×
ورزشی
شناسه خبر : 245028
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/06/23 ساعت 09:00
ایران1-3 مصر | شکست غیرمنتظره شاگردان پیاتزا مقابل قهرمان آفریقا+برنامه بعدی

ایران1-3 مصر | شکست غیرمنتظره شاگردان پیاتزا مقابل قهرمان آفریقا+برنامه بعدی

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود از رقابت‌های قهرمانی مردان جهان 2025، با نتیجه 3 بر 1 برابر مصر شکست خورد تا شروعی ناامیدکننده داشته باشد.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌ تیم ملی والیبال ایران در اولین بازی خود در قهرمانی جهان از ساعت 9 صبح یکشنبه 23 شهریور در پاسای فیلیپین به مصاف مصر رفت و با نتیجه 3-1 شکست خورد. این شکست در حالی رقم خورد که کمترین کسی انتظار داشت تیم ایران نتواند از پس حریف آفریقایی خود بر بیاید.

مصر  بهترین تیم آفریقایی است و  در حال حاضر با 156.94 امتیاز در رده بیست و سوم دنیا قرار دارد. شاگردان پیاتزا بعد از نمایش قابل قبول در لیگ ملتهای 2025 با 222.91 امتیاز در رده سیزدهم جهان جای گرفتند.

در این مسابقه که به قضاوت ساریکایا اوزان چاغی (داور اول از ترکیه) و چوی جه-هیو (داور دوم از کره جنوبی) به مدت ۱۰۶ دقیقه برگزار شد، تیم ایران نمایشی پرنوسان داشت و با اشتباهات فردی و ضعف در دریافت، بازی را به حریف واگذار کرد.

روند بازی:

در ست نخست، تیم ایران غافلگیر شد و با نتیجه ۲۵ بر ۱۷ شکست خورد، اما در ست دوم ورق برگشت و شاگردان پیاتزا با عملکرد بهتر، ست را با نتیجه ۲۵ بر ۱۶ به سود خود پایان دادند.

در ست سوم مصر با اشتباهات کمتر و تمرکز بیشتر، با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ پیروز شد تا یک امتیاز قطعی را کسب کند. ست چهارم نیز با وجود تلاش بازیکنان ایران، با نتیجه ۲۵ بر ۲۰ به سود مصر پایان یافت تا نماینده آفریقا با حساب ۳ بر ۱ برنده این دیدار شود.

بازی بعدی:

تیم ایران در بازی بعدی خود از ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه به مصاف تونس خواهد رفت. 

 

 امتیازآورترین بازیکن ایران در بازی مقابل مصر

علی حاجی‌پور در این بازی 17 برای ایران کسب کرد و پوریا حسین‌خانزاده هم 12 امتیاز دیگر به دست آورد. 

علی+حاجی+پور
 

ست چهارم: ایران 20 - 25مصر

مصر پس از برتری در ست سوم، ست چهارم را نیز خوب شروع کرد و با درخشش احمد شفیق سعید اختلاف را حفظ کرد. ایران با سرویس عالی حاجی‌پور اختلاف را کاهش داد، اما مصر با دفاع قوی احمد سعید و حمادا برتری خود را حفظ کرد و در نهایت این ست و بازی را با پیروزی به پایان رساند و شگفتی دیگری در قهرمانی جهان رقم زد.

ست سوم: ایران 23- 25 مصر

در ست سوم بازی، دو تیم ایران و مصر رقابت نزدیکی داشتند، اما پس از برتری ابتدایی ایران با درخشش حسین‌خانزاده و ناصری، تیم مصر با سرویس‌های مؤثر و دفاع قوی به بازی برگشت و پیش افتاد. تعویض‌های ایران و وقت‌استراحت‌های پیاتزا نیز نتوانستند مانع افزایش اختلاف امتیاز شوند. در دقایق پایانی، ایران با عملکرد خوب در توپ‌گیری و اسپک‌های مؤثر تا اختلاف یک امتیاز پیش رفت، اما در نهایت با بدشانسی فرصت برابر کردن نتیجه را از دست داد و مصر این ست را با پیروزی پشت سر گذاشت.

ست دوم: ایران 25 - 16 مصر

تیم ملی والیبال ایران در ست دوم بازی مقابل مصر با شروعی طوفانی و درخشش پوریا حسین‌خانزاده و حاجی‌پور، با نتیجه 4 بر 0 پیش افتاد. در ادامه با دفاع‌های مؤثر، اختلاف امتیاز را حفظ کرد و با عملکردی عالی در دفاع و حمله، ست دوم را با پیروزی پشت سر گذاشت تا نتیجه بازی در ست‌ها 1-1 مساوی شود.


 

ست اول: ایران 17 - 25 مصر 25

در ست اول، بازی با رقابت پایاپای آغاز شد اما اشتباه مرتضی شریفی و عملکرد ضعیف بازیکنان ایران در دریافت باعث شد مصر با سرویس‌های مؤثر و دفاع قوی فاصله ایجاد کند. مصر ابتدا ۱۰–۷ و سپس ۱۷–۱۰ پیش افتاد و علی‌رغم تلاش‌های روبرتو پیاتزا با تعویض بازیکنان، ایران نتوانست اختلاف را جبران کند و ست اول را با اختلاف زیاد به مصر واگذار کرد.

تیم ملی والیبال ایران در ست اول 9 خطا ثبت کرد!


 

ترکیب تیم ملی

پاسورها: عرشیا به‌نژاد، علی رمضانی

قطر پاسورها: بردیا سعادت، علی حاجی پور

دریافت کننده قدرتی: پوریا حسین خانزاده، مرتضی شریفی، احسان دانش‌دوست، امیرحسین اسفندیار، علی حق‌پرست

مدافعان میانی: محمد ولی‌زاده، یوسف کاظمی، سیدعیسی ناصری

لیبروها: آرمان صالحی، محمدرضا حضرت‌پور

سرمربی: روبرتو پیاتزا

تیم+ملی+ایران

 

تیم ملی والیبال مصر در سال ۱۹۷۶ برای نخستین بار در المپیک شرکت کرد و تاکنون ۶ دوره در این رقابت‌ها حضور داشته است. بهترین نتیجه این تیم رتبه نهم المپیک ریو ۲۰۱۶ بوده است. تجربه المپیکی مصر ۴ دوره بیشتر از ایران است.

مصری‌ها همچنین ۱۱ دوره در قهرمانی مردان جهان حضور داشته‌اند که نخستین حضورشان به سال ۱۹۷۴ بازمی‌گردد. در مقابل، ایران از سال ۱۹۷۰ در این رقابت‌ها حاضر شده و مسابقات فعلی نهمین حضور تیم ملی ایران در قهرمانی جهان به‌شمار می‌رود.

مصر با ۹ قهرمانی در آفریقا، یکی از قدرت‌های سنتی این قاره محسوب می‌شود و سابقه شش دوره حضور در لیگ جهانی والیبال را نیز دارد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران (0)- بلژیک (0) + فیلم
برلین: ترامپ موجب انسداد تنگه هرمز شد
رسانه عبری: اسرائیل در آستانه عقب‌نشینی از جنوب لبنان
اکثریت آمریکایی‌ها خواستار پایان فوری درگیری با ایران هستند
ترامپ: نخست‌وزیر انگلیس کناره گیری می کند
وزیر ارشاد: مذاکره‌کنندگان ایرانی با شجاعت از حقوق ملت دفاع می‌کنند
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار