×
فرهنگی
شناسه خبر : 245883
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/06/27 ساعت 09:37
بازی‌های جنگی ایرانی در راه‌اند

معاون راهبردی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای خبر داد

بازی‌های جنگی ایرانی در راه‌اند

با استقبال گسترده از بازی‌های جنگی خارجی در میان کاربران ایرانی، نخستین رویداد ملی سرمایه‌گذاری در تولید بازی‌های حوزه مقاومت با هدف پر کردن این خلاء و حمایت از بازی‌سازان داخلی، 28 شهریور در اصفهان برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه فرهنگی: محمدصادق افراسیابی معاون راهبردی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه یکی از سیاست‌های جدید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای فعال کردن ظرفیت‌های استانی برای پیشرفت صنعت‌ بازی‌سازی است، اظهار کرد: در هر تعداد استان به‌ویژه در شوراهای فرهنگ عمومی حضور پیدا می‌کنیم تا یک برنامه بین دستگاهی موفق با هر استان شکل دهیم که به شکل متوازن به موضوع بازی‌های رایانه‌ای در تمام کشور توجه شود. نمونه‌ای از این رویکرد که به اتفاقات خوبی منجر شد حضور در استان اصفهان بود.

او به رویداد ملی سرمایه‌گذاری برای تولید بازی‌های مقاومت اشاره کرد و ادامه داد: این رویداد نیز با هدفی که ذکر کردم روز ۲۸ شهریور ماه در استان اصفهان برگزار خواهد شد و به نوعی آن همکاری و هم‌افزایی که به آن اشاره کردم در این رویداد رخ می‌دهد.

معاون راهبردی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه سعی شد تا در دو بخش، از ظرفیت نهادهای ملی و نهادهای استانی برای برگزاری این رویداد کمک گرفته شود، اظهار کرد: برخی دستگاه‌ها که ردیف بودجه مشخص برای تولید بازی‌های رایانه‌ای دارند، اما نهادهایی هم هستند که بودجه مشخصی در این زمینه ندارند،‌ اما بودجه‌هایی بابت حوزه‌های مشابه داشتند که این ظرفیت را همراه خود کردیم.

۴۹ میلیارد سرمایه‌گذاری نهادها برای تولید بازی‌های مقاومت

او در ادامه درباره میزان سرمایه‌گذاری بخش‌های مختلف در این رویداد، توضیح داد: بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس ۳۰ میلیارد تومان، حوزه هنری انقلاب اسلامی ۲ میلیارد تومان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان ۱.۵ میلیارد تومان، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش ۲ میلیارد تومان، صندوق پژوهش و فناوری سپهر ۲ میلیارد تومان، استانداری اصفهان ۱.۵ میلیارد تومان، نیروی دریایی ارتش ۵ میلیارد تومان، مرکز تولیدات کودک و نوجوان سازمان صدا و سیما ۳ میلیارد تومان و... و در مجموع ۴۹ میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری است که در این رویداد اتفاق می‌افتد. 

دبیر جشنواره سرمایه‌گذاری در تولید بازی‌های حوزه مقاومت با تاکید بر اینکه یکی از اهداف بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، تسهیل‌گری به جای تصدی‌گری است، اظهار کرد: برای این رویداد هم سعی کردیم در حلقه واسط قرار بگیریم و پیگیری کنیم تا سرمایه‌گذار قرارداد خود را به شکل مستقیم با بازی‌ساز منعقد کرده و از تولید یک بازی با محور مقاومت حمایت کند.

خلاء تولید بازی‌های جنگی

او افزود: بر اساس پیمایشی که اخیراً انجام شده است، دومین بازی پرمصرف در بین بازیکنان ایرانی یک بازی جنگیِ خارجی است. این داده نشان می‌دهد که این نوع بازی‌ها در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد ولی با خلاء تولید بازی بومی در این حوزه روبرو هستیم. این درحالی است که اگر این دستگاه‌ها کنار هم جمع شوند می‌توانند بازی‌هایی تولید کنند که قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی باشد.

افراسیابی ادامه داد: طبیعتاً وقتی یک بازی جنگی تولید می‌شود که ایرانی نیست، ممکن است ایران را منطقه‌ای نشان دهد که به آن حمله می‌شود و حتی ممکن است ایران را به شکلی غیرواقعی نمایش دهند، اما وقتی بازی ایرانیِ جنگی توسط بازی‌سازان خودمان تولید شود،‌ آن وقت در این بازی هویت ایرانی ـ اسلامی ما به درستی به نمایش در می‌آید.

او درباره نوع حمایت‌هایی که نهادهای مختلف قرار است در این رویداد انجام دهند، اظهار کرد: برای مثال وزارت آموزش و پرورش بر پررنگ کردن نقش تاریخی ایران در منطقه خاورمیانه و تقابلی که در طول تاریخ بین ایران و رژیم صهیونیستی بوده، تاکید کرده است و این موضوع در فراخوانی هم که در این زمینه منتشر شد مورد تاکید قرار گرفت.

حمایت از بازی‌های موفق قدیمی

معاون راهبردی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، بیان کرد: علاوه بر ضرورت ساخت بازی‌های جنگی ایرانی،‌ حمایت از بازی‌های خوب قدیمی هم اهمیت بالایی دارد؛ به عنوان مثال ممکن است یک بازی خیلی خوب داشته باشیم که الان برای انتشار نسخه‌های دوم یا سوم نیاز به حمایت مالی داشته باشند. بر این اساس در این بستر می‌توان به این امر نگاه کرد.

پیشتازی تهران در تعداد آثار ارسالی

او همچنین با بیان اینکه در نهایت ۸۷ طرح متقاضی حضور در نخستین رویداد ملی سرمایه‌گذاری برای تولید بازی‌های رایانه‌ای حوزه مقاومت شدند، اظهار کرد: ۱۵ استان کشور در این رویداد شرکت کردند و استان تهران با ارسال ۱۳ طرح، رتبه اول متقاضیان شرکت در این رویداد بوده است. بعد از تهران، استان اصفهان هشت طرح، خراسان رضوی پنج طرح، خوزستان و گیلان سه طرح، قم، کهکیلویه و بویراحمد، مازندران و یزد دو طرح و استان‌های گلستان، آذربایجان شرقی، بوشهر، فارس، چهار محال و بختیاری و قزوین هر کدام یک طرح به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند.

دبیر جشنواره سرمایه‌گذاری در تولید بازی‌های حوزه مقاومت درباره محورهای ارزیابی طرح‌های ارائه شده به این رویداد، توضیح داد: این طرح‌ها در محورهای تولید، محتوا، فرهنگ و بازار مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین تمام طرح‌ها به لحاظ توانایی تولید، توانایی ارائه محتوای مناسب، از منظر فرهنگی و اقتصاد بازار بررسی شده و امتیاز کسب کردند.

۳۰ بازی به داوری نهایی رسیدند

او با بیان اینکه در نتیجه بررسی‌های صورت گرفته ۳۰ بازی منتخب به مرحله نهایی رویداد راه یافتند، ادامه داد: علاوه بر طرح‌های منتخب که در روز ۲۸ شهریورماه فرصت ارائه در رویداد ملی سرمایه‌گذاری برای تولید بازی‌های مقاومت خواهند داشت، هر ۸۷  طرح دریافت شده از طریق ساختار «همگرا» مورد بررسی نمایندگان سرمایه‌گذاران قرار خواهند گرفت و فهرست کامل بازی‌ها در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد تا امکان تصمیم‌گیری دقیق و آگاهانه برای عقد قرارداد با استودیوهای بازی‌سازی و بازی‌سازان فراهم شود.

افراسیابی در نهایت افزود: مراسم اختتامیه‌ رویداد سرمایه گذاری برای تولید بازی‌های حوزه مقاومت جمعه ۲۸ شهریورماه به میزبانی استان اصفهان در سالن همایش‌ها و مجتمع اتاق بازرگانی استان اصفهان برگزار خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
X
آگهی تبلیغاتی