×
بین الملل
شناسه خبر : 244987
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/22 ساعت 21:00
حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت به معنای اجرای پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است

حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت به معنای اجرای پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است

نماینده حزب‌الله لبنان هشدار داد که خلع سلاح مقاومت، به معنای از بین رفتن توان دفاعی کشور و اجرای پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز - گروه بین الملل:  نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان در سخنانی هشدار داد که تلاش برای خلع سلاح گروه‌های مقاومت لبنان به معنای از بین رفتن توان دفاعی کشور و باز شدن راه برای تهاجم زمینی جدید و بخشی از پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه است.

«حسن عزالدین» عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان در مراسم فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان در شهر الدویر و در حضور شخصیت‌های سیاسی و فعالان محلی، بر اهمیت سلاح مقاومت برای امنیت لبنان تأکید کرد و آن را «قدرت و تضمین امنیت دولت و کشور» خواند.

عزالدین با اشاره به تجربه سال ۲۰۱۷ اظهار داشت که ارتش لبنان از توانمندی‌های مقاومت در مقابله با گروه‌های تکفیری بهره برده است؛ گروه‌هایی که به گفته وی تهدیدی وجودی و روی دیگر دشمن صهیونیستی محسوب می‌شوند.

وی درباره پیامدهای خلع سلاح مقاومت گفت: بحث خلع سلاح مقاومت، تلاش خطرناکی است برای سلب توان لبنان در دفاع از خود. معادله روشن است؛ خلع سلاح یعنی تهاجم زمینی جدید و این تهاجم در چارچوب پروژه توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی قابل تصور است و این همان اتفاقی است که در سوریه رخ داد.

نماینده حزب‌الله همچنین تأکید کرد که این تسلیحات صرفاً امانت در دست رهبری حزب‌الله نیست، بلکه به عنوان امانتی در دست اکثریت مردم لبنان قرار دارد و لبنانی‌ها حاضر نیستند این امانت را تحویل دهند، زیرا آن را تضمین حفظ لبنان، وحدت و حاکمیت می‌دانند.

هیات وزیران لبنان در جلسه پنجم آگوست (۱۴ مرداد) تحت فشار «توماس باراک» فرستاده ویژه آمریکا و با نادیده گرفتن اجماع طائفی و در غیاب نمایندگان شیعه (حزب‌الله و جنبش امل)، طرحی را مبنی بر خلع سلاح حزب الله به تصویب رساند که این اقدام کابینه نواف سلام با واکنش احزاب شیعه این کشور مواجه شد.

در همین راستا، «پل مرقص» وزیر اطلاع رسانی لبنان عصر جمعه ۱۴ شهریور از موافقت کابینه با طرح ارتش برای «انحصار سلاح در دست دولت» خبر داده بود.

این طرح مداخله جویانه که از سوی فرستاده ویژه آمریکا به لبنان ارائه شده، شامل مجموعه‌ای از اقدامات برای توقف تبادل آتش میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله و نیز تقویت حضور ارتش لبنان در مناطق مرزی است با این حال، مقاومت لبنان نسبت به بندهای این طرح به‌ویژه در زمینه خلع سلاح هشدار داده و آن را در تضاد با حق دفاع از کشور دانسته است.

در واکنش به این تصمیم شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان هم در سخنرانی اخیر خود، انتقادات تندی را متوجه دولت لبنان کرد و به تصمیمات اخیر آن اعتراض کرد. وی تأکید کرد دولت در حال خدمت به طرح اسرائیل است، این در حالی است که وظیفه دولت ساختن کشور است، نه واگذاری آن به دشمن.

شیخ نعیم قاسم تصمیم اخیر دولت لبنان را «بسیار خطرناک» توصیف کرد و گفت که این اقدام میثاق ملی را نقض و امنیت ملی را نابود می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه
برنامه خاموشی برق کهکیلویه و بویر احمد شنبه 17 مرداد اعلام شد
پشت توافق ریاض، چه کسی از معادله حذف می‌شود؟
پرو و مکزیک روابط دیپلماتیک را از سر گرفتند
دفتر حفاظت منافع ایران: ترامپ التماس توافقی را می‌کند که خودش ویران کرد
المشاط: تمام جهان را هم بسیج کنی فایده‌ای برایت نخواهد داشت
چای داغ بالای 65 درجه خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد
یونیسف: 330 کودک قربانی شیوع ابولا در کنگو شدند
آتش‌بس 30 تا 60 روزه
پالایشگاه نفت مهم اسلواکی دچار حریق شد
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد
کانال سوئز چگونه ابرقدرت‌ها را تغییر داد؟