×
بین الملل
شناسه خبر : 245035
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/23 ساعت 09:52
پیام‌ حمله رژیم اسرائیل به قطر برای کشورهای منطقه از نگاه ژنرال لبنانی

پیام‌ حمله رژیم اسرائیل به قطر برای کشورهای منطقه از نگاه ژنرال لبنانی

کارشناس مسائل نظامی و راهبردی لبنانی معتقد است حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه با هدف ترور رهبران مقاومت فلسطین نبود، بلکه اهداف دیگری را دنبال می‌کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ ژنرال «منیر شحاده» هماهنگ کننده سابق دولت لبنان در سازمان ملل (یونیفیل) و رئیس سابق دادگاه نظامی این کشور با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قطر اظهار داشت: پس از اظهارات چند هفته پیش «توماس باراک»، فرستاده آمریکا در یک شبکه ماهواره‌ای مشخص شد که از زمان طوفان الاقصی، اسرائیل دیگر توافقنامه «سایکس-پیکو» را که بر اساس آن کشورهای عربی به کشورها و مرزبندی های کنونی تقسیم بندی شدند، به رسمیت نمی‌شناسد. وقتی آقای باراک این را می‌گوید، بدان معناست که اسرائیل دیگر هیچ یک از مرزهای کشورهای همسایه خود را به رسمیت نمی‌شناسد.

وی ادامه داد: من معتقدم که حملات هوایی اسرائیل به دوحه با هدف ترور رهبران مقاومت فلسطین نبوده، بلکه تجاوزی به توافقنامه سایکس-پیکو، حمله‌ای به کشورهای عربی و پیامی به همه این کشورها مبنی بر اینکه دیگر هیچ خط قرمز یا ممنوعیتی وجود ندارد، بوده است.

کارشناس نظامی و راهبردی لبنانی تصریح کرد، رژیم اسرائیل پایتخت‌های کشورهای عربی را بمباران خواهد کرد و اسرائیل بزرگ به تدریج در حال شکل‌گیری است. اگر این سکوت اعراب ادامه یابد، اسرائیل در همه جهات گسترش خواهد یافت تا اسرائیل بزرگ تحقق یابد.

حمله به دوحه پیامی به ترکیه است

وی اظهار داشت: من همچنین معتقدم که بمباران قطر پس از آن صورت گرفت که اسرائیل انبارهای مهمات سوریه در حمص و پالمیرا را بمباران کرد. این انبارها حاوی مهماتی بودند که ترکیه در اختیار حاکمیت سوریه قرار داده بود تا بتواند کنترل خود را بر خاک سوریه گسترش دهد.

سرتیپ منیر شحاده تصریح کرد: بمباران انبارها در حمص و پالمیرا و بمباران قطر، همچنین پیامی برای این دو کشور دارد که به طور جدی با پروژه اسرائیل برای تجزیه سوریه مخالف هستند. ترکیه نمی‌تواند تجزیه سوریه را بپذیرد، زیرا تجزیه سوریه کل منطقه را تجزیه خواهد کرد. تجزیه سوریه به معنای ایجاد یک دولت کُردی در شمال شرقی سوریه خواهد بود. ما می‌دانیم که درگیری کردها و ترکیه تا کجا پیش رفته است.  بنابراین، خطر استراتژیک و ملی برای ترکیه در صورت تأسیس یک دولت کردی در شمال شرقی سوریه، عراق و حتی کردهای ایران را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین، دو کشوری که بیشترین مخالفت را با پروژه تجزیه سوریه دارند، ترکیه و قطر هستند. حمله به دوحه همچنین پیامی برای این دو کشور به همراه دارد.

ژنرال منیر شحاده گفت ما تکرار می‌کنیم که پیام به همه کشورهای عربی این است که اسرائیل می‌تواند به هر مکانی در اطراف خود دست پیدا کند و چراغ سبز آمریکا را برای وحشیگری در سراسر منطقه به منظور دستیابی به رویای خود، یعنی اسرائیل بزرگ دارد.

اسرائیل به کشورهای عربی حمله کرده نه ایران

ژنرال بازنشسته لبنانی در خصوص ضرورت وجود یک اقدام جمعی از سوی کشورهای اسلامی عنوان داشت: در مورد کشورهای عربی، ما مطلع شدیم که به زودی اجلاس سران عرب برگزار خواهد شد. من معتقدم که نتیجه‌ای از این اجلاس حاصل نخواهد شد. یعنی باید یک اقدام امنیتی فوری توسط کشورهای عربی صورت می‌گرفت، به این معنی که این کشورهای عربی باید به سمت شرق یعنی به چین یا روسیه روی می‌آوردند تا با آنها هماهنگی امنیتی صورت دهند، زیرا تمام پایگاه‌های آمریکایی مستقر در منطقه قادر به محافظت از کشورهای عربی نبوده‌اند.

وی در ادامه توضیح داد: ما می‌دانیم که آمریکا دهه‌هاست که در ذهن کشورهای عربی این ایده را القا می‌کند که ایران شیطان و محور شرارت است. بنابراین، به بهانه اینکه از این کشورها در برابر آن محافظت کند، پایگاه‌های نظامی را در تمام کشورهای عربی احداث کرد. با این حال، این اسرائیل بود که این کشورها را بمباران کرد و پایگاه‌های آمریکایی نتوانستند از قطر در برابر حملات محافظت کنند.

ژنرال منیر شحاده در پایان گفت: پس نقش این پایگاه‌ها چیست؟ آمریکا در تمام کشورهای عربی، به ویژه کشورهای خلیج فارس، مستقر شده است. هدف آن محافظت از این کشورها در برابر تجاوز خارجی نیست، بلکه محافظت از رژیم‌های عربی در برابر مردمشان است، زیرا آمریکا مادر فتنه و کودتاها است.


ایسنا
اخبار مرتبط
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
یکشنبه 1404/06/23 ساعت 20:15
رئیس دیده بان خاورمیانه بیان کرد؛
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
رئیس دیده‌بان خاورمیانه هشدار داد اگر اسرائیل بابت حمله به دوحه مجازات نشود، تجاوزات بیشتری را علیه دیگر کشورها تکرار خواهد کرد. وی این اقدام را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تهدیدی علیه دیپلماسی قطر دانست.
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابود نشد
یکشنبه 1404/06/23 ساعت 13:11
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابود نشد
معاون سابق وزارت امورخارجه آمریکا با انتقاد از خروج یک‌جانبه واشنگتن از برجام، ابراز امیدواری کرد که کشورش به مسیر دیپلماسی با ایران بازگردد، چراکه از نظر او، این روش بهتری است.
بیانیه‌ پارلمان‌های عربی و آفریقا در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی
جمعه 1404/06/21 ساعت 16:56
بیانیه‌ پارلمان‌های عربی و آفریقا در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی
پارلمان‌های عربی و آفریقا در نشست فوق‌العاده قاهره، حملات رژیم صهیونیستی به قطر و ادامه جنگ غزه را محکوم کرده و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند. آنها خواستار توقف فوری جنگ و اصلاح سازوکارهای سازمان ملل شدند تا امنیت جهانی تضمین شود.
ترکیه ممکن است هدف بعدی حملات اسرائیل باشد
جمعه 1404/06/21 ساعت 12:10
هشدار رسانه های اسرائیلی:
ترکیه ممکن است هدف بعدی حملات اسرائیل باشد
یک رسانه صهیونیستی هشدار داد، پس از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه، احتمال دارد آنکارا به هدف بعدی تل‌آویو تبدیل شود؛ اقدامی که در صورت وقوع می‌تواند «فاجعه‌ای راهبردی» با تبعات فراتر از حمله به قطر باشد و بحرانی منطقه ای را رقم بزند.
نظرات

آخرین اخبار
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
ریزش قیمت طلا در بازار تهران
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری