×
ورزشی
شناسه خبر : 245337
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/24 ساعت 15:50
بازگشت حسینی در آخرین لحظه به سپاهان

بازگشت حسینی در آخرین لحظه به سپاهان

محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان، در نشست خبری پیش از بازی با الحسین اردن، از چالش‌های پیش روی تیمش گفت؛ از کیفیت بد زمین مسابقه تا تأخیر در صدور ویزای دروازه‌بان کلیدی تیم، سیدحسین حسینی که امشب به جمع زردپوشان اضافه می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: محرم نویدکیا در نشست خبری پیش از دیدار با تیم فوتبال الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ اظهار داشت: دیدار فردا برای ما بسیار مهم و در عین حال سخت خواهد بود. چند بازی اخیر تیم الحسین را به‌طور کامل آنالیز کرده‌ایم و می‌دانیم با تیمی باکیفیت، منسجم و دارای بازیکنان و کادرفنی توانمند روبه‌رو هستیم.

وی ادامه داد: اگرچه نتایج اخیر ما ایده‌آل نبوده، اما به توانایی بازیکنانم ایمان دارم و مطمئن هستم کیفیت تیم روز به روز بهتر می‌شود. برای تیم الحسین احترام زیادی قائلم و امیدوارم شاهد یک بازی تماشایی باشیم.

نویدکیا درباره شرایط زمین مسابقه اظهار داشت: به نظر می‌رسد وضعیت زمین ایده‌آل نیست. بازیکنان تکنیکی برای ارائه فوتبال جذاب نیازمند زمین هموار و باکیفیت هستند تا هواداران و تماشاگران نیز از دیدن بازی لذت ببرند. متأسفانه برخلاف روال معمول بازی‌های بین‌المللی، اجازه تمرین در زمین اصلی به ما داده نشد و این نشان می‌دهد کیفیت زمین مطلوب نیست. امیدوارم فردا شرایط چمن مناسب باشد.

سرمربی سپاهان در خصوص عملکرد تیمش در لیگ ایران گفت: درست است که لیگ را با برد آغاز نکردیم، اما بازیکنان نمایش‌های نسبتاً خوبی داشتند. شاید در نیمه نخست بازی اول خوب ظاهر نشدیم، اما در سایر دیدارها از تلاش و عملکرد فنی بازیکنان راضی بودم.

وی افزود: اولین مسابقه همیشه حساس‌ترین بازی برای هر مربی و بازیکن است. طبیعی است که ما هم برای کسب سه امتیاز تلاش کنیم، اما باید منطقی بازی کنیم. الحسین تیمی قدرتمند است و نباید احساسی وارد میدان شویم.

نویدکیا درباره نبود VAR در این رقابت‌ها گفت: نبود VAR قانونی است که AFC از ابتدا اعلام کرده و شامل همه تیم‌ها می‌شود. البته اگر این تکنولوژی وجود داشت، بازی‌ها با آرامش بیشتری دنبال می‌شد.

او در مورد مشکل ویزای سیدحسین حسینی نیز توضیح داد: متأسفانه به دروازه‌بان ما ابتدا ویزا داده نشد و این موضوع بسیار منفی است. ساعتی پیش ویزای او صادر شد و حسینی امشب به اردن می‌رسد. به نظر من AFC باید برای چنین مواردی برنامه‌ریزی دقیق‌تری داشته باشد، زیرا این مسائل به یکی از بازیکنان کلیدی تیم لطمه می‌زند.

نویدکیا در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم کیفیت زمین مسابقه قابل قبول باشد، چون هر دو تیم بازیکنان باکیفیتی دارند که توانایی ارائه فوتبال روی زمین را دارند. در غیر این صورت، توپ‌ها بیشتر روی هوا خواهد بود و بازی از جذابیت لازم برخوردار نخواهد شد.


اخبار مرتبط
سپاهان (0)  -  الحسین (1) ؛ ناکامی طلایی‌پوشان در لیگ قهرمانان آسیا+ فیلم
سه‌شنبه 1404/06/25 ساعت 21:14
سپاهان (0) - الحسین (1) ؛ ناکامی طلایی‌پوشان در لیگ قهرمانان آسیا+ فیلم
سپاهان ایران امشب در اولین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 به مصاف الحسین اردن رفت ؛دیداری حساس برای طلایی‌پوشان که پس از ناکامی‌های اخیر به دنبال شکستن طلسم برد در آسیا باشند. اما در دقیقه 28 محمود زیب دروازه سپاهان را باز کرد. نیمه دوم سپاهان سراسر حمله بود اما ابولایل سنگربان تیم الحسین مانع ازگلزنی سپاهانی ها شد تا این تیم با شکست به اصفهان بازگردد.
سپاهان (1) - گل‌گهر (1) | بازی جنجالی با تهدید داوران + فیلم درگیری
جمعه 1404/06/21 ساعت 19:43
سپاهان (1) - گل‌گهر (1) | بازی جنجالی با تهدید داوران + فیلم درگیری
گل‌گهر سیرجان در هفته سوم لیگ برتر از ساعت 20:00 میزبان سپاهان بود. در دقیقه 13 امید حامدی فر با بازکردن دروازه سپاهان گل گهر را در پایان نیمه اول برنده به رختکن فرستاد. اما در نیمه دوم و در دقیقه 60 انزو کریولی از روی نقطه پنالتی گل تساوی را به ثمر رساند. علیرضا علیزاده و امیدنورافکن اخراجی های این بازی پربرخورد و پرحاشیه بودند.
نظرات

آخرین اخبار
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود