×
اجتماعی
شناسه خبر : 245681
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 09:38
با 60 میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شوید

با 60 میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شوید

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون 1100 راننده تاکسی برای دریافت تاکسی برقی ثبت نام کرده اند، گفت: رانندگان تاکسی با پرداخت حدود 50 تا 60 میلیون تومان می توانند صاحب خودروی برقی با کیفیت شوند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: شادی مالکی  درباره سرانجام واگذاری تاکسی برقی های خریداری شده از محل قرارداد شهرداری تهران با چین، اظهار داشت: تاکنون 1000 نفر برای دریافت این تاکسی ها ثبت‌نام کرده‌اند و اولین خودرو نیز پلاک‌گذاری شده است. 

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های بانکی 200 نفر از رانندگان تکمیل شده و صدور پلاک برای آن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: سایر ثبت‌نام‌کنندگان نیز در مرحله طی روال بانکی هستند، اما مشکلی که در این مسیر وجود دارد، مربوط به ضامن بانکی رانندگان تاکسی است؛ علی‌رغم اینکه قرار بود سازمان تاکسیرانی ضمانت رانندگان را بپذیرد، اما به دلیل نکات حقوقی مطرح‌شده، سازمان تاکسیرانی نتوانست ضمانت رانندگان را عهده دار شود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در ادامه گفت: به همین دلیل، مذاکراتی با بانک انجام دادیم و تعداد ضامن‌ها از دو نفر به یک نفر کاهش یافت. با این حال، به دلیل شرایط خاصی که ضامن باید داشته باشد و با توجه به اینکه مبلغ وام یک میلیارد و 550 میلیون تومان است، برخی از رانندگان همچنان برای پیدا کردن ضامن دچار مشکل هستند اما همچنان در حال رایزنی با بانک هستیم تا نهایت مساعدت را در این زمینه انجام دهد و این روند تسهیل شود.

وی افزود: ضمن اینکه از بانک شهر که در این فرایند همکاری خوبی با شهرداری داشت، تشکر می‌کنیم، امیدواریم در بحث ضمانت رانندگان نیز تا جایی که امکان‌پذیر است، مساعدت لازم صورت گیرد.

مالکی تصریح کرد: به محض اینکه روند رسیدگی به پرونده‌ها، اعتبارسنجی و فرایند ضمانت‌ها انجام شود، فکر می‌کنم تعداد متقاضیان و خریداران هم بیشتر خواهد شد؛ در حال حاضر که از مرز 1000 نفر برای دریافت تاکسی های برقی عبور کرده‌ایم، این روند می‌تواند سرعت بیشتری بگیرد؛ چراکه راننده با کمتر از 100 میلیون تومان می‌تواند یک خودروی برقی خریداری کند.

وی خاطرنشان کرد: قیمت تمام‌شده خودرو با توجه به اینکه وام یک میلیارد و 550 میلیون تومانی ارائه می‌شود و 140 میلیون تومان نیز مبلغ اسقاط است (که از پیش‌فاکتور کسر می‌شود)، به‌طوری خواهد بود که راننده با حدود 50 تا 60 میلیون تومان صاحب یک خودروی با کیفیت بالا، راحت و مناسب برای حمل‌ونقل می‌شود و این موضوع جذابیت زیادی برای رانندگان دارد.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران خاطرنشان کرد: تاکنون 1100 راننده ثبت‌نام کرده‌اند و باقی نیز منتظر هستند ببینند در خصوص فرایندهای بانکی چه اتفاقی می‌افتد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره نحوه نگهداشت تاکسی‌های برقی و پیشگیری از معیوب شدن باتری آن‌ها نیز گفت: در راستای توجه به موضوعات فنی، تمام خودروها را به‌صورت دوره‌ای جابه‌جا کردیم تا مشکلی برای آن‌ها ایجاد نشود. همچنین، افرادی هستند که به‌صورت مستمر باتری‌ها را شارژ می‌کنند و این فرایند را برای جلوگیری از آسیب به خودرو انجام می‌دهیم.

وی همچنین اظهار کرد: پس از واگذاری 1752 دستگاه تاکسی برقی، ورود بسته دوم تاکسی‌های برقی در دستور کار قرار خواهد گرفت.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرده است
اعتراض انگلیسی‌ها به قیمت بالای بلیت‌های جام جهانی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش
تام باراک برای بررسی خطوط قرمز سوریه با نتانیاهو دیدار کرد
مخالفت گسترده اروپا با مصادره دارایی‌های روسیه
ارتش آمریکا هویت دو نظامی کشته‌شده در سوریه را اعلام کرد
ثبت مشاهده 6 یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه طبیعی میاندشت
استعفای دسته‌جمعی وکلا در اعتراض به دستورهای جنجالی دولت ترامپ
پیام تبریک وزارت خارجه به مناسبت انتخابات شیلی
تعطیلی موزه لوور در پاریس
موافقت آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین
مهاجرانی: انتصابات دولت بر اساس شایسته‌سالاری انجام می‌شود
جدول لیگ ایران در پایان مسابقات امروز
نورنما | سرعت و دقت یک مرغ مار گردن
2 شهید و 6 زخمی در غزه طی 24 ساعت گذشته
چگونه از میزان اعتبار کالابرگ خود مطلع شویم؟
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در پایان بازی با خیبر زخمی شد
مجارستان: تشدید تنش با روسیه برای اروپا آسیب زاست
مدارس فارس فردا سه شنبه 25 آذرماه غیرحضوری شد
کی‌یف: پیشرفت واقعی در مذاکرات صلح اوکراین حاصل شد/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبت بود
باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال شکایت کرد
مدارس شهرستان جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است
ساپینتو: پنالتی خیبر را نادرست می‌دانم/ رحمتی: خیبر مقابل استقلال شایسته بُرد بود
عارف: دولت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند
عربستان مناطق مرزی یمن را هدف توپخانه قرار داد
زلنسکی درخواست خروج نیروهای اوکراینی از دونباس را رد کرد
سیل در مراکش 41 کشته برجای گذاشت
پیام شدیداللحن کاخ سفید به نتانیاهو
راهکار جدید دولت برای بازار خودرو چیست؟
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض
خبرگزاری فرانسه خبر داد: اصرار آمریکا بر واگذاری شرق دونباس به روسیه
انصارالله یمن: ترور رائد سعد نقض آتش‌بس است
قالیباف: شهید مدرس معیار همیشه زنده برای اداره مجلس است
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار هواشناسی
عواقب طرح کاهش مهریه از قول وزیر رفاه
ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان
روز شلوغ مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در هفته پژوهش و فناوری
گزارش تصویری | تشدید و افزایش حضور نظامی آمریکا در اطراف مرزهای ونزوئلا
جدول لیگ برتر پس از تساوی استقلال تهران و خیبر
قیمت محصولات لبنی باید از فردا کاهش یابد
شروع دور دوم مذاکرات صلح اوکراین در برلین
پایان بازی/ خیبر خرم‌آباد(1) – استقلال ( 1) + فیلم خلاصه بازی
بارش برف و باران تا جمعه در تهران/ هوا سردتر می‌شود
مجوز پذیره‌نویسی سه صندوق نقره این هفته صادر می‌شود
خانواده خرس قهوه‌ای در دنا دیده شد
گروسی: روسیه می‌تواند به حل مسئله هسته‌ای ایران کمک کند
مصدومیت بد موقع وینگر استقلال
دورکاری پنجشنبه‌ها در استان تهران الزامی شد؛ برخورد با مدیران متخلف
X
آگهی تبلیغاتی