×
بین الملل
شناسه خبر : 245233
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/24 ساعت 08:34
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم

ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «به نتانیاهو گفتم وقتی به دیگران حمله می‌کنیم باید مراقب باشیم.»

نورنیوز-گروه بین الملل: ترامپ، قطر را «متحد بزرگ» آمریکا و امیر قطر را «فردی عالی» توصیف کرد و به نتانیاهو هشدار داد. او همچنین با انتقاد از اروپا، تحریم‌هایش علیه روسیه را ناکافی خواند و تأکید کرد که بدون هماهنگی ناتو اقدام نخواهد کرد.

در شرایطی که تنش‌ها در منطقه در پی تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه زیر سایه حمایت واشنگتن بالا گرفته و مناسبات ایالات متحده با قطر را هم تحت تاثیر قرار داده است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران مدعی شد که قطر متحد بزرگی برای ایالات متحده است.

ترامپ با اشاره به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «به نتانیاهو گفتم وقتی به دیگران حمله می‌کنیم باید مراقب باشیم.»

دونالد ترامپ که روابط کشورش با قطر را در پی تجاوزات صهیونیست‌ها به ساختمان محل استقرار اعضای جنبش حماس در دوحه شکننده می‌بیند و در حال از دست دادن اعتماد کشورهای خلیج‌فارس است، افزود: «امیر قطر فرد بزرگی است و کشور او متحد ایالات متحده است.»

حمله متجاوزانه صهیونیست‌ها به دوحه که منجر به شهادت پنج عضو حماس و یک افسر امنیتی قطری شد، به‌دلیل نقض حاکمیت قطر و به خطر انداختن مذاکرات آتش‌بس در غزه، با محکومیت گسترده جهانی روبه‌رو شده است. قطر با همکاری مصر و آمریکا نقشی کلیدی در تلاش برای میانجیگری جهت آزادی زندانیان صهیونیست و آتش‌بس در نوار غزه ایفا کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در جمع خبرنگاران به مساله دیدار احتمالی رهبران روسیه و اوکراین اشاره کرد و گفت آنها «از هم متنفرند» و نمی‌توانند با هم گفت‌وگو کنند.

دونالد ترامپ معتقد است ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین آنقدر از یکدیگر «متنفرند» که این مسئله آن‌ها را «غیرقابل گفتگو» کرده است.

او در مورد احتمال برگزاری یک نشست سه‌جانبه که پیش‌تر خواستار آن شده بود، به خبرنگاران گفت: «آن‌ها آنقدر از هم متنفرند که تقریبا نمی‌توانند صحبت کنند، اساسا قادر به گفت‌وگو با یکدیگر نیستند. اما برای این کار تلاش‌ می‌کنیم. نسبتا زود... ما به هر طریقی که شده، آن را حل و فصل خواهیم کرد، اما نسبتا زود.»

ترامپ همچنین در مورد اثربخشی تحریم‌های اروپایی علیه روسیه ابراز تردید کرد.

دونالد ترامپ معتقد است تحریم‌های اعمال‌شده از سوی کشورهای اروپایی علیه روسیه به اندازه کافی سختگیرانه نیست، زیرا آن‌ها همچنان منابع انرژی روسیه را خریداری می‌کنند.

او درباره تحریم‌ها علیه روسیه به خبرنگاران گفت: «آن‌ها از روسیه نفت می‌خرند. پس نمی‌توان انتظار داشت فقط ما درگیر یک جنگ تمام‌عیار باشیم. اما اروپا همچنان از روسیه نفت می‌خرد. من نمی‌خواهم آن‌ها نفت بخرند، و تحریم‌هایی که اعمال می‌کنند به اندازه کافی سخت نیست. من آماده‌ام تحریم‌ها را اعمال کنم، اما آن‌ها باید تحریم‌های خود را متناسب با اقدامات من سخت‌تر کنند.»

پیش‌تر، ترامپ گفته بود که آماده است تحریم‌های جدی علیه روسیه اعمال کند، به شرطی که همه کشورهای ناتو موافقت کرده و همان کار را آغاز کنند و همچنین خرید نفت از روسیه را متوقف کنند.

به گزارش ریا نووستی، ترامپ به خبرنگاران همچنین گفت: «ما اکنون در حال فروش سلاح به ناتو هستیم و این موضوع بسیار عالی است. آماده‌ام تحریم‌هایی علیه روسیه اعمال کنم، اما اروپا باید متناسب با اقدامات ایالات متحده عمل کند.»


نظرات

آخرین اخبار
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین
واکنش تمسخرآمیز خبرنگار آکسیوس به ادعای محاصره زمینی ایران
واکنش حزب‌الله لبنان به حمله آمریکا به عراق و مشارکت یک کشور عربی
جایگاه آب در دیپلماسی
تمدید اعتبار ثبت سفارش بدون انتقال ارز
تمبر اربعین 1405 رونمایی شد؛ نماد وحدت ایران و عراق
رکورد خدمت درمانی به زائران اربعین
حماسه‌ای که تنها روایت یک پرواز نیست
هشدار پلیس تهران به مالکان خودرو پس از دستگیری سارقان حرفه‌ای باطری
هشدار نارنجی هواشناسی؛ خوزستان در آستانه موج جدید گرما
عراقچی: سناریوی پرچم دروغین؛ واکنش ایران به اتهام حمله به بندر دمیاط
جان‌بخشی به دروازه ورود هخامنشیان
اختلال گسترده کاربران را غافلگیر کرد؛ قطعی سراسری اینترنت در ترکیه
زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ مطالبه خسارت دیرکرد جدی شد
فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد
دزد دندان در اندرزگو بازداشت شد
پاسخ جنجالی تد لیو به تهدید ترامپ؛ «ایران به این تعرفه‌ها می‌خندد»
قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب
چین خواستار توقف تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کوبا شد
قیمت موتورسیکلت وارد شیب صعودی شد
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی