×
بین الملل
شناسه خبر : 244984
تاریخ انتشار : شنبه 1404/06/22 ساعت 20:30
تظاهرات هزاران شهروند لندن علیه افراط‌گرایی و نژادپرستی

تظاهرات هزاران شهروند لندن علیه افراط‌گرایی و نژادپرستی

هزاران شهروند انگلیسی امروز با برپایی تظاهرات در لندن، مخالفت خود را با افراط‌گرایی و نژادپرستی اعلام کردند. این حرکت در واکنش به تجمع هواداران تامی رابینسون، رهبر راست افراطی انگلیس انجام شد.

نورنیوز - گروه بین الملل: هزاران تن از شهروندان انگلیسی امروز (شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) با حضور در خیابان‌های پایتخت علیه تجمع هواداران «تامی رابینسون» رهبر جنجالی گروه‌های راست افراطی تظاهرات کردند و با شعارهایی در حمایت از همزیستی مسالمت‌آمیز و رد نژادپرستی، نشان دادند که این جریان‌ها پایگاه اجتماعی گسترده‌ای در لندن ندارند.

گروه‌های راست افراطی صبح امروز از پل واترلو واقع در مرکز شهر حرکت خود را آغاز کرده و به سمت داونینگ استریت (دفتر نخست وزیر انگلیس) تظاهرات کردند. در مقابل، گروه‌های ضدراست با حضور گسترده، مسیرهای منتهی به مرکز شهر را به تصرف درآورده و با سر دادن شعارهایی نظیر «پناهجویان خوش‌آمدند» و «نه به نژادپرستی» مقابل آنان صف‌آرایی کردند.

پلیس لندن اعلام کرد که برای مدیریت این تظاهرات بیش از یک هزار و ۶۰۰ نیروی امنیتی را در پایتخت مستقر کرده است. این نیروها با ایجاد موانع فیزیکی میان دو طرف مانع از برخورد مستقیم شدند.

تامی رابینسون که پیش‌تر رهبری گروه افراطی لیگ دفاعی انگلیس را بر عهده داشت، در سخنان خود تلاش کرد تجمع امروز را دفاع از آزادی بیان و هویت ملی معرفی کند. اما گروه‌های مدنی و ضدنژادپرستی تأکید کردند که حضور خیابانی او و هوادارانش «نمایشی رسانه‌ای» بیش نیست و در سطح اجتماعی، جامعه انگلیس پذیرای گفتمان نفرت‌پراکنانه و اسلام‌ستیزانه نیست.

معترضان ضدراست در بیانیه‌ای اعلام کردند: «پیام ما روشن است؛ لندن شهری چندفرهنگی است و نمی‌گذارد صدای اقلیت افراطی آینده کشور را گروگان بگیرد. اکثریت جامعه با نفرت و تفرقه مخالف است.»

تحلیلگران سیاسی نیز معتقدند که تظاهرات امروز نشان داد جریان‌های راست افراطی در انگلیس هرچند در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها پرصدا هستند، اما نتوانسته‌اند در میان بدنه اصلی جامعه نفوذی پایدار ایجاد کنند. در مقابل، حضور پررنگ گروه‌های ضدنژادپرستی در خیابان‌های لندن حاکی از آن است که اکثریت جامعه با هر گونه تلاش برای عادی‌سازی افراط‌گرایی مقابله خواهد کرد.

تامی رابینسون، نام مستعار استفن یاکسلی-لنون، یکی از چهره‌های شناخته‌شده راست افراطی در انگلیس است که به‌ویژه به دلیل مواضع تند ضداسلامی و فعالیت‌های تحریک‌آمیز در خیابان‌ها بارها خبرساز شده است.

او در سال‌های گذشته به دلیل جرایم مرتبط با اغتشاش و نقض قوانین قضایی نیز چندین بار بازداشت و زندانی شده است. در مقابل، گروه‌های ضدراست در سال‌های اخیر همواره با برگزاری تجمعات گسترده در شهرهای مختلف انگلیس کوشیده‌اند تا با پیام‌های وحدت‌جویانه و حمایت از حقوق مهاجران، چهره واقعی جامعه را به نمایش بگذارند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیدار زلنسکی و مکرون؛ چرخش اوکراین به سمت اروپا
مسکو: حمایت ما از آرمان‌های مشروع فلسطین ادامه دارد
تلاش اردوغان برای پیوستن به اتحادیه اروپا
کدام شهرها بیشترین جمعیت سالمند را دارد؟
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
درخشش دختر ایرانی در شطرنج آسیا
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
کارگردان مشهور به زندان محکوم شد
پرسپولیس ناکام ماند؛ CAS اجازه تعویق بازی با تراکتور را نداد
4 هزار خانواده فلسطینی آواره شدند
سرقت در تهران بزرگ 22 درصد کاهش یافت
رایزنی ترامپ و نتانیاهو برای خلع سلاح حماس
سفر قلعه‌نویی به آمریکا برای قرعه‌کشی جام جهانی
خبر خوش برای طرفداران شروین حاجی‌پور
سودان در آتش جنگ / کنترل یک مقر نظامی به دست شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع افتاد
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!
عراقچی: به توافق نزدیک بودیم اما اراده جنگ‌طلبان در آمریکا غالب شد
نخستین جایزه ادبی بریکس به یک نویسنده مصری رسید
توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال
شیراز میزبان دیپلمات‌های سینمایی جهان شد
تسلیت رهبر معظم انقلاب به آقای سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور
ماجرای دستگیری عباس پالیزدار چیست ؟
خشکسالی در ایران از فضا قابل مشاهده است
واشنگتن نخستین هشدار اضطراری به ونزوئلا را صادر کرد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روسیه نسبت به اقدامات تنش‌زا ناتو هشدار داد
کشف کلت‌های آمریکایی پنهان زیر ذغال در تهران
پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر معظم انقلاب
هزاران خانواده آسیب‌دیده اسرائیلی از حملات ایران همچنان سرگردان
هدررفت واقعی آب تهران کمتر از 10 درصد
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد/دختر سقاب مرگ مغزی شد +فیلم
کدام استان ها 11 و 12 آذرماه تعطیلند؟
نورنما | 11 آذر، شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
ایران و شانگهای؛ معماری امنیت مشترک
مدارس فارس فردا 11 آذرماه تعطیل شد
اسلامی: مقابله با تحریف‌های دشمن نیازمند اقدام و عمل واقعی در صنعت هسته‌ای است
تایید مصوبه بنزین 3 نرخی در هیئت تطبیق مجلس
پاپ: تشکیل دولت فلسطین تنها راه‌حل برقراری صلح است
کشف 740 ماینر غیرمجاز در ایلام/ مصرف برق معادل یک شهرستان بزرگ!
15 کشور اروپایی از اوکراین حمایت کردند
تهران تا چهارشنبه بارانی است/دمای هوا کاهش می یابد
آغاز رزمایش ضدتروریستی سازمان شانگهای به میزبانی سپاه
آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد از 16 آذر
اختصاص 390 میلیون لیتر مازوت کم گوگرد به نیروگاه‌ها
ضرغامی: فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی کمکی به حل مسائل نمی‌کند
نیجر اورانیوم تولیدی را در بازار جهانی عرضه می‌کند
واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان
X
آگهی تبلیغاتی