×
اجتماعی
شناسه خبر : 245681
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/06/26 ساعت 09:38

با 60 میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شوید

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون 1100 راننده تاکسی برای دریافت تاکسی برقی ثبت نام کرده اند، گفت: رانندگان تاکسی با پرداخت حدود 50 تا 60 میلیون تومان می توانند صاحب خودروی برقی با کیفیت شوند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: شادی مالکی  درباره سرانجام واگذاری تاکسی برقی های خریداری شده از محل قرارداد شهرداری تهران با چین، اظهار داشت: تاکنون 1000 نفر برای دریافت این تاکسی ها ثبت‌نام کرده‌اند و اولین خودرو نیز پلاک‌گذاری شده است. 

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های بانکی 200 نفر از رانندگان تکمیل شده و صدور پلاک برای آن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: سایر ثبت‌نام‌کنندگان نیز در مرحله طی روال بانکی هستند، اما مشکلی که در این مسیر وجود دارد، مربوط به ضامن بانکی رانندگان تاکسی است؛ علی‌رغم اینکه قرار بود سازمان تاکسیرانی ضمانت رانندگان را بپذیرد، اما به دلیل نکات حقوقی مطرح‌شده، سازمان تاکسیرانی نتوانست ضمانت رانندگان را عهده دار شود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در ادامه گفت: به همین دلیل، مذاکراتی با بانک انجام دادیم و تعداد ضامن‌ها از دو نفر به یک نفر کاهش یافت. با این حال، به دلیل شرایط خاصی که ضامن باید داشته باشد و با توجه به اینکه مبلغ وام یک میلیارد و 550 میلیون تومان است، برخی از رانندگان همچنان برای پیدا کردن ضامن دچار مشکل هستند اما همچنان در حال رایزنی با بانک هستیم تا نهایت مساعدت را در این زمینه انجام دهد و این روند تسهیل شود.

وی افزود: ضمن اینکه از بانک شهر که در این فرایند همکاری خوبی با شهرداری داشت، تشکر می‌کنیم، امیدواریم در بحث ضمانت رانندگان نیز تا جایی که امکان‌پذیر است، مساعدت لازم صورت گیرد.

مالکی تصریح کرد: به محض اینکه روند رسیدگی به پرونده‌ها، اعتبارسنجی و فرایند ضمانت‌ها انجام شود، فکر می‌کنم تعداد متقاضیان و خریداران هم بیشتر خواهد شد؛ در حال حاضر که از مرز 1000 نفر برای دریافت تاکسی های برقی عبور کرده‌ایم، این روند می‌تواند سرعت بیشتری بگیرد؛ چراکه راننده با کمتر از 100 میلیون تومان می‌تواند یک خودروی برقی خریداری کند.

وی خاطرنشان کرد: قیمت تمام‌شده خودرو با توجه به اینکه وام یک میلیارد و 550 میلیون تومانی ارائه می‌شود و 140 میلیون تومان نیز مبلغ اسقاط است (که از پیش‌فاکتور کسر می‌شود)، به‌طوری خواهد بود که راننده با حدود 50 تا 60 میلیون تومان صاحب یک خودروی با کیفیت بالا، راحت و مناسب برای حمل‌ونقل می‌شود و این موضوع جذابیت زیادی برای رانندگان دارد.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران خاطرنشان کرد: تاکنون 1100 راننده ثبت‌نام کرده‌اند و باقی نیز منتظر هستند ببینند در خصوص فرایندهای بانکی چه اتفاقی می‌افتد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره نحوه نگهداشت تاکسی‌های برقی و پیشگیری از معیوب شدن باتری آن‌ها نیز گفت: در راستای توجه به موضوعات فنی، تمام خودروها را به‌صورت دوره‌ای جابه‌جا کردیم تا مشکلی برای آن‌ها ایجاد نشود. همچنین، افرادی هستند که به‌صورت مستمر باتری‌ها را شارژ می‌کنند و این فرایند را برای جلوگیری از آسیب به خودرو انجام می‌دهیم.

وی همچنین اظهار کرد: پس از واگذاری 1752 دستگاه تاکسی برقی، ورود بسته دوم تاکسی‌های برقی در دستور کار قرار خواهد گرفت.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقاد قهرمان فرمول یک از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی
آتش‌سوزی در فیلیپین بیش از 1100 خانواده را آواره کرد + فیلم
سیاست اعمال سوابق تحصیلی در کنکور موفق بود؟
نورنما | شهسوار زیبا جایی که آب و جنگل و دریا دست‌به‌دست هم داده‌اند
ربیعی: بچه‌های دهه هفتادی و هشتادی فهمیدند که نباید به اسرائیل اعتماد کرد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 شهریور 1404+ جدول قیمت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 26 شهریور 1404
عفو 70 درصد محکومین امنیتی و حذف شدن سوابق آنها
سفر هیات نظامی «اسرائیل» به قاهره
سرلشکر موسوی: قدرت دفاعی ایران غیرقابل توقف است
اجرای تفاهمنامه با آژانس کلید تنش‌زدایی
برلین توصیه مسافرتی جدیدی درباره ایران نداشته است
تمدید مهلت دفاع پایان‌نامه‌ها تا پایان مهرماه
اولین آزمون آسیایی استقلال در بازگشت ساپینتو
زلنسکی شرط ملاقات با پوتین را اعلام کرد
52 پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال است
اعتراض یمن به حضور نظامی آمریکا و انگلیس
انهدام شبکه عظیم قاچاق سوخت در جویبار
دستگیری دو سارق مسلح جنت‌آباد در 7 دقیقه+فیلم
اعتراض شدید ایتالیا به حملات گسترده رژیم صهیونیستی به غزه
وضعیت وخیم دکتر حسام أبو صفیه در زندان عوفر
سرقت مسلحانه با پوشش زنانه در قشم+فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(83) «بَهمَنیر»
افزایش جانباختگان انفجار گاز در اهواز به 7 نفر
در سفر به ریاض، گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان بررسی شد
پلتفرم جدید پلیس راهور؛ تحول در خرید خودروهای آنلاین
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 26 شهریور 1404 + جدول
سخنرانی شیخ نعیم قاسم در سالروز عملیات تروریستی پیجرها
همدردی بازیگر یهودی هالیوود با مردم غزه
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به عربستان از قبل برنامه ریزی شده بود
واکنش معاون تشریفات ریاست جمهوری به حاشیه‌های یک عکس
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز شعر و ادب فارسی تبریک گفت
قسط آورده نهضت ملی مسکن 100 میلیون تومان شد
لبنان میان جنگ و صلح
قطعنامه پیشنهادی ایران پنجشنبه بررسی می‌شود
حمایت بلژیک از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل
توافق 30 میلیارد پوندی بین انگلیس و آمریکا
قطع دست های پنهان در بودجه کشور
عروس منظومه شمسی به زمین نزدیک‌تر می‌شود
نسل‌کشی در غزه در سایه انفعال سازمان ملل
با 60 میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شوید
50 پناهجوی سودانی در آتش‌سوزی یک کشتی جان باختند
پاسخ ما به تجاوزات اسرائیل، قریب‌الوقوع است
سفر جنجالی ترامپ به لندن
اروپا علیه اسرائیل؛ موج محکومیت بی‌سابقه از غرب برخاست
تشکیل دولت فلسطینی به معنای شکست سیاسی اسرائیل است
اعتماد به نسل نو در سینمای ایران
اقتصادنگار | هیولای مسکن درآمد خانواده‌ها را قورت میدهد
آب‌های مالت محل استقرار ناوگان «صمود»
درخواست وزیر دفاع پاکستان برای تشکیل ناتوی اسلامی
X
آگهی تبلیغاتی