×
ورزشی
شناسه خبر : 245854
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 23:15
ساپینتو: این بدترین شکست دوران زندگی‌ام بود

ساپینتو: این بدترین شکست دوران زندگی‌ام بود

سرمربی استقلال مسئولیت شکست تحقیرکننده و فاجعه‌بار برابر الوصل را برعهده گرفت و ضمن عذرخواهی از هواداران اعلاکرد که شرایط تیم باید فورا تغییر پیدا کند.

نورنیوز - گروه ورزشی : ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پس از شکست سنگین هفت بر یک استقلال برابر الوصل است:«برای تیمی در سطح استقلال پذیرفتنی نیست که چنین گل‌هایی دریافت کند. مدیریت کردن چنین مسابقه‌ای دشوار بود و من مسئولیت کامل این شکست را بر عهده می‌گیرم.»

او ادامه داد: «بابت این نتیجه از همه هواداران صمیمانه عذرخواهی می‌کنم؛ چرا که این استقلال واقعی نیست. قول می‌دهم این آخرین بار باشد که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. بحث فقط نتیجه نیست، بلکه بازیکنان باید تا دقیقه ۹۰ بجنگند و تسلیم نشوند. ما شکست خوردیم، اما روحیه جنگندگی نباید از بین برود. به همین دلیل بسیار ناراحت هستم.»

سرمربی پرتغالی گفت: «می‌دانیم روی چه نکاتی باید کار کنیم و چه اصلاحاتی لازم است. بازی‌ها را بازبینی می‌کنیم و درباره آن‌ها صحبت خواهیم کرد. اکنون باید خودمان را برای دیدار بعدی آماده کنیم. ما تنها یک مسابقه از لیگ قهرمانان را از دست داده‌ایم، هرچند که روزی سخت و نتیجه‌ای بسیار سنگین بود. هنوز بازی‌های زیادی باقی مانده و همچنان شانس صعود داریم. باید سرمان را بالا بگیریم، جنگنده باشیم و شرایط را تغییر دهیم.»

ساپینتو اضافه کرد: «این شکست باید فراموش شود و تمام تمرکزمان را روی دیدار بعد مقابل پیکان بگذاریم. ما شایسته پیروزی هستیم، هم برای خودمان و هم برای هواداران، و بهتر است این بازی تلخ را پشت سر بگذاریم و به آینده نگاه کنیم. به تیمم ایمان دارم؛ امروز روزی تلخ بود که در ذهن می‌ماند، اما فردا روز دیگری است و باید آماده بازی با پیکان شویم.»

او در ادامه درباره احساس شخصی‌اش پس از تجربه این شکست سنگین گفت: «بله، این بزرگ‌ترین باختی بود که در دوران فوتبال و مربیگری‌ام تجربه کردم و واقعاً برایم دردناک بود. فوتبال اما همیشه با سه امتیاز تعریف می‌شود و ما روز بدی داشتیم. می‌پذیرم که باید خیلی سریع شرایط را تغییر بدهیم و اجازه ندهیم روزهای سخت پشت سر هم تکرار شوند. واکنش سریع لازمه استقلال است.»

ساپینتو در پایان گفت: «ما ذهنیت پیروز شدن داریم و کیفیت کافی نیز در تیم وجود دارد تا کارهای بزرگی انجام دهیم. حتی در نیمه اول موقعیت‌هایی برای گلزنی داشتیم، اما وقتی نتیجه ۴ بر یک شد، کار تیم تمام شد. با این حال، نباید تسلیم می‌شدیم. تا پیش از آن نتیجه همچنان جنگیدیم، ولی جزئیات کوچک در چنین بازی‌هایی تعیین‌کننده هستند. نباید به تیم‌های قدرتمند مثل الوصل چنین فرصت‌هایی بدهیم. جزئیات مهم‌اند و نباید آن‌ها را نادیده بگیریم.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقاد تند گانتس از نتانیاهو / اعتراف به شکست اسرائیل در لبنان
کشف جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر در مرکز نوار غزه
پکن میزبان ترامپ در آوریل خواهد بود
نورنما | تصاویر هوایی از ویرانی محله تل‌الهوای شهر غزه
ایران رتبه دوم گاز جهان پس از روسیه
هشدار درباره تب جمعه سیاه
درگیری میان رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ بالا گرفت
نورنما | جاسازی بمب در پیکر شهید فلسطینی
فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با آتش بس موافقت کرد
اسرائیل امنیت ملی آمریکا را در ایکس به خطر انداخت
تحرکات بمب‌افکن‌های بی52 آمریکا در آسمان کارائیب
تعطیل رسمی 11 استان عراق به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
هوای تهران قرمز است
لهستان سفیر اسرائیل را احضار کرد
مدارس و دانشگاه های استان تهران غیرحضوری شد+ وضعیت دیگر استانها/نحوه فعالیت بانک‌ها
تداوم حملات توپخانه‌ای اسرائیل به لبنان
امیر حیدری جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) شد
بیانیه سپاه در پی شهادت فرمانده ارشد حزب‌الله/پاسخ کوبنده در انتظار اسرائیل است
چهارمین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد+ فیلم
تماس تلفنی ترامپ و شی جین‌پینگ درباره تجارت، تایوان و اوکراین
نیروگاه‌های تهران بدون مازوت فعالیت می کنند
تسلیحات برجای مانده صهیونیست‌ها در غزه را پاکسازی کنید
ادامه لغو گسترده پروازهای چین به ژاپن
هشدار شورای امنیت درباره بحران انسانی در غزه
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
تکذیب کسر مالیات از کلیه کارتخوان ها
صعود تراکتور به رتبه دوم با طعم انتقام + فیلم گل
تهران آب می‌خواهد یا راهی برای «بازگشت»؟
معمای رشد مصرف انرژی در بخش خانگی و بحرانهای پیش رو
وزارت خارجه فرانسه: بارو و عراقچی در پاریس دیدار می‌کنند
مالیات خریدهای کارت‌خوان به‌صورت آنی کسر می‌شود
چرا لاریجانی به پاکستان سفر می کند؟
گزارش تصویری | وداع با لاله ها ...
آغاز پرداخت خسارت خودروهای آسیب دیده در جنگ 12 روزه
محکوم به اعدام نجات یافت
سهمیه بنزین با کارت ملی یا کارت بانکی، کدام روش نهایی می‌شود؟
احتمال شعله‌ور شدن دوباره جنگل الیت وجود دارد
آغاز پیش فروش بلیت های جشنواره فیلم چهل و سوم
گزارش تصویری اختصاصی نور نیوز از مراسم تشییع شهدای گمنام در تهران
درخشش دختر پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در بوندسلیگا
لاریجانی به پاکستان می‌رود
واکنش کرملین نسبت به گمانه‌زنی‌ها درباره نسخه اروپایی طرح صلح ترامپ
پوتین: پیشنهادهای آمریکا می‌تواند مبنایی برای حل و فصل درگیری باشد
مهاجرت بی سابقه اسرائیلی‌ها به دلیل ترس و نارضایتی
انتخابی فوتبال نوجوانان آسیا؛ برتری قاطع ایران مقابل چین‌تایپه
عاقبتِ آب بستن به قیمت شیر
تشییع و خاکسپاری فرمانده شهید الطباطبایی و 2 همراهش در بیروت
هشدار وزیر خارجه نسبت به پیامدهای قانون‌شکنی اسرائیل در منطقه
تعطیلی مدارس زنجان به دلیل شیوع آنفلوانزا
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل شد
X
آگهی تبلیغاتی