×
بین الملل
شناسه خبر : 245108
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/23 ساعت 15:14
ایلان ماسک: پارلمان انگلیس باید منحل شود

ایلان ماسک: پارلمان انگلیس باید منحل شود

ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و صاحب تسلا، در تجمعی راست‌گرایانه در لندن خواستار انحلال پارلمان و تغییر دولت انگلیس شد. او با هشدار به شهروندان درباره ادامه وضعیت فعلی و خشونت احتمالی، بر لزوم اقدام فوری قبل از انتخابات بعدی تاکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: کارآفرین برجسته و میلیاردر آمریکایی در تجمع ضدمهاجرتی در لندن خواستار انحلال پارلمان و تغییر دولت در انگلیس شد.

«ایلان ماسک» صاحب شرکت خودروسازی تسلا و ثروتمندترین فرد جهان روز شنبه به صورت ویدئو کنفرانس در تجمع راست‌گرایان افراطی در لندن، پایتخت انگلیس تحت عنوان «پادشاهی را متحد کنید» سخنرانی کرد و در آن بر لزوم «انحلال پارلمان» و «تغییر دولت» در این کشور تاکید کرد.

او همچنین در این تجمع که توسط «استفن یاکسلی-لنون» فعال راست افراطی، ‌معروف به «تامی رابینسون» سازماندهی شده بود، گفت: من واقعاً فکر می‌کنم که باید تغییر دولت در بریتانیا صورت گیرد. شما نمی‌توانید صبر کنید. ما چهار سال دیگر وقت نداریم، یا هر زمان که انتخابات بعدی برگزار شود، خیلی دیر است. باید کاری انجام شود. باید پارلمان منحل و رأی‌گیری جدیدی برگزار شود.

به نوشته روزنامه گاردین، این اولین باری نیست که ماسک خود را درگیر سیاست داخلی انگلیس می‌کند. او جنگ لفظی خود با دولت لندن را بر سر گروه‌های خلافکار آغاز کرد و همچنین از قانون ایمنی آنلاین ۲۰۲۳ انتقاد کرد و این قانون را تهدیدی برای آزادی بیان خواند.
 

ایلان ماسک به جمعیت حاضر در مرکز لندن گفت: درخواست من از عقل سلیم بریتانیایی این است که با دقت به اطراف خود نگاه کنید و بپرسید «اگر این وضعیت ادامه یابد، در چه دنیایی زندگی خواهید کرد؟»

وی ادامه داد: این، پیامی است برای افرادی که معمولاً درگیر سیاست نمی‌شوند، کسانی که فقط می‌خواهند زندگی خودشان را داشته باشند. آنها این را نمی‌خواهند، ساکت هستند، فقط به کار خودشان ادامه می‌دهند. اما پیام من به آنها این است که «اگر این ادامه یابد، خشونت به سراغ شما خواهد آمد، چاره‌ای نخواهید داشت. شما اینجا در یک وضعیت اساسی هستید.»

میلیاردر آمریکایی تاکید کرد: چه خشونت را انتخاب کنید، چه نکنید، خشونت به سراغ شما خواهد آمد. یا مبارزه می‌کنید یا می‌میرید، فکر می‌کنم حقیقت همین است.

ماسک همچنین با اشاره به مرگ «چارلی کرک» فعال سیاسی راست‌گرا در ایالات متحده، چپ‌گراها را عامل قتل او دانست و به جمعیت گفت: چپ‌ها حزب قتل هستند.

او در ادامه از آنچه که آن را «ویروس ذهن بیدار» می‌نامد، انتقاد کرد و گفت که تصمیمات برای پیشرفت باید بر اساس شایستگی باشد، نه «تبعیض بر اساس جنسیت، مذهب یا هر نژاد یا هر چیز دیگری».

بنابر گزارش گاردین، تخمین زده می‌شود که بیش از ۱۱۰ هزار نفر در این تجمع خیابانی راست افراطی شرکت کرده‌اند، تجمعی که تصور می‌شود یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای ملی‌گرایانه در دهه‌های اخیر باشد. حدود ۵۰۰۰ نفر از معترضان ضد نژادپرستی نیز در مقابل شرکت‌کنندگان در این تجمعه صف‌آرایی کردند.

علاوه بر ماسک، چهره‌هایی از جمله «کیتی هاپکینز» و «اریک زمور» سیاستمدار راست افراطی فرانسوی برای سخنرانی در این مراسم دعوت شده بودند.


نظرات

آخرین اخبار
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است