×
اجتماعی
شناسه خبر : 245746
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 13:44
دستور رییس جمهور برای احیای سازمان ملی جوانان

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان خبر داد:

دستور رییس جمهور برای احیای سازمان ملی جوانان

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان از احیای دوباره سازمان ملی جوانان با دستور دکتر پزشکیان خبر داد و گفت: هدف از این اقدام فراهم ساختن بستر لازم برای نقش آفرینی بیشتر جوانان در عرصه های مختلف جامعه است.

نورنیوز- گروه اجتماعی : خاطره کلیبری روز چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان کرمانشاه با حضور استاندار، هدف از این اقدام را فراهم ساختن بستر لازم برای نقش آفرینی بیشتر جوانان در عرصه های مختلف جامعه عنوان کرد و افزود: سیاست‌ های دولت وفاق برمبنای سیاست های کلی نظام است که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده و به شکلی این سیاست‌ها رقم خورده تا بتوانیم نقش جوانان در نظام حکمرانی را برجسته‌تر کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد مجموعه حاکمیت در مورد جوانان حمایتی هست اظهار کرد: برهمین اساس رویکرد معاونت جوانان این وزارتخانه نیز در دولت دکتر پزشکیان یک رویکرد توسعه گرا و تحولی هست.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: این رویکرد باعث شده که ما در تمام تصمیم گیری ها، تصمیم سازی ها و سیاست گذاری هایی که داریم حتما از خود جوانان برای این موضوع برای تثبیت آن و استفاده بهتر از پتانسیل و خلاقیت ایده های نو و جدید جوانان استفاده کنیم که یکی از نمونه های بارز آن شبکه ایران یاران جوان، طرح مجلس مشورتی جوانان، انتخابات شبکه های تخصصی سازمان های مردم نهاد جوانان و سایر طرح ها و برنامه ها و پروژه های کلانی که در این حوزه وجود دارد.

کلیبری با اشاره به تجربه موفق شبکه ایران یاران جوان در کشور گفت: در قالب این شبکه در طول جنگ ۱۲ روزه جوانان در کنار نیروهای هلال احمر و سایر ارگان ها صادقانه و مشتاقانه به کمک و امدادرسانی و آواربرداری ، استقبال از میهمانان جنگ زده و سامان دادن وضعیت آنها در استان های مختلف مخصوصا استان های شمالی و امن پرداختند.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر بحث آموزش برای ارتقای شبکه ایران یاران جوان افزود: در آموزش، توانمندسازی این معاونت به کمک جمعیت هلال احمر نیاز دارد که در همین زمینه تفاهم نامه ای در حال تدوین است.

کلیبری با تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه ها برای توسعه شبکه ایران یاران جوان اضافه کرد: برای این شبکه ۶۶ اقدام تعریف شده و ۱۱ کمیته نیز تعیین شده که هر استان به فراخور نیاز و ظرفیت به فعالیت بپردازد.

وی تاکید کرد: ۲ تجربه موفق شبکه ملی ایران یاران جوان و ترنج در استان کرمانشاه نشان داد که این استان می تواند در این زمینه نقش آفرینی خوبی در کشور داشته باشد و حتی به عنوان پایلوت این شبکه در کشور انتخاب شود.

کلیبری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه صدور مجوز تاسیس سمن ها در دولت چهاردهم ۱۰۴ درصد افزایش یافته است گفت: افزایش صدور مجوزها برای سمن ها نشان دهنده رویکرد و نگاه عدالت محوری دولت دکتر پزشکیان است به طوری که در طول یکسال گذشته همچنین روند تمدید مجوز سمن ها نیز ۱۱۴ درصد و در ثبت درخواست ها نیز ۶۸ درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: در دولت چهاردهم با حذف موانع اداری صدور مجوز برای سمن ها و تسهیل در فرآیند ثبت آنها به ویژه در مناطق کم برخوردار گام بلندی در زمینه افزایش مشارکت دادن هدفمند جوانان در عرصه های مختلف کشور برداشته شده است.

جوانان موتور محرکه توسعه و رشد متوازن جامعه هستند

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز در این جلسه با بیان اینکه جوانان در بازه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال در این استان ۳۸ درصد جمعیت را به خود اختصاص داده اند گفت: این ظرفیت عظیم انسانی در صورت هدایت درست می تواند موتور محرک توسعه و رشد متوازن استان باشد.

حمیدرضا عزتی با بیان اینکه نتایج بررسی های علمی و پژوهشی آمارهای رسمی و قابل استناد و مهم تر از همه مشاهدات میدانی همگی گواه بر این ادعا دارند که امروز با چالش های جدی در حوزه جوانان روبرو هستیم افزود: در حوزه اشتغال جوانان با وجود تلاش های ستودنی و قابل توجهی که صورت گرفته و روند کاهشی نرخ بیکاری استان بعد از چهار دهه هم اکنون نرخ بیکاری جوانان استان فراتر از میانگین کشوری بوده به طوری که در بخش آقایان ۲۱ درصد رسیده که میانگین کشوری آن ۱۲ درصد و در بخش بانوان ۳۸ درصد است که میانگین کشوری آن ۲۴ درصد است.

وی ادامه داد: در بخش ازدواج و تشکیل خانواده نیز آمارها حکایت از آن دارد که تعداد ازدواج های ثبت شده با کاهش چهار درصدی نسبت به سال گذشته به ۱۳ هزار و ۴۸۶ مورد رسیده که این شاخص در کنار کاهش هفت درصدی نرخ فرزندآوری به طور یقین آینده جمعیتی استان را تهدید می کند.

عزتی یادآور شد: در حوزه تسهیلات ازدواج در سال جاری ۲ هزار و ۹۶۰ فقره تسهیلات معادل ۹ هزار و ۸۴۶ میلیارد ریال به زوج های جوان پرداخت شده و تعداد زوجین در انتظار دریافت وام رقم بالای ۱۴ هزار و ۱۴۰ نفر متقاضی است.

وی گفت: با وجود پیگیری های فراوان از دستگاه های ذیربط متاسفانه بانک اطلاعاتی جامع و یا سند دقیق مدونی که نشان دهنده اولویت ها و ظرفیت ها و نیازها در حوزه اشتغال استان باشه وجود ندارد که همین امر موجب شده تا دوره های آموزشی در دست اجرا در سال جاری بدون بررسی دقیق علمی از حیث نیازسنجی، ظرفیت سنجی و امکان سنجی در حال پیگیری و برگزاری باشد که امیدواریم مدیران و نمایندگان پرتلاش دست دستگاه های اجرایی استان و دانشگاه های استان همکاری و همراهی لازم را جهت برطرف نمودن این سند لازم و ضروری را فراهم کنند.

 
 


نظرات

آخرین اخبار
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
نصیرزاده: محرومیت بیرانوند ربطی به جام جهانی ندارد
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
وضعیت قرمز هوای تهران
عارف در سازمان اداری و استخدامی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار دولت قرار دارد
ترامپ میان سه گزینه دشوار در قبال ایران گرفتار است
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو