در

حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

در پی حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ساختمانی مسکونی در جنوب لبنان، 12 غیرنظامی از جمله 4 کودک و 7 زن زخمی شدند. منابع لبنانی از وخامت حال دو کودک خبر داده‌اند. این حملات در حالی صورت گرفته که اسرائیل بارها آتش‌بس با لبنان را نقض کرده است.

حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در این حمله هوایی، ۱۲ غیرنظامی از جمله چهار کودک که حال دو نفر از آن‌ها وخیم است و هفت زن زخمی شدند. پیشتر نیز اوایل روز دوشنبه یک لبنانی بر اثر حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به یک خودرو در شهرک یاطر در حومه بنت جبیل در جنوب لبنان زخمی شد. المیادین افزود: نیروهای اشغالگر صبح روز دوشنبه با پیشروی به سمت حومه شرقی شهرک حولا در جنوب لبنان، بمبی را در یکی از خانه‌های آن منفجر کردند.

از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس مورد حمایت آمریکا و فرانسه در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، (هفتم آذر ۱۴۰۳) بین رژیم اسرائیل و لبنان، رژیم صهیونیستی هزاران بار آتش‌بس را نقض کرده است و برخلاف این توافق همچنان به تجاوز خود علیه مناطق مختلف لبنان ادامه می‌دهد و مواضعی را در جنوب این کشور اشغال می‌کند.


ارسال نظر