوژیکی کابینه، جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته او، اکثریت اسرائیلی‌ها، اعضای کنست و کابینه موافق دستیابی به توافق با جنبش حماس برای آزادی اسیران هستند، اما نتانیاهو از یک طرح کلی به طرح کلی دیگر می‌رود و عملا هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد و با اقدامات نمایشی خواهان خرید زمان برای خود است. نتانیاهو به خاطر ترس از فروپاشی ائتلاف کابینه، به افکار عمومی توجهی نمی‌کند.

وی با تأکید بر اینکه تنها هدف نتانیاهو از ادامه جنگ غزه خرید زمان است، تصریح کرده بود که نخست‌وزیر با پیروی از وزرای افراطی کابینه پس از ۱۰۰ هفته جنگ در غزه، هنوز قادر به شکست حماس نیست بنابراین اسرائیلی‌ها باید نتانیاهو را در همه عرصه‌ها تحت فشار قرار دهند تا از کابینه برکنار شود.

آیزنکوت در ادامه این گفت‌ وگو بر تشکیل کابینه جایگزین که بتواند رژیم صهیونیستی را به مسیر اصلی خود بازگرداند، تأکید کرده بود.

«یائیر لاپید»، رئیس اپوزیسیون در کنست ( (پارلمان رژیم صهیونیستی) نیز موضع مخالفی با نتانیاهو دارد و با انتقاد جدی از سیاست‌های او در جنگ غزه و بی توجهی به جان اسرا، ائتلاف حاکم را مانع مذاکرات با حماس برای دستیابی به توافق و عامل تشدید بحران‌های داخلی و خارجی می‌داند.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نیز در بحبوحه تشدید اختلافات داخلی این رژیم و گسترش اعتراضات، با انتقادات بی‌سابقه از کابینه نتانیاهو، به تازگی نقشه راه و برنامه‌هایش را برای دوران پسا نتانیاهو و انتخابات آتی به صورت هدفمند به رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده است.

جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه که از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ آغاز شده تاکنون بیش از ۶۴ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نه تنها منجر به نابودی گسترده زیرساخت‌های حیاتی از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه‌های آب و برق شده بلکه آوارگی صدها هزار فلسطینی و کمبود شدید مواد غذایی را نیز به دنبال داشته است. تصاویر منتشرشده از غزه ویرانی کامل محله‌های مسکونی، صف‌های طولانی مردم برای دریافت کمک‌های ناچیز و ناتوانی بیمارستان‌ها در ارائه خدمات درمانی به دلیل کمبود دارو و سوخت را به نمایش می‌گذارد.

هرچند در دی‌ ماه ۱۴۰۳ توافقی برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی حاصل شد، اما اسرائیل با نقض این تعهد بار دیگر حملات سنگین به غزه را از سر گرفت و شمار قربانیان همچنان رو به افزایش است؛ وضعیتی که اکنون شناسایی فلسطین از سوی انگلیس را به‌عنوان یک تحول دیپلماتیک مهم در کانون توجه قرار داده است.


نظرات

آخرین اخبار
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم
پیام پزشکیان به نخست‌وزیر ژاپن و تاکید بر تقویت همکاری‌های دوجانبه