×
حوادث
شناسه خبر : 245550
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/06/25 ساعت 13:57
مرد مرده‌ای که زنده در جهرم فارس دستگیر شد

مرد مرده‌ای که زنده در جهرم فارس دستگیر شد

مردی که 13 سال پیش با جعل گواهی فوت خود را مرده جا زده بود، در جهرم دستگیر شد. همزمان پلیس فارس در چند عملیات گسترده قاچاق مواد مخدر، دام و اموال سرقتی را کشف و عاملان را به مراجع قضایی معرفی کرد.

نورنیوز - گروه حوادث :‌  محکوم به حبس ابدی که ۱۳ سال پیش با جعل گواهی فوت خود را به شکلی رسمی مرده جا زده بود، در حالی که با یک اسم مستعار زندگی می‌کرد، با تیزبینی ماموران پلیس جهرم دستگیر و راهی زندان شد.

 فرمانده انتظامی شهرستان جهرم سه‌شنبه در تشریح این واقعه گفت: ماموران این فرماندهی حین گشت‌زنی در سطح شهر، به یک خودروی در حال تردد مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

شناسایی یک هویت جعلی پس از ۱۳ سال

سرهنگ علی‌اصغر محمدپور افزود: در بررسی‌های اولیه و استعلام از سامانه تشخیص هویت، مشخص شد راننده این خودرو، یکی از محکومان متواری است که در سال ۱۳۹۰ به اتهام حمل و نگهداری ۳۳۱ کیلوگرم مواد مخدر در یکی از شهرهای جنوبی کشور دستگیر شده بود؛ این متهم پس از آزادی با قرار وثیقه، به جای اجرای حکم، اقدام به جعل مدارک هویتی و تنظیم گواهی فوت برای خود کرده بود.

پایان زندگی با یک اسم مستعار

فرمانده انتظامی جهرم خاطرنشان کرد: این فرد پس از جعل گواهی فوت و مرده جلوه دادن خود، با یک اسم مستعار زندگی می‌کرد تا از چنگال قانون بگریزد که با هوشیاری ماموران، شناسایی و دستگیر شد.

انهدام+شبکه+قاچاق
 

سرهنگ محمدپور تاکید کرد: این محکوم به حبس ابد برای سیر مراحل قانونی و اجرای حکم، به مراجع قضایی معرفی شد.

کشف یک گنجینه قاچاق در سه خودرو

در عملیاتی دیگر، ماموران انتظامی شهرستان مهر حین گشت‌زنی، سه دستگاه خودرو را که حامل محموله‌ای مشکوک بودند، متوقف و بازرسی کردند.

سرهنگ نصرالله دهقان، فرمانده انتظامی مهر از کشف ۳۵ هزار و ۹۰ قلم بدلیجات، ۹۴ قوطی نوشابه انرژی‌زا، ۷۴۷ دستگاه بی‌سیم، ۱۰ هزار و ۸۴ دست لباس و ۱۰ راس دام در این خودروها خبر داد که همگی فاقد مجوز بودند؛ ارزش این محموله عظیم قاچاق، بیش از ۳۶ میلیارد ریال (۳.۶ میلیارد تومان) برآورد شده است؛ رانندگان متخلف دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

ضربه مهلک به قاچاق دام در فارس

پلیس فارس همچنین همزمان در ۲ شهرستان رستم و لارستان به شبکه قاچاق دام ضربه سنگینی وارد کرد.

در رستم، ماموران با توقف سه دستگاه وانت نیسان، ۵۶ راس دام شامل ۴۵ راس گوسفند و ۱۱ راس گاو به ارزش ۲ میلیارد تومان را کشف کردند.

در لارستان نیز پلیس با توقیف سه دستگاه خودرو، موفق به کشف ۷۵ راس دام قاچاق به ارزش ۱.۵ میلیارد تومان شد.

سرهنگ هدایت احمدی جانشین فرمانده انتظامی رستم و سرهنگ محمد رستمی فرمانده انتظامی لارستان، از دستگیری قاچاقچیان و معرفی آنان به مراجع قضایی خبر دادند.

انهدام+شبکه+قاچاق
 

انهدام شبکه مواد مخدر و سوخت قاچاق

ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مرودشت، در پی گزارش‌های مردمی، مخفیگاه یک قاچاقچی را شناسایی و در بازرسی از آن، ۲ کیلوگرم تریاک کشف و متهم را دستگیر کردند.

در شهرستان سروستان نیز پلیس امنیت عمومی با هماهنگی قضایی به یک انبار غیرمجاز سوخت یورش برد و سه هزار و ۵۰۰ لیتر گازوییل قاچاق را کشف و ضبط کرد و یک نفر در این رابطه دستگیر شد.

انهدام+شبکه+قاچاق

دستگیری سارقان سریالی و پلمب تالار متخلفان

ماموران انتظامی داراب هم در یک عملیات غافلگیرانه، ۲ سارق حرفه‌ای که مظنون به ۲۰ فقره سرقت از خودروها و اماکن خصوصی بودند را دستگیر کردند؛ از محل اختفای آنان مقدار زیادی از اموال سرقتی کشف شد.

در رستم نیز پلیس با انجام اقدامات فنی، ۲ سارق محصولات کشاورزی را که حین سرقت از باغات و مزارع بودند، شناسایی و دستگیر کرد.

همچنین در پی گزارش مردمی مبنی بر تخلف و هنجارشکنی در یکی از باغ تالارهای فسا، ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی به محل اعزام و پس از تایید موضوع، این مکان را پلمب کردند و متصدی این مکان نیز به دادسرا معرفی شد.

سرهنگ لطف الله محمدی فرمانده انتظامی فسا بر برخورد قاطع پلیس با هرگونه قانون‌گریزی تاکید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد