×
ورزشی
شناسه خبر : 245819
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 20:50
بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی

بایرن 3-2 چلسی | تا کین هست پیروزی نزدیک است + خلاصه بازی

بایرن مونیخ در اولین بازی گروهی لیگ قهرمانان با نتیجه 3-1 چلسی را شکست داد. دبل هری کین، گل به خودی چالوبا و نمایش عالی اولیسه در پیروزی قاطع باواریایی‌ها مؤثر بودند.

نورنیوز - گروه ورزشی :بایرن مونیخ در نخستین بازی خود در لیگ قهرمانان این فصل در آلیانز آرنا، با نمایشی قاطع و پیروزی ۳-۱ برابر چلسی آغاز به کار کرد. گل به خودی چالوبا، دبل هری کین و نمایش خیره‌کننده مایکل اولیسه تفاوت‌های این بازی را رقم زدند. تک‌گل کول پالمر برای چلسی تنها اندکی امید به تیم لندنی بخشید، اما دفاع مستحکم بایرن مانع از برگشت آبی‌ها به بازی شد.

.

بازی با سرعت و هیجان زیادی آغاز شد. تیم چلسی با انگیزه و شجاعت، به میدان آمد و در همان دقایق ابتدایی با پاس‌های بلند و ضدحملات قصد داشت دفاع بایرن را غافلگیر کند. با این حال، این تیم باواریایی بود که خیلی زود به بازی مسلط شد.

در دقیقه ۲۱، مایکل اولیسه از سمت راست یک پاس سریع به محوطه جریمه ارسال کرد. تروه چالوبا، مدافع چلسی قصد داشت توپ را دفع کند اما بدشانسی آورد؛ ضربه او به زانوی خودش خورد و توپ از سانچز گذشت و وارد دروازه آبی‌ها شد. این گل به خودی موجب سکوت در نیمکت چلسی شد.

هفت دقیقه بعد، بایرن فرصت طلایی دیگری پیدا کرد. هری کین با حرکت هوشمندانه خود پشت مدافعان، در لحظه ورود به محوطه توسط کایسدو سرنگون شد. داور با اندکی مکث، پنالتی را به نفع بایرن اعلام کرد و کین با خونسردی تمام توپ را به سمت راست دروازه کوبید. نتیجه ۲-۰ به نفع بایرن.

اما چلسی خیلی زود به بازی برگشت. در دقیقه ۲۹، کول پالمر در یک ضدحمله سریع توپ را از کاسمیرو گرفت، یک و دویی با گوستو انجام داد و با ضربه‌ای دقیق توپ را به گوشه بالای دروازه نویر فرستاد. نتیجه به ۲-۱ تغییر کرد و امید دوباره به آبی‌ها بازگشت.

در نیمه دوم، بایرن فشار بیشتری به چلسی وارد کرد. ونسان کمپانی چند تغییر تاکتیکی اعمال کرد و تیمش با نیروهای تازه‌نفس توانست موقعیت‌های بیشتری ایجاد کند. در دقیقه ۶۰، اولیسه شوتی خطرناک از فاصله نزدیک به دروازه چلسی زد که با واکنشی عالی از سانچز دفع شد.

در دقیقه ۶۳، گنابری توپ را در میانه میدان از گوستو دزدید و پس از یک یورش سریع، پاس دقیقی برای کین ارسال کرد. مهاجم انگلیسی با کمی تعادل از دست رفته، توپ را به گوشه راست دروازه فرستاد و گل دوم خود را به ثمر رساند.

چلسی برای تغییر روند بازی دست به تعویض زد و تلاش کرد خط حمله‌اش را تقویت کند، اما دفاع مستحکم بایرن مانع از ایجاد موقعیت‌های جدی برای آبی‌ها شد. حتی در دقیقه ۸۹، گل کول پالمر به دلیل آفساید توسط وی‌ای‌آر مردود اعلام شد.

در نهایت بایرن مونیخ با نتیجه ۳-۱ پیروز شد و سه امتیاز شیرین را در لیگ قهرمانان به دست آورد.

 لیگ قهرمانان اروپا - مرحله گروهی
 چهارشنبه، 26 شهریور 1404، 22:30
 آلیانس آرنا

خلاصه بازی: 


 

گل سوم بایرن مونیخ 


 

گل اول چلسی توسط کول پالمر در دقیقه 29


 

گل دوم بایرن‌مونیخ توسط هری کین در دقیقه ۲۷


 

گل اول بایرن مونیخ به چلسی روی گل به خودی چالوبا در دقیقه 20 به ثمر رسید


 

از آن زمان یعنی سال 2012 ، دو باشگاه مسیرهای بسیار متفاوتی در رقابت‌های اروپایی طی کرده‌اند. بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان همواره یکی از مدعیان بوده است. این تیم تحت هدایت وینسنت کمپانی، در لیگ داخلی خود به سلطه‌گری ادامه داده و فصل جاری را با رکورد بی‌عیب در بوندسلیگا آغاز کرده و  سوپرکاپ آلمان را نیز به افتخارات خود اضافه کرد.

در مقابل، چلسی پس از دو سال غیبت به دنیای نخبگان اروپا بازگشته است. این تیم با کسب جایگاه پنجمی در لیگ برتر انگلیس به این رقابت‌ها بازگشت. تیم تحت هدایت انزو مارسکا با عنوان قهرمانی در جام باشگاه‌های جهان وارد این فصل می‌شود، اما نوسان در نتایج لیگ داخلی باعث شده سوالاتی درباره توانایی تیم در برابر فرم بی‌وقفه بایرن مطرح شود.

ترکیب دو تیم مشخص شد 

ترکیب بایرن مونیخ: مانوئل نویر، دایوت اوپامکانو، جاناتان تاه، یوزیپ استانیشیچ، کونراد لایمر، جاشوا کیمیچ، الکساندر پاولوویچ، مایکل اولیسه، لوئیز دیاز، سرژ گنبری و هری کین.

ترکیب چلسی: روبرت سانچز، توسین آدارابیو، تروو چالوبا، مارک کوکوریا، مالو گوستو، ریس جیمز، مویزس کایسدو، کول پالمر، انزو فرناندز، پدرو نتو و ژائو پدرو.

چلسی+بایرن
 

هر دو تیم قدرت تهاجمی بالایی دارند و این دیدار بدون شک یکی از مسابقات پر استرس خواهد بود که ممکن است فصل جدیدی به تاریخچه مشترک آن‌ها افزوده شود.

آمار و ارقام دو تیم 

  • مجموع بازی‌ها: ۶
  • پیروزی‌های بایرن مونیخ: ۴
  • تساوی‌ها: ۰
  • پیروزی‌های چلسی: ۲

نشست خبری سرمربی چلسی

انزو مارسکا، سرمربی چلسی، در نشست خبری پیش از بازی با تمجید از بایرن مونیخ به عنوان یکی از تیم‌های مدعی قهرمانی، از اعتماد به نفس بالای تیم خود سخن گفت. مارسکا در این خصوص اظهار داشت: «یک سال پیش در پلی‌آف لیگ کنفرانس بودیم و حالا دوباره در لیگ قهرمانان هستیم. قهرمانی در جام باشگاه‌های جهان و لیگ کنفرانس به ما روحیه و اعتماد به نفس زیادی داده است. با این حال می‌دانیم که لیگ قهرمانان چالش‌های خاص خود را دارد و باید با تمرکز کامل وارد هر بازی شویم.»

او در ادامه درباره چشم‌انداز تیمش برای صعود به مراحل بالاتر گفت: «ما همیشه گام‌به‌گام پیش می‌رویم و نمی‌توان پیشاپیش درباره نیمه‌نهایی یا فینال فکر کرد. تمرکز ما روی مرحله گروهی است و فردا باید مقابل بایرن بهترین نمایش خود را ارائه دهیم.»

در مورد ترکیب تیم نیز مارسکا تأکید کرد که قصد دارد با بهترین ۱۱ بازیکن وارد میدان شود و افزود: «وضعیت کول پالمر فردا مشخص خواهد شد و بسته به آمادگی او، تصمیم‌گیری می‌کنیم. هر بازی ویژگی‌ها و نیازهای خاص خودش را دارد و ممکن است سیستم قبلی که مقابل پاری‌سن‌ژرمن استفاده کردیم برای فردا مناسب نباشد.»

سرمربی چلسی در پایان درباره نیکلاس جکسون، مهاجم قرضی تیم که به بایرن مونیخ پیوسته، گفت: «از او بابت کمک‌هایش در فصل گذشته سپاسگزارم. رابطه ما خوب است و طبیعی است که بازیکن قرضی بتواند مقابل تیم مادرش بازی کند. انتخاب ما برای این فصل استفاده از دو مهاجم دیگر بود.»

در روز قبل از بازی حساس چلسی مقابل بایرن مونیخ، آبی‌های لندن در تصمیمی غیرمنتظره، فاکوندو بونانوته، هافبک هجومی آرژانتینی تازه واردشان را به لیست اروپایی خود اضافه کردند.

باشگاه چلسی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «فاکوندو بونانوته به فهرست ما برای لیگ قهرمانان اروپا اضافه شد. او جایگزین داریو اسوگو خواهد بود که هفته گذشته به دلیل مصدومیت از ناحیه ران تحت عمل جراحی قرار گرفت.»

این تغییر در لیست اروپایی با استناد به ماده 31.14 C مقررات جدید یوفا صورت گرفت. طبق این بند، باشگاه‌ها در صورت بروز مصدومیت‌های شدید می‌توانند تغییراتی در لیست اروپایی خود اعمال کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سازمان حمایت: قیمت بلیت هواپیما را به قبل بازگردانید
مکرون با فرانسویان آزادشده در ایران گفت‌وگو کرد
چرا فراموشی نام‌ها امری طبیعی است؟
پیروزی زهران ممدانی، نگرانی‌های اسرائیل را در نیویورک به اوج رساند
گروسی: بازرسان به سایت‌های بمباران‌شده ایران دسترسی نداشته‌اند
توقیف 156 خودرو لوکس قاچاق در سه انبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز 14 آبان 1404
انرژی پاک؛ نجات زمین یا نبرد تازه؟
افت 21 هزار واحدی شاخص بورس
قالیباف عازم پاکستان شد/ تأکید بر ارتقای روابط دو کشور
تغییرات دقیقه نودی در شهرداری تهران
ترامپ: باورکردنی نیست نیویورک دست یک کمونیست افتاده است! + ویدئو
عراقچی: مذاکره احتمالی با آمریکا فقط درباره پرونده هسته‌ای است+ فیلم
30 کشته و زخمی در آتش‌سوزی مهیب شمال بوسنی
واکنش شاکی پرونده پژمان جمشیدی به انتشار عکس‌های خصوصی/تا آخر از حقّ خودم دفاع می‌کنم
طبقه‌بندی 6 گانه بانک‌ها به چه صورتی خواهد بود؟
آغاز تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک در روسیه
81 کشته در طوفان مرگبار و سیلاب فیلیپین و اندونزی
ایران به دنبال دوازدهمین تاج آسیایی/ حریفان فوتسال ایران مشخص شدند
آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه «جولانی» شد
نبرد حساس در اَمان؛ استقلال برای بازگشت به مسیر پیروزی می‌جنگد
دستور فوری عارف به وزیر آموزش و پرورش درباره حادثه سرویس مدارس
زمان و جزییات پیش فروش 3 محصول شرکت خوردوسازی سایپا اعلام شد
ذخایر سدهای کشور به سطح بحرانی رسید
کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال و تراکتور را نقره داغ کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 14 آبان1404+ جدول
تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات مراکز درمانی به بیش از 6ماه رسید + فیلم
آغاز ثبت‌نام مرحله جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی + نحوه ثبت نام
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران ( 120) «بندر مقام»
رأی نیویورک، آغاز فروپاشی ترامپیسم و زوال نظم کهنه
گروسی خواهان «بهبود جدی» همکاری ایران با آژانس شد
جزئیات نحوه محاسبه سوابق بیمه‌ای در قانون جدید تأمین اجتماعی + جدول افزایش سنوات بیمه
واکنش عجیب ترامپ به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات
نرخ بلیت هواپیما هنوز افزایش نیافته است
13 آبان؛ فلج شدن کانون کودتا و تناقضات
چرخه بی‌پایان «نه‌»ها
جزئیات حادثه سقوط هواپیمای باری در آمریکا+ فیلم
آزمایش هسته‌ای آمریکا این جزیره‌ را تبخیر کرد! + تصاویر
تحرکات آمریکا در منطقه
وارونه‌نویسی تاریخ
تصادف مرگبار پژو 405 در بزرگراه امام علی؛ دو کشته و دو مصدوم
غیرحضوری شدن مدارس چندین شهرستان در پی آلودگی هوا
عربستان خواهان خرید 48 جنگنده اف-35 از ترامپ
نتانیاهو در اندیشه انحلال کنست و برگزاری انتخابات زودهنگام
زهران ممدانی : سلسله سیاسی نیویورک را سرنگون کردیم
افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان به 30 سال
اقتصادنگار | کادوی دولتی‌ها به زوج‌های جوان با دستکاری در وام ازدواج
آغاز بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در صحن علنی مجلس
حذف پروانه ساخت؛ آزادی خلاق یا آغاز آشفتگی در سینما؟
ملی‌پوشان والیبال با بازوبند مشکی به میدان می‌روند
X
آگهی تبلیغاتی