×
بین الملل
شناسه خبر : 245804
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 19:50
سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها

سفر سرد ترامپ به انگلیس و بازتاب انتقادی در مطبوعات و رسانه‌ها

مرور روزنامه‌های چهارشنبه (26 شهریور 1404) در انگلیس نشان می‌دهد که سفر دولتی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نه تنها با استقبال گرم روبه‌رو نشد بلکه اغلب رسانه‌ها با تیترهای انتقادی، کنایه‌آمیز یا بی‌اعتنا آن را پوشش دادند.

نورنیوز - گروه بین الملل: روزنامه گاردین با تیتر «ترامپ آتش تفرقه را شعله‌ور می‌کند» سخنان صادق خان شهردار لندن را بازتاب داد که ترامپ را متهم کرده بود بیش از هر فرد دیگری در سال‌های اخیر سیاست‌های تفرقه‌افکنانه راست افراطی را تقویت کرده است. دیلی میرر نیز با تیتر کنایه‌آمیز «خودمحور فرود آمد» به ورود ترامپ واکنش نشان داد و تصاویر اعتراضات و اقدام فعالانی را منتشر کرد که تصویر ترامپ و جفری اپستین را بر دیوار قلعه وینزر انداخته بودند؛ اقدامی که با بازداشت چهار نفر همراه شد.

در مقابل، روزنامه تایمز، رسانه نزدیک به وزارت امور خارجه انگلیس، تمرکز خود را بر امضای توافق فناوری چند میلیارد پوندی میان دو کشور گذاشت و از زاویه اقتصادی تیتر زد: «تفاهم‌نامه میلیاردی فناوری به سود بریتانیا». روزنامه «آی» با تیتر «استارمر ترامپ را درباره اسرائیل تحت فشار قرار می‌دهد» به بحران غزه پرداخت و نوشت که نخست‌وزیر انگلیس باید ترامپ را متقاعد کند برای پایان دادن به جنگ فشار بیاورد؛ موضوعی که به نوشته گاردین کاخ سفید آن را در اولویت قرار نداده است.

برخی مطبوعات محافظه‌کار نیز ترجیح دادند تیتر اصلی را به بحران مهاجرتی داخلی اختصاص دهند. دیلی تلگراف با تیتر «پرواز مهاجران توسط دادگاه زمین‌گیر شد» و دیلی میل با تیتر «نخست‌وزیر شیفته حقوق بشر، به دست حقوق بشر غرق شد» حکم دادگاه عالی در توقف اولین پرواز طرح اخراج مهاجران غیرقانونی دولت استارمر را برجسته کردند.

در همین حال، فایننشال تایمز و دیلی اکسپرس ترجیح دادند نگاه خود را به مشکلات اقتصادی داخلی معطوف کنند. فایننشال تایمز نسبت به کسری بودجه دولت و افزایش مالیات‌ها هشدار داد، و دیلی اکسپرس خبر داد که چهار میلیون بازنشسته ظرف دو سال آینده برای نخستین بار ناگزیر به پرداخت مالیات بر مستمری خواهند شد.

این بازتاب مطبوعاتی نشان می‌دهد که سفر ترامپ به انگلیس در فضایی انتقادی، سرد و همراه با اعتراضات خیابانی انجام شده است. از یک سو دولت استارمر تلاش دارد آن را به فرصتی برای توافق‌های اقتصادی و فناوری بدل کند و از سوی دیگر رسانه‌ها و افکار عمومی بر جنبه‌های منفی شخصیت و سیاست‌های رئیس‌جمهوری آمریکا متمرکز شده‌اند؛ چنان‌که روزنامه‌های پرتیراژ این کشور یا از تیترهای طنز و کنایه‌آمیز استفاده کردند یا اولویت خود را به مسائل داخلی داده و حضور ترامپ را در حاشیه قرار دادند.

دونالد ترامپ دیشب (سه‌شنبه) برای دومین سفر دولتی خود وارد لندن شد. او امروز با چارلز سوم پادشاه انگلیس دیدار کرد و قرار است پنجشنبه با کی‌یر استارمر نخست‌وزیر این کشور ملاقات کند. نخستین سفر دولتی ترامپ در سال ۲۰۱۹ نیز با اعتراض‌های گسترده در لندن و دیگر شهرها همراه بود.


نظرات

آخرین اخبار
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
ریزش قیمت طلا در بازار تهران
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی