×
سیاسی
شناسه خبر : 245787
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 17:10
هدف اسرائیل، نابودی شیعیان لبنان است

هدف اسرائیل، نابودی شیعیان لبنان است

نماینده جنبش امل در تهران گفت که هدف رژیم صهیونیستی نابودی شیعیان لبنان در جنوب این کشور است؛ همان‌طور که در غزه هدفش اخراج فلسطینی‌هاست.

نورنیوز - گروه سیاسی: صلاح فحص، نماینده جنبش امل در لبنان طی سخنانی در سلسله نشست‌های تخصصی با موضوع نقش رسانه‌های حامی مقاومت در روایت مظلومیت و ایستادگی مردم غزه، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر (ص) گفت: صحبت درباره مقاومت یک ساعت، ۱۰ ساعت و... نیست، مقاومت از زمان امام حسین (ع) است، مقاومت ما کربلایی است. 

وی با طرح این پرسش که «مقاومت در لبنان از چه تاریخی شکل گرفته است؟»، اظهار داشت: می‌دانید لبنان یک کشور به وسعت  ۱۰۴۵۲ کیلومتر مربع است که قبل از جنگ جهانی اول به عنوان یک لبنان نبود، فقط جبل لبنان بود و قسمت‌هایی از آن جزو  فلسطین و سوریه محسوب می‌شد، اکنون مناطقی که در لبنان مسیحی نشین هستند پیش از این متعلق به شیعیان بود اما در دوره‌ای که عثمانی‌ها طرفدار سنی‌ها بودند و از طرفی مسیحیان و دروزی‌ها نیز مورد حمایت و پشتیبانی اروپایی‌ها بودند، این مناطق جا به جا شد. 

نماینده جنبش امل در تهران همچنین بیان کرد: بعد از اشغال فلسطین در مرز لبنان و فلسطین هر روز شاهد حمله و کشتار بودیم، هر کسی وارد لبنان می‌شد اسیر شده  و دولت هیچ اهمیتی نمی‌داد و حتی بودجه دولت برای مناطق مسیحی‌نشین در نظر گرفته می‌ شد، به تدریج که در سال ۱۹۶۰ امام موسی صدر به لبنان سفر کرد و وضعیت شیعیان لبنان را دید برای او جای تعجب داشت، امام موسی صدر مقاومت را در ابعاد گوناگون تعریف می‌کرد؛ هم از بعد فرهنگی و تربیتی قابل بررسی بود  هم از بعد نظامی به این موضوع پرداخت. 

صلاح فحص افزود: بعد از این که جنبش امل و حزب‌الله روی کار آمدند، توانستند در دولت وارد شوند، البته توان آن‌ها در دولت نه این‌که بیش‌تر از بقیه اما کمتر هم نیست. در موقعیت‌های مختلف تسلط لازم وجود دارد. 

در جنگ با ایران نه فقط پیروزی نداشتند بلکه خیلی به ضرر آن‌ها شد

وی در ادامه یادآور شد: در سال ۲۰۰۰ جنوب لبنان از اشغال آزاد شد،‌ در جنگ ۳۳ روزه نیز پیروزی حاصل شد، اما بدانیم سیاست اسرائیل در جنگ چگونه است؟ اگر تاریخ را مشاهده کنید در هر جنگی که شروع شده اسرائیل در روزهای اول و دوم جنگیده است، جنگی هم که اخیرا در لبنان آغاز شده در حدود ۳۰ یا ۴۰ سال قبل تصمیم گرفته شده است، در واقع هدف اصلی اسرائیل عدم وجود شیعیان لبنان در جنوب این کشور است. 

نماینده جنبش امل در تهران با تاکید بر این‌که «هدف اسرائیل نابودی شیعیان لبنان در جنوب این کشور است، همان‌طور که در غزه هدف‌ آن، اخراج فلسطینی‌هاست»، گفت: اگر به صورت تحلیل، بررسی داشته باشیم، در جنگ ۲۰۲۴ بنا بود به صورت هوایی حملات گسترده‌ای را انجام دهند اما انفجار پیجرها تاحدودی توانست مانع این هدف شود، ۲۴ سپتامبر که دوشنبه سیاه نامگذاری شد اگر اسرائیل موفق می‌شد حملات هوایی خود را انجام دهند، مطمئن باشید دیگر شیعیان و مقاومت در لبنان تمام می‌شد. 

فحص با اشاره به این‌که «در سال ۱۹۸۲ اسرائیل به بیروت رسید و آن را تحت کنترل خود درآورد»، اظهار داشت: اما اکنون می‌بینیم اسرائیل حتی نمی‌تواند یک کیلومتر وارد لبنان شود. درست است که سید حسن نصرالله و ۶ هزار شهید از دست دادیم اما واقعا اتفاقات خیلی‌ بدتری می‌توانست رخ دهد که به لطف خدا نشد. 

وی در ادامه با اشاره به وضعیت لبنان و موضوع خلع سلاح حزب‌الله گفت: از لحاظ سیاسی می‌خواهند حزب‌الله را خلع سلاح کنند و دولت اعلام کرده سلاح در اختیار دولت باشد. ما یعنی جنبش امل و حزب الله و شیعیان لبنان مشکلی نداریم اما معتقدیم باید جلساتی برگزار شود و اطمینان دهند امنیت چگونه تامین خواهد شد و آیا اسرائیلی‌ها و یا داعشی‌ها از طرف سوریه به ما حمله نمی‌کنند. 

نماینده جنبش امل در تهران همچنین بیان کرد: البته در حال حاضر این مساله با سیاستی که انجام شد و نیز اتفاقاتی که در منطقه رخ داد، موجب شده کسانی که دنبال این مساله بودند بیش‌تر بیاندیشند، همان طور که گفتم اسرائیل در آغاز جنگ‌ها فقط در روز اول و دوم می‌جنگد، دیدیم در ایران هم برنامه داشتند و در جنگ با ایران نه فقط پیروزی نداشتند بلکه خیلی به ضرر آن‌ها شد. ۷۰ درصد از عملیات‌ها داخلی بود و همین مساله باعث شد ایران در این زمینه خیلی کار کند. 

طوفان الاقصی لیله‌القدر مقاومت است

حجت الاسلام والمسلمین «میثم امرودی» دبیرکل مجمع فعالان و سازمان های مردم نهاد حامی آزادی قدس شریف نیز طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: اولین قدم در شناسایی مقاومت؛ مولفه شاخصه‌ها و افرادی است که در این جریان پرورش یافته‌اند. شهید فتحی شقاقی، شهید احمد یاسین و یا امام موسی صدر از جمله افرادی هستند که با بررسی زندگی آن ها می‌توانیم پی ببریم چگونه پرورش یافته‌اند. در حقیقت اگر می‌خواهیم مقاومت را بشناسیم باید این افراد را بشناسیم. 

وی همچنین با تاکید بر نقش رسانه‌ها در روایت مقاومت تصریح کرد: در حوزه محتوا فوق العاده دست پُر هستیم اما ای کاش در رسانه ها می توانستیم سیستمی درست کرده و هزینه کنیم، یکی از اقدامات دشمن این است که حواس ما را پرت کند، کودکان را می‌کشد اما بنا ندارند رسانه‌ای شود اما اگر در سایر کشورها باشد طوری منتشر می‌کنند که تمام دنیا آن را ببینند. 

حجت الاسلام امرودی با بیان این‌که «طوفان الاقصی لیله القدر مقاومت است»، گفت: مقاومت یک مکتب است، یک باور به آیات الهی است، کدام ‌شیعه‌ای در طول تاریخ تشیع به جایی حمله کرده است،چه کسی شک دارد آمریکا بساطش را جمع می‌کند؟ به نظر اثاث‌کشی آن فقط طول می‌کشد. در کجای دنیا صبح با بزرگ‌ترین ارتش دنیا می‌جنگی و شب بزرگ‌ترین ابر قدرتی که در دنیا مدعی است پایگاه او در العدیده قطر مورد حمله قرار می‌گیرد. 

این عضو هیات امنای جمعیت دفاع از ملت فلسطین با اشاره به این که کشورهای منطقه بدانند حمله به قطر آغاز جنایت بزرگ بشری است، خاطرنشان کرد: امروز دنیا فهمید اسرائیل زورش به بی دفاع‌ها می‌رسد، اسرائیل لات کوچه‌های خلوت است. امروز همه فهمیدند چهره اسرائیل یک خواب نبود، یک زمانی یاسر عرفات یک سکه در دست داشت و می‌گفت فکر نکنید این‌ها فقط برای فلسطینی‌ها خطر دارند، بلکه خطر آن‌ها برای همه است. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
مطابق ماده 10 قانون، ثبت ادعاهای ملکی در سامانه الزامی شد
مرگ دو کارگر در حادثه سقوط کامیون به گودال در تهران
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران را بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
X
آگهی تبلیغاتی