×
اقتصادی
شناسه خبر : 245598
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/25 ساعت 18:40
شاخص بورس با افزایش قیمت جهانی طلا نزولی شد

شاخص بورس با افزایش قیمت جهانی طلا نزولی شد

در حالی که بسیاری از کارشناسان از پیش‌بینی تداوم رشد بورس در معاملات امروز خبر می‌دادند، اما به نظر می‌رسد رشد ناگهانی اونس جهانی طلا سبب ریزش 47 هزار واحدی شاخص بورس شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز سه‌شنبه ۲۵ مهر ماه با کاهش ۴۷ هزار و ۷۲۹ واحدی به تراز ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار واحد افت کرد. شاخص هم‌وزن ۶۶۲۰ واحد منفی شد و کانال ۸۰۰ هزار واحدی را از دست داد و به رقم ۷۹۶ هزار واحد بازگشت. نمادهای فارس با تأثیرگذاری منفی ۷ هزار واحد، فملی با منفی ۵ هزار واحد و فولاد با منفی ۳ هزار واحد در کاهش شاخص بورس تهران مؤثر بودند.

نمادهای پُرتراکنش امروز نیز شامل خودرو، وبملت، خساپا، وتجارت، شپنا و ذوب بودند که ارزش سهام همگی این نمادها به آستانه کف دامنه نوسان (نزدیک منفی ۳ درصد) رسید.

ارزش کل بورس تهران بار دیگر به کانال ۷ هزار همت برگشت و به رقم ۷.۹ هزار همت افت کرد. ارزش معاملات امروز بازار سرمایه ۶۶.۳ همت و ارزش معاملات خُرد بیش از ۵ همت بود.

امروز ۸۲۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار، ۵۶۵.۹ میلیارد تومان از صندوق‌های سهامی و حق تقدم‌ها و ۱۳۸.۳ میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد. ولی به صندوق‌های اهرمی ۴.۶ میلیارد تومان و صندوق‌های طلا ۴۵۷.۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها وارد شد.

ریزش امروز شاخص بورس در حالی رقم خورد که برخی کارشناسان پیش بینی می کردند که با فاصله گرفتن فضای اقتصادی ایران از التهابات ناشی از فعال سازی مکانسیم اسنپ بک، رشد و سوددهی بازار ادامه یابد اما با توجه به رکوردزنی امروز قیمت اونس جهانی طلا، ناگهان بازار شاهد فشار فروش بود که در نتیجه ارزش صف فروش سهام با ۱۶۵۶ میلیارد تومان، ۸ برابر ارزش صفوف خرید با ۲۶۲ میلیارد تومان شد و در مقابل صندوق های طلا با دامنه مثبت و سبزپوش بازگشایی شدند.

افزایش قیمت جهانی طلا ناشی از احتمال کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزو است زیرا در ماههای اخیر رئیس جمهور آمریکا، رئیس فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره تحت فشار قرار داده است و انتظار می رود در نشست سپتامبر این نهاد پولی، این نظر ترامپ عملیاتی شود. کاهش نرخ بهره اثر مستقیم بر نرخ بازدهی اوراق قرضه آمریکا در بازارهای جهانی دارد و به همین دلیل سرمایه گذاران را به سمت خرید بیشتر طلا که رقیب سنتی آن است، سوق داده است.

در معاملات امروز از نمادهای بانکی ۱۱۷.۱، پالایشی‌ها ۱۰۵، فلزات اساسی ۸۶.۷ و خودرویی‌ها ۲۶.۸ میلیارد تومان پول حقیقی‌ها خارج شد. ولی بیشترین میزان ورود پول حقیقی به گروه بیمه و بازنشستگی با ۳۱.۷ میلیارد تومان اتفاق افتاد.

شاخص فرابوس نیز با کاهش ۸۸ واحدی در کف کانال ۲۴ هزار واحدی (۲۴ هزار و ۶۴ واحد) قرار گرفت. ارزش امروز معاملات فرابورس ۵۷ همت بود که ۲۰ همت ارزش معاملات بازار سهام، ۱۷ همت اوراق مالی اسلامی و ۲۰ همت ارزش عملیات بازار باز بود.

 


نظرات

آخرین اخبار
دلیل بسته شدن شبانه تونل‌های تهران چیست؟
گفت وگوی آمریکا با متحدان درباره بحران تنگه هرمز
واکنش تند تل‌آویو به تحریم‌های جدید اروپا علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی
معاون نیروی دریایی سپاه: امنیت خلیج فارس خط قرمز ایران است
درخواست یمن از شورای امنیت برای رفع محاصره
حمله تند ترامپ به حزب دموکرات آمریکا
چرا حال و آینده اقتصاد جهان به چند تنگه گره خورده؟
چرا بازار مسکن با رکود تورمی شدید مواجه شده است؟
افشای جزئیات جدید از پایگاه سری اسرائیل در عراق
جشن قهرمانی یامال با پرچم فلسطین جنجال‌ساز شد + فیلم
مذاکره درباره مذاکره
تشدید حملات اسرائیل در لبنان ونقض 1700 مورد آتش بس
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 22 اردیبهشت 1405
دکترین ملی کریدورها
کشف کلید کنترل خارش در مغز انسان
طرح جدید برای ائتلاف دموکراتیک علیه واشنگتن
عثمان دمبله ستاره فصل لیگ فرانسه شد
کشف کهکشانی بدون چرخش توسط تلسکوپ جیمز وب
اعدام عضو آموزش‌دیده گروهک تروریستی انصارالفرقان در شرق کشور
مجلس آمریکا برای هفتمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را به رای می گذارد
سفیر ایران: معماری امنیتی منطقه نیاز به بازنگری دارد
ماجرای حضور هواپیماهای ایرانی در پایگاه نورخان پاکستان چیست؟
تعادل؛ گوهر گمشده در مذاکرات
خطای محاسباتی دشمن و درس بازدارندگی اتحاد مقدس
آخرین جزئیات از حضوری شدن کلاس‌ها و امتحانات دانشگاه ها
وزارت بهداشت اسرائیل: شمارمجروحان از آغاز جنگ با ایران به 8683 رسید
آخرین آمار از هزینه های سنگین جنگ ترامپ علیه ایران
آغاز فروش مشارکتی محصولات سایپا از امروز + جدول خودرو و نحوه ثبت نام
روسیه در انتظار پاسخ اروپا درباره مذاکرات دوجانبه
سیاست‌نامه | اختلاف دو نظر نماینده ولی فقیه درباره حجاب به کجا رسید
دیگر فرودگاه بین‌المللی کارآمدی در اسرائیل وجود ندارد
انصارالله: هدف حمله به ایران مهار استقلال منطقه است
زمان ترخیص کالاهای اساسی به حداقل رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 22 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
ژاپن حدود 12 میلیون دلار به فلسطین کمک کرد
مایکروسافت مدیریت شعبه خود را از اسرائیل به فرانسه منتقل کرد
سفیر آمریکا: همکاری امنیتی اسرائیل و امارات گسترش یافته است
تغییر ژئوپلتیک تجارت ایران در منطقه با دور زدن محدودیت‌های دریایی
هانتاویروس، بدون واکسن و درمان «ویژه»
دانشمندان موفق به افزایش طول عمر با ژنتیک شدند
ستون پنهان امنیت انرژی کشور
نماینده کرمان: تخریب تیم مذاکره کننده تضعیف موضع رسمی کشور است
24 درصد آمریکایی‌ها تیراندازی ضیافت شام ترامپ را صحنه‌سازی می‌دانند
مقام حماس: نتایج بازسازی ساختار سازمانی حماس بزودی اعلام می‌شود
آمریکا 53.3 میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی را به شرکت‌ها اختصاص داد
چگونه خوش مصرف باشیم؟
مقام صهیونیست: اسرائیل راهکاری برای مقابله با پهپادهای حزب الله ندارد
گفت و گوی وزرای امور خارجه ایران و سنگاپور با موضوع تحولات منطقه‌ای
آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ اهداف جنگ با ایران را روشن نکرده است