×
بین الملل
شناسه خبر : 245816
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 20:20
6 جاسوس اسرائیلی در شمال غزه اعدام شدند+اسامی جاسوسان

6 جاسوس اسرائیلی در شمال غزه اعدام شدند+اسامی جاسوسان

مقاومت فلسطین امروز شنبه از شناسایی 6 عامل نفوذی اسرائیل و اعدام آنها در شمال غزه خبر داد و اعلام کرد که این افراد به افشای اطلاعات حساس، تحویل تجهیزات نظامی و مشارکت مستقیم درترور مجاهدان متهم بودند.

نورنیوز - گروه بین الملل: مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در جریان دو عملیات امنیتی ویژه در استان شمالی غزه، شش نفر از عوامل وابسته به دستگاه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی را شناسایی و اعدام کرده است.

منابع میدانی، گزارش دادند که این افراد به همکاری مستقیم با نهادهای امنیتی اسرائیل، افشای اطلاعات حساس، تحویل تجهیزات نظامی و مشارکت در ترور دو نیروی مقاومت در مناطق بیت حانون و بیت لاهیا متهم شده‌اند.

اسامی افراد اعدام‌شده به شرح زیر اعلام شده است: فضل علی محمد عجور، ابراهیم شفیق اسماعیل ابو الهدی، احمد عماد سلیمان مهنا، محمد حسن محمد ابو شرخ، رفعت صبحی شفیق ابو الکاس و ادهم مازن عبد الحداد.

مقاومت فلسطین در بیانیه خود هشدار داده است که انتشار اسامی جدید از جاسوسان فعال در شمال غزه ادامه خواهد داشت و به افراد باقی‌مانده «آخرین فرصت» برای تسلیم خود به نهادهای مقاومت داده شده است.

در این بیانیه همچنین از خانواده‌های جاسوسان خواسته شده تا به‌صورت علنی از فرزندان خود اعلام برائت کنند، همان‌گونه که خانواده‌های حسن جمعة عبد الحمید ابو فریه و احمد عبد الکریم اسماعیل السماعنه چنین کرده‌اند.

مقاومت تأکید کرده است که هیچ‌گونه تساهلی با خائنان نخواهد داشت و «دست مقاومت به هر کسی که در خیانت به وطن دست داشته باشد خواهد رسید».

بنا بر این گزارش، اعدام شش جاسوس در شمال غزه در سپتامبر ۲۰۲۵، تازه‌ترین حلقه از زنجیره‌ای طولانی از اقدامات امنیتی مقاومت فلسطین علیه نفوذ اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است. این اقدامات، که اغلب با بیانیه‌های رسمی و انتشار اسامی همراه است، بیانگر حساسیت بالای گروه‌های مقاومت در قبال تهدیدات داخلی و جنگ روانی دشمن است.

هشدار درباره فعالیت مزدوران و نیروهای نفوذی در غزه

در بخش دیگری از این گزارش، واحد امنیت مقاومت درباره افزایش فعالیت‌های گروه‌های مزدور و نیروهای نفوذی (مستعربین) در نوار غزه هشدار داده است. طبق اطلاعات امنیتی، این گروه‌ها در چارچوب طرحی از سوی دشمن برای هدف قرار دادن نیروهای مقاومت و ایجاد بی‌ثباتی میدانی شماری از رزمندگان را ربوده‌اند.

توصیه‌های امنیتی شامل رعایت حداکثر احتیاط در رفت‌وآمد، پرهیز از پاسخ‌گویی به تماس‌های ناشناس، اجتناب از حضور در مکان‌های خلوت، اطلاع فوری به نهادهای مسئول در صورت مشاهده تحرکات مشکوک عنوان شده است.

امنیت مقاومت تأکید کرده است که هوشیاری مجاهدان و شهروندان، نخستین خط دفاعی در برابر این اقدامات مجرمانه است.

روند اعدام جاسوسان در غزه نشان می‌دهد که مقاومت فلسطین نه‌تنها در میدان نظامی، بلکه در عرصه امنیت اطلاعات نیز فعالانه عمل می‌کند. این اقدامات معمولاً پس از اثبات خیانت و آسیب مستقیم به نیروهای مقاومت صورت می‌گیرد و با هدف بازدارندگی، هشدار عمومی و پاک‌سازی داخلی انجام می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
پشت‌پرده خرید سهام اینتل توسط دولت آمریکا
پیام سفر بیست‌وپنجم پوتین به پکن چیست؟
چرا مجلس با تغییر فرمول حقوق بازنشستگی همراه نشد؟
نارضایتی 70 درصدی مردم از محدودیت‌های اینترنتی در نظرسنجی ریاست‌جمهوری
دام تیم‌ها نمایندگان ایران در آسیا می‌شوند؟
چین و آمریکا و معمای ثبات بین‌المللی
آیا نظام اقتصادی ایران پس از جنگ تغییر می‌کند؟
پایان دوره تذکر به نانوایان متخلف پایتخت
دومین شوک و ضربه جدی به امیدهای قهرمانی ماتادورها
ذخایر نفت جهان تا چه زمانی دوام می‌آورند؟
پشت‌پرده شروط ایران در مذاکره با آمریکا چه بود؟
وقتی رفیق صمیمی، دزد خانه‌ات می‌شود!
قمار روی خون؛ شرط‌بندی حلقه ترامپ برای مشتی دلار
آغاز فعالیت حساب رسمی «مدیریت آبراهه خلیج فارس» در ایکس
مرغ دولتی در راه است/ چگونه و از کجا مرغ با نرخ مصوب بخریم؟
خداحافظی با قیمت‌های دستوری؟ /برق ایران در مسیر واقعی شدن قیمت‌ها
سامانه جامع تجارت بازگشایی شد/بدون انتقال ارز کالای اساسی وارد کنید
معاملات برخط طلا و نقره زیر ذره بین شفافیت
بازداشت 10 صهیونیست در مرز سوریه
راز تجمع 23 غول نفتی در خارگ چیست؟
رهبر انقلاب دچار آسیب جدی نشده و وضعیت سلامت ایشان مطلوب است
مسکو تابع تصمیم تهران است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
شکار «شکارچی»با پهپاد انتحاری حزب‌الله
شطرنج پنهان واشنگتن در بغداد امروز
8 غذایی که مغز را بعد از 50 سالگی جوان و سالم نگه می‌دارد
وزیر نیرو: در تولید برق کسری نداریم
عملیات سنگین مرزبانی علیه قاچاقچیان سوخت و موادمخدر
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 28 اردیبهشت ؛ توقف دلار در کانال 180 هزار تومان + جدول
قیمت گوشی امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 + جدول
واکنش پکن به انتخاب قالیباف به عنوان نماینده ویژه ایران در چین
شورای همکاری و آزمون بازتعریف امنیت خلیج فارس
آمریکا در متن جدید خود لغو موقت تحریم‌های نفتی ایران را پذیرفته است
جنایت خانوادگی در سایه سوءظن؛ شک پدر سنگدل فاجعه آفرید
24 درصد جانباختگان حوادث رانندگی افراد زیر 20 سال هستند
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
لاوروف: غنی‌سازی صلح‌آمیز حق ایران است
موسویان: هدف غرب مدل لیبی برای ایران است
ماجرای میخ‌پاشی شبانه در اتوبان تهران – کرج چه بود؟
شناسایی و دستگیری عناصر وابسته به محور آمریکایی-صهیونی در سه استان کشور
رایزنی منطقه‌ای اسحاق دار با قطر و مصر درباره ایران و آمریکا
آغاز اجرای آزمایشی طرح شناسه‌دار کردن سوخت در تهران
کشف و ضبط سلاح و مهمات آمریکایی در مرزهای غربی کشور
جزئیات مصوبه جدید برای برگزیدگان المپیادهای علمی کشور
پادکست | ویژه برنامه روز بزرگداشت خیام نیشابوری
ایران رکورد تازه‌ای در فناوری نانو ثبت کرد
زمان‌بندی مصاحبه دکتری دانشگاه شریف اعلام شد
نورویدئو | پشت پرده تغییر ناگهانی رفتار ترامپ در چین
15 ملی‌پوش به اردوی تیم والیبال نشسته بانوان دعوت شدند
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 28 اردیبهشت ؛ آغاز ریزش قیمت ها +جدول