×
بین الملل
شناسه خبر : 245804
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 19:50
سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها

سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها

مرور روزنامه‌های چهارشنبه (26 شهریور 1404) در انگلیس نشان می‌دهد که سفر دولتی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نه تنها با استقبال گرم روبه‌رو نشد بلکه اغلب رسانه‌ها با تیترهای انتقادی، کنایه‌آمیز یا بی‌اعتنا آن را پوشش دادند.

نورنیوز - گروه بین الملل: روزنامه گاردین با تیتر «ترامپ آتش تفرقه را شعله‌ور می‌کند» سخنان صادق خان شهردار لندن را بازتاب داد که ترامپ را متهم کرده بود بیش از هر فرد دیگری در سال‌های اخیر سیاست‌های تفرقه‌افکنانه راست افراطی را تقویت کرده است. دیلی میرر نیز با تیتر کنایه‌آمیز «خودمحور فرود آمد» به ورود ترامپ واکنش نشان داد و تصاویر اعتراضات و اقدام فعالانی را منتشر کرد که تصویر ترامپ و جفری اپستین را بر دیوار قلعه وینزر انداخته بودند؛ اقدامی که با بازداشت چهار نفر همراه شد.

در مقابل، روزنامه تایمز، رسانه نزدیک به وزارت امور خارجه انگلیس، تمرکز خود را بر امضای توافق فناوری چند میلیارد پوندی میان دو کشور گذاشت و از زاویه اقتصادی تیتر زد: «تفاهم‌نامه میلیاردی فناوری به سود بریتانیا». روزنامه «آی» با تیتر «استارمر ترامپ را درباره اسرائیل تحت فشار قرار می‌دهد» به بحران غزه پرداخت و نوشت که نخست‌وزیر انگلیس باید ترامپ را متقاعد کند برای پایان دادن به جنگ فشار بیاورد؛ موضوعی که به نوشته گاردین کاخ سفید آن را در اولویت قرار نداده است.

برخی مطبوعات محافظه‌کار نیز ترجیح دادند تیتر اصلی را به بحران مهاجرتی داخلی اختصاص دهند. دیلی تلگراف با تیتر «پرواز مهاجران توسط دادگاه زمین‌گیر شد» و دیلی میل با تیتر «نخست‌وزیر شیفته حقوق بشر، به دست حقوق بشر غرق شد» حکم دادگاه عالی در توقف اولین پرواز طرح اخراج مهاجران غیرقانونی دولت استارمر را برجسته کردند.

در همین حال، فایننشال تایمز و دیلی اکسپرس ترجیح دادند نگاه خود را به مشکلات اقتصادی داخلی معطوف کنند. فایننشال تایمز نسبت به کسری بودجه دولت و افزایش مالیات‌ها هشدار داد، و دیلی اکسپرس خبر داد که چهار میلیون بازنشسته ظرف دو سال آینده برای نخستین بار ناگزیر به پرداخت مالیات بر مستمری خواهند شد.

این بازتاب مطبوعاتی نشان می‌دهد که سفر ترامپ به انگلیس در فضایی انتقادی، سرد و همراه با اعتراضات خیابانی انجام شده است. از یک سو دولت استارمر تلاش دارد آن را به فرصتی برای توافق‌های اقتصادی و فناوری بدل کند و از سوی دیگر رسانه‌ها و افکار عمومی بر جنبه‌های منفی شخصیت و سیاست‌های رئیس‌جمهوری آمریکا متمرکز شده‌اند؛ چنان‌که روزنامه‌های پرتیراژ این کشور یا از تیترهای طنز و کنایه‌آمیز استفاده کردند یا اولویت خود را به مسائل داخلی داده و حضور ترامپ را در حاشیه قرار دادند.

دونالد ترامپ دیشب (سه‌شنبه) برای دومین سفر دولتی خود وارد لندن شد. او امروز با چارلز سوم پادشاه انگلیس دیدار کرد و قرار است پنجشنبه با کی‌یر استارمر نخست‌وزیر این کشور ملاقات کند. نخستین سفر دولتی ترامپ در سال ۲۰۱۹ نیز با اعتراض‌های گسترده در لندن و دیگر شهرها همراه بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ارتش اسرائیل خودروهای چینی افسرانش را جمع‌آوری می‌کند
آغاز ثبت نام آزمون سردفتری ازدواج و طلاق
بازگشت پروازهای اتریش در مسیر وین-تهران-وین از امشب/ پروازهای لوفت‌هانزا از اواسط آذرماه
طلای خاکستری؛ چگونه اورانیوم نقشه قدرت جهان را تغییر داد؟
گام‌های مردد ترامپ در انتخابات فرمانداری
اخراج از امارات تنها برای یک بطری پپسی!
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
سد امیرکبیر فقط برای 2 هفته ذخیره آب دارد
تراژدی در آلپ؛ پنج آلمانی زیر بهمن مدفون شدند
«امید»؛ آخرین بازمانده درنای سیبری در ایران
موتورسیکلت‌ها روزانه چقدر بنزین می‌سوزانند؟
اسرائیل باوجود آتش‌بس به نسل‌کشی درغزه ادامه می‌دهد
اسلامی: احداث 8 نیروگاه اتمی جدید در دستورکار قرار گرفته است
اولیانوف: ایران خود، درباره آینده برنامه هسته‌ای‌اش تصمیم‌گیری می‌کند
ثبت 2 شخصیت ایرانی در یونسکو
دیدار رئیس جدید سازمان حج و زیارت با عراقچی
احتمال آغاز توزیع شیر در مدارس دولتی تا 10 روز آینده
ایران سرد می‌شود
گوشی شیائومی، هدیه رئیس‌جمهور چین به همتای کره‌ای خود+ فیلم
اسکوچیچ: برای بازی فردا با الشرطه عراق پرانگیزه هستیم
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
گوشت تنظیم بازار، مشتری ندارد
«جشن حافظ» در آذرماه برگزار می‌شود؛ پایان فیلمبرداری «خواب ناتمام»
بیش از 85 درصد نوجوانان حداقل در یک شبکه اجتماعی هستند
هشدار هواشناسی نسبت به تداوم خشکسالی
تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا درخشید
چرا آمریکا و اسراییل توان آغاز جنگ جدید را ندارند؟
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 11 آبان 1404 + جدول
بازگشت شاخص کل بورس از منفی به مثبت
لاریجانی: خواسته‌های آمریکا ته ندارد؛ باید مقاومت ملی شکل گیرد
تأمین ارز برای بازپرداخت اقساط تسهیلات ارزی
تالاب پیرسلمان دوباره جان گرفت
جزئیات محاسبه قبض آب اعلام شد
فرصت دوماهه قوه‌ قضاییه به زنجانی برای تسویه بدهی 2 میلیارد یورویی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 11 آبان 1404
نبرد سفید پروتئین؛ رقابت جهانی بر سر مرغ
دود تورم بر چشم صنعت ارتباطات/ تعرفه‌های ثابت، هزینه‌های فزاینده و بحران توسعه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 11 آبان1404+ جدول
آتش‌سوزی رستوران دوطبقه در شهرک غرب
تولید بنزین باکیفیت و خودرو کم‌مصرف اولویت ملی دولت است
قطع همکاری 50 استاد دانشگاه صنعتی شریف از سال 96 تاکنون
استفاده از سلول‌های بنیادی خون قاعدگی؛ راهی نوین برای درمان ناباروری در ایران
نورنما | ظهور پمپ‌های بنزین رباتیک در چین
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(117) « پره سر»
نقش ایران و ترکیه در آزمون FATF
کمک‌های پزشکی تنها 10 درصد نیاز واقعی غزه را تأمین می‌کند
لایحه حذف 4 صفر از پول ملی با اصلاحات مجلس تصویب شد
ایران چهارمین کشور استخراج‌کننده رمزارز جهان است
رقابت هوش و تراشه؛ نبرد خاموش آمریکا و چین
افشای اطلاعات جنایتکاران نظامی اسرائیل توسط گروه هکری «حنظله»
X
آگهی تبلیغاتی