×
اجتماعی
شناسه خبر : 245060
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/23 ساعت 10:21
نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی با حضور رئیس‌جمهور

نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی با حضور رئیس‌جمهور

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه استان‌ها 100 درصد آمادگی کامل برای آغاز سال تحصیلی دارند، گفت: زنگ آغاز سال تحصیلی 8 صبح روز سه شنبه اول مهر با حضور رئیس جمهور و تمام وزراء در سطح مدارس نواخته می‌شود.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه آیین خشت‌گذاری طرح مدرسه اولیاء که در دبستان پسرانه دکتر حافظی منطقه ۱۰ تهران برگزار شد، با بیان اینکه با ابتکار انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش، مدرسه اولیاء طراحی و امروز خوشحالیم که ۳۲ مدرسه با کمک اولیاء و مربیان در سطح استان‌ها ساخته می‌شود گفت: ۱۷۷ کلاس درس با اعتباری حدود نیم همت و ۵۰۰ میلیارد تومان با مشارکت اولیاء ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه ساخت مدرسه و رفع بی‌عدالتی ها و توسعه عدالت آموزشی، باورها را هم در جامعه تغییر می‌دهد و نگاه‌ها را هم در جامعه تغییر می‌دهد افزود: مهم‌تر از ساخت مدرسه، اساسی‌ترین مشکل نگاه است یعنی اگر رویکرد و باورها و نگاه‌ها را در جامعه تغییر دهیم چیزی که می‌تواند جامعه را بسازد و به یک جامعه سعادتمند، آرام و با رفاه تبدیل کند طبیعتاً باورهای آحاد جامعه است که از آموزش و نظام یاددهی و یادگیری عبور می‌کند. خوشبختانه امروز تمام بنگاه‌های اقتصادی و تمام دستگاه‌های اجرایی به این موضوع دقت دارند و یک انقلاب بزرگ در حوزه محرومیت زدایی از فضا و تجهیزات در حال شکل‌گیری است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از جلوه‌های مشارکت خیرین را در خود خیرین می‌توان دید ادامه داد: خیرین نماد مشارکت و کمک به نظام تعلیم و تربیت بودند، خیرین در سال گذشته نزدیک ۲۰ همت کمک کردند و امسال هم تا الان بیش از ۱۰ همت کمک کرده‌اند و پیش بینی می‌شود امسال کمک‌ها رکورد زده خواهد شد؛ احتمالاً تا ۲۵ همت به این موضوع کمک کنند.

کاظمی گفت: ۷۷۰۰ فضا در کل کشور در حال ساخت است که این در تاریخ آموزش بی سابقه بوده، ۲۴۰۰ مورد بهره‌برداری می‌شود و انجمن اولیاء و مربیان هم ۳۲ مدرسه در قالب ۱۷۷ کلاس درس می‌سازد. امروز در یک کار مشترک، در سطح کشور، آیین خشت‌گذاری به صورت نمادین اجرا شد.

وی با بیان اینکه اولیاء بیشترین ارتباط و درگیری را با فضای مدرسه دارند پس بیشترین کمک را به ارتقای نظام تعلیم و تربیت خواهند داشت افزود: مشارکت اولیاء همه جانبه است، دوست داریم مشارکت اولیاء بیشتر در حوزه‌های تربیتی رقم بخورد. در تعامل و رفت و آمد بین معلمان و اولیاء و مدیران مدارس، شرایط تحصیلی، شرایط تربیتی می‌تواند سطح تحصیلی و تربیتی دانش‌آموزان را ارتقاء دهد که بسیار مهم است و مهم‌ترین بخش مشارکت اولیاست.

وزیر آموژش و پرورش با بیان اینکه دوست داریم خانواده‌ها به ارتقای تعلیم و تربیت مانند خیرین کشور کمک کنند و به این سمت برویم که بهترین استانداردهای تجهیزاتی را برای دانش آموزان در کلاس‌های درس مهیا کنیم ادامه داد: به دلیل اینکه در این حوزه عقب افتادگی‌های زیادی داریم این امر میسر نمی‌شود و نمی‌توانیم به این موضوع دسترسی پیدا کنیم مگر با مشارکت همه جانبه آحاد مردم به ویژه اولیاء، زیرا بالاترین سرمایه‌گذاری برای کشور و برای خانواده، سرمایه گذاری در حوزه تحصیل و آینده فرزندان است.

کاظمی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر آمادگی استان‌ها برای آغاز سال تحصیلی گفت: استان‌ها ۱۰۰ درصد آمادگی کامل دارند و مهر آرام و بی دغدغه‌ای را پشت سر می‌گذرانیم. یک‌روز در میان با ادارات کل در ارتباط هستیم و ادارات کل هم مرتب با رؤسای آموزش و پرورش و رؤسای آموزش و پرورش نیز با مدیران مدارس شرایط را روزانه چک و کنترل می‌کنند.

وی افزود: موضوع توزیع کتاب‌های درسی، موضوع ثبت نام‌ها، بهسازی فضاها، سرویس‌های مدارس در دستور کار است و روزانه دنبال می‌کنیم. شرایط خیلی خوب است و هیچ نگرانی در حوزه تامین معلم وجود ندارد و انشالله با مشارکت و کمک معلمان و پیشکسوتان نظام تعلیم و تربیت، کمبودهایی را که داریم امیدواریم رفع شود.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایسنا مبنی بر زمان آغاز سال تحصیلی گفت: زنگ آغاز سال تحصیلی ۸ صبح روز سه شنبه اول مهر با حضور رئیس جمهور و تمام وزراء در سطح مدارس نواخته می‌شود، بهترین رویدادی است که در فضای عمومی جامعه تحول ایجاد می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش درباره ثبت نام دانش‌آموزان اتباع ادامه داد: ثبت نام اتباع در چارچوب ضوابط و مقرراتی که سازمان مهاجرین و وزارت کشور معین کرده، انجام می‌شود، هیچ مشکلی وجود ندارد و آنهایی که مدارک ندارند را وزارت کشور تعیین تکلیف می‌کند.

کاظمی اظهار کرد: در پایه اول ابتدایی نزدیک به ۹۹ درصد ثبت نام کردیم و در بقیه پایه‌ها نیز تقریباً ثبت نام ها در حال تکمیل است. مشکل فقط در کسانی بوده که احتمالاً تجدیدی دارند و نتوانستند در خرداد قبول شوند که تمهید مقدمات آن در حال انجام است.


نظرات

آخرین اخبار
انگلیس (2) - فرانسه (0)
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند
زمان نشستن زیدان روی نیمکت فرانسه مشخص شد
مقر گروه‌های ضدایرانی مورد هدف قرار گرفت
حزب‌الله توافق چارچوب لبنان و اسرائیل را رد کرد