×
ورزشی
شناسه خبر : 245819
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 20:50
بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی

بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی

بایرن مونیخ در اولین بازی گروهی لیگ قهرمانان با نتیجه 3-1 چلسی را شکست داد. دبل هری کین، گل به خودی چالوبا و نمایش عالی اولیسه در پیروزی قاطع باواریایی‌ها مؤثر بودند.

نورنیوز - گروه ورزشی :بایرن مونیخ در نخستین بازی خود در لیگ قهرمانان این فصل در آلیانز آرنا، با نمایشی قاطع و پیروزی ۳-۱ برابر چلسی آغاز به کار کرد. گل به خودی چالوبا، دبل هری کین و نمایش خیره‌کننده مایکل اولیسه تفاوت‌های این بازی را رقم زدند. تک‌گل کول پالمر برای چلسی تنها اندکی امید به تیم لندنی بخشید، اما دفاع مستحکم بایرن مانع از برگشت آبی‌ها به بازی شد.

.

بازی با سرعت و هیجان زیادی آغاز شد. تیم چلسی با انگیزه و شجاعت، به میدان آمد و در همان دقایق ابتدایی با پاس‌های بلند و ضدحملات قصد داشت دفاع بایرن را غافلگیر کند. با این حال، این تیم باواریایی بود که خیلی زود به بازی مسلط شد.

در دقیقه ۲۱، مایکل اولیسه از سمت راست یک پاس سریع به محوطه جریمه ارسال کرد. تروه چالوبا، مدافع چلسی قصد داشت توپ را دفع کند اما بدشانسی آورد؛ ضربه او به زانوی خودش خورد و توپ از سانچز گذشت و وارد دروازه آبی‌ها شد. این گل به خودی موجب سکوت در نیمکت چلسی شد.

هفت دقیقه بعد، بایرن فرصت طلایی دیگری پیدا کرد. هری کین با حرکت هوشمندانه خود پشت مدافعان، در لحظه ورود به محوطه توسط کایسدو سرنگون شد. داور با اندکی مکث، پنالتی را به نفع بایرن اعلام کرد و کین با خونسردی تمام توپ را به سمت راست دروازه کوبید. نتیجه ۲-۰ به نفع بایرن.

اما چلسی خیلی زود به بازی برگشت. در دقیقه ۲۹، کول پالمر در یک ضدحمله سریع توپ را از کاسمیرو گرفت، یک و دویی با گوستو انجام داد و با ضربه‌ای دقیق توپ را به گوشه بالای دروازه نویر فرستاد. نتیجه به ۲-۱ تغییر کرد و امید دوباره به آبی‌ها بازگشت.

در نیمه دوم، بایرن فشار بیشتری به چلسی وارد کرد. ونسان کمپانی چند تغییر تاکتیکی اعمال کرد و تیمش با نیروهای تازه‌نفس توانست موقعیت‌های بیشتری ایجاد کند. در دقیقه ۶۰، اولیسه شوتی خطرناک از فاصله نزدیک به دروازه چلسی زد که با واکنشی عالی از سانچز دفع شد.

در دقیقه ۶۳، گنابری توپ را در میانه میدان از گوستو دزدید و پس از یک یورش سریع، پاس دقیقی برای کین ارسال کرد. مهاجم انگلیسی با کمی تعادل از دست رفته، توپ را به گوشه راست دروازه فرستاد و گل دوم خود را به ثمر رساند.

چلسی برای تغییر روند بازی دست به تعویض زد و تلاش کرد خط حمله‌اش را تقویت کند، اما دفاع مستحکم بایرن مانع از ایجاد موقعیت‌های جدی برای آبی‌ها شد. حتی در دقیقه ۸۹، گل کول پالمر به دلیل آفساید توسط وی‌ای‌آر مردود اعلام شد.

در نهایت بایرن مونیخ با نتیجه ۳-۱ پیروز شد و سه امتیاز شیرین را در لیگ قهرمانان به دست آورد.

 لیگ قهرمانان اروپا - مرحله گروهی
 چهارشنبه، 26 شهریور 1404، 22:30
 آلیانس آرنا

خلاصه بازی: 


 

گل سوم بایرن مونیخ 


 

گل اول چلسی توسط کول پالمر در دقیقه 29


 

گل دوم بایرن‌مونیخ توسط هری کین در دقیقه ۲۷


 

گل اول بایرن مونیخ به چلسی روی گل به خودی چالوبا در دقیقه 20 به ثمر رسید


 

از آن زمان یعنی سال 2012 ، دو باشگاه مسیرهای بسیار متفاوتی در رقابت‌های اروپایی طی کرده‌اند. بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان همواره یکی از مدعیان بوده است. این تیم تحت هدایت وینسنت کمپانی، در لیگ داخلی خود به سلطه‌گری ادامه داده و فصل جاری را با رکورد بی‌عیب در بوندسلیگا آغاز کرده و  سوپرکاپ آلمان را نیز به افتخارات خود اضافه کرد.

در مقابل، چلسی پس از دو سال غیبت به دنیای نخبگان اروپا بازگشته است. این تیم با کسب جایگاه پنجمی در لیگ برتر انگلیس به این رقابت‌ها بازگشت. تیم تحت هدایت انزو مارسکا با عنوان قهرمانی در جام باشگاه‌های جهان وارد این فصل می‌شود، اما نوسان در نتایج لیگ داخلی باعث شده سوالاتی درباره توانایی تیم در برابر فرم بی‌وقفه بایرن مطرح شود.

ترکیب دو تیم مشخص شد 

ترکیب بایرن مونیخ: مانوئل نویر، دایوت اوپامکانو، جاناتان تاه، یوزیپ استانیشیچ، کونراد لایمر، جاشوا کیمیچ، الکساندر پاولوویچ، مایکل اولیسه، لوئیز دیاز، سرژ گنبری و هری کین.

ترکیب چلسی: روبرت سانچز، توسین آدارابیو، تروو چالوبا، مارک کوکوریا، مالو گوستو، ریس جیمز، مویزس کایسدو، کول پالمر، انزو فرناندز، پدرو نتو و ژائو پدرو.

چلسی+بایرن
 

هر دو تیم قدرت تهاجمی بالایی دارند و این دیدار بدون شک یکی از مسابقات پر استرس خواهد بود که ممکن است فصل جدیدی به تاریخچه مشترک آن‌ها افزوده شود.

آمار و ارقام دو تیم 

  • مجموع بازی‌ها: ۶
  • پیروزی‌های بایرن مونیخ: ۴
  • تساوی‌ها: ۰
  • پیروزی‌های چلسی: ۲

نشست خبری سرمربی چلسی

انزو مارسکا، سرمربی چلسی، در نشست خبری پیش از بازی با تمجید از بایرن مونیخ به عنوان یکی از تیم‌های مدعی قهرمانی، از اعتماد به نفس بالای تیم خود سخن گفت. مارسکا در این خصوص اظهار داشت: «یک سال پیش در پلی‌آف لیگ کنفرانس بودیم و حالا دوباره در لیگ قهرمانان هستیم. قهرمانی در جام باشگاه‌های جهان و لیگ کنفرانس به ما روحیه و اعتماد به نفس زیادی داده است. با این حال می‌دانیم که لیگ قهرمانان چالش‌های خاص خود را دارد و باید با تمرکز کامل وارد هر بازی شویم.»

او در ادامه درباره چشم‌انداز تیمش برای صعود به مراحل بالاتر گفت: «ما همیشه گام‌به‌گام پیش می‌رویم و نمی‌توان پیشاپیش درباره نیمه‌نهایی یا فینال فکر کرد. تمرکز ما روی مرحله گروهی است و فردا باید مقابل بایرن بهترین نمایش خود را ارائه دهیم.»

در مورد ترکیب تیم نیز مارسکا تأکید کرد که قصد دارد با بهترین ۱۱ بازیکن وارد میدان شود و افزود: «وضعیت کول پالمر فردا مشخص خواهد شد و بسته به آمادگی او، تصمیم‌گیری می‌کنیم. هر بازی ویژگی‌ها و نیازهای خاص خودش را دارد و ممکن است سیستم قبلی که مقابل پاری‌سن‌ژرمن استفاده کردیم برای فردا مناسب نباشد.»

سرمربی چلسی در پایان درباره نیکلاس جکسون، مهاجم قرضی تیم که به بایرن مونیخ پیوسته، گفت: «از او بابت کمک‌هایش در فصل گذشته سپاسگزارم. رابطه ما خوب است و طبیعی است که بازیکن قرضی بتواند مقابل تیم مادرش بازی کند. انتخاب ما برای این فصل استفاده از دو مهاجم دیگر بود.»

در روز قبل از بازی حساس چلسی مقابل بایرن مونیخ، آبی‌های لندن در تصمیمی غیرمنتظره، فاکوندو بونانوته، هافبک هجومی آرژانتینی تازه واردشان را به لیست اروپایی خود اضافه کردند.

باشگاه چلسی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «فاکوندو بونانوته به فهرست ما برای لیگ قهرمانان اروپا اضافه شد. او جایگزین داریو اسوگو خواهد بود که هفته گذشته به دلیل مصدومیت از ناحیه ران تحت عمل جراحی قرار گرفت.»

این تغییر در لیست اروپایی با استناد به ماده 31.14 C مقررات جدید یوفا صورت گرفت. طبق این بند، باشگاه‌ها در صورت بروز مصدومیت‌های شدید می‌توانند تغییراتی در لیست اروپایی خود اعمال کنند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار یک روانشناس درباره آزارهای روانی پس از طلاق
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان